КГБ = Клуб на Готините Баби - 63

• 22 038
  • 428
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, мили мои!
Във Варна е слънчево, но сигурно навън хапе, че го дават минус 1 градус. "Кат идим, ши видим!", като изляза, ще разбера.
Такааааа....
Изпратих внука и дядо Стефчо, поеха към Руско у-ще, нахраних майка ми, малко ще си полежа, после креватите, после в банята и......по задачи.
Ще ходя в кметството, после ще отида да поръчам торта, а сладкарницата е на майната си, и от 13.30ч. в клуба.
Дидия, снощи пропуснах да ти кажа, че твоята роднина водеше събранието, и пак я избраха на същата длъжност и за следващия мандат. Наистина ръководството на читалището върши огромна работа, резултатите се виждат, и кварталците са доволни.
Независимо от трудните години, библиотеката не е спряла, даже си увеличава томовете книги, много групи по спорт, танци, езици, фитнес, певчески групи, компютри........а инструкторите и преподавателите са все млади хора.
Жабче, радвам се че се чувстваш като нова! Пу, пу, пу!
Да е живот и здраве, днес пред мен е един препълнен ден, няма да ми е скучно!
Желая ви много настроение през деня, все пак Сечко си отива, идва Баба Марта!

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 09:51 от Танита60

# 286
  • Видин
Привет, момичета!  bouquet
Като съм на работа нямам много време да ви следя Flutter

И при нас пак беше - 9 градуса.Искам да си отива вече тази зима Close
Айша, майка ми не стигна до никаде с диетата.Като готви за нас и тя си хапва Flutter
Как станаха пържолите в зелето?

Жабче, радвам се чи си бодра тази сутрин Peace
Отслабвате с Мастречето много бързо.Браво на вас! Peace
Габче, Дидка, мерси за кафенцата Hug

Целувки за всички Heart Eyes

# 287
  • Пловдив

Добро утро, любов!

Добро утро, любов!
Разчорлена, сънена, боса...
Пак ли до съмнало си стояла на кръстопът
с моята разлистена нежност?!
Кажи ми -
изморена, отчаяна, пуста...
Пак ли разплитахте под звездния свод
куп объркана прежда?!
Добро утро, любов!
Натъжена, безверна и страстна...
Пак ли шепнеше с топлия глас
без да има приятел отсреща?!
Кажи ми -
там, на поредния кръстопът
без приятел, само с разлистена нежност
не мина ли продавач на надежда?

Аз докато се оправя с моите домашни да ги събудя да ги нахраня и то станало икидия. Joy Joy Joy JoyВие и закуска сте приготвили . HugБлагодаря ви.
Почвам да правя дроб сърма че Миши и Вики искат и едно тараторче ще врътна да има челедта какво да яде. Joy Joy Joy
ЖАБЧЕ все така да си душка бодра и здрава без илачи. Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
ЖАКИ аватара ти нека да ти се сбъдне и да ти донесе щъркела това дето носи.  Hug Hug Hug Hug
МАСТЕРЧЕ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 288
Здравейте, приятелки! Ето ме и мен!
Малко съм тромава днес, но снощи до късно разнувахме с  рождения ден на Емичка, нали дядо й беше на работа предната вечер, а днес  едва отворих очи сутринта. Мими, Мая, благодаря за пожеланията към внучката ни Hug Hug!
gabkata, не  пропускаш сутрин рано - рано да ни поднесеш кафето Simple Smile, благодаря ти! И на Дидия също Simple Smile
Днес само приятни разговори да водим и приятни неща да пишем!
Браво на Жабка и Мастерчето за волята, упоритостта и  за отчетените минуси  Hug!
Зиче, развълнува ме със стихотворението Hug!
Мисля довечера да направя и аз от пържолите на Айша, сигурна съм, че ще станат вкусни!
Пожелавам на всички приятен и хубав ден Heart Eyes и  Hug!

# 289
В обедна почивка съм и реших да се поразходя малко навън.
Обаче слънцето  е измамно Grinning Grinning През прозореца приятно,а навън щипе Grinning Grinning
Малко му остана на студа !  Naughty
Аз съм готова  с мартеничките - в смисъл накупих ги и чакам  неделя да се понакичим.

Зичее- стихотворението е супер ! Много ми хареса !

Ето нещо ,което скоро ми попадна Hug
Защо избрах него ли, питаш?
Такава красива жена като мене,
по ти прилича на тебе?
Ти си по-хубав, по-умен!
Всичко при тебе е с по...
По-голяма марка кола,
по-големи връзки,
по-големи роднини,
по-голямо място
заемаш в живота.
Знаеш да се харесваш на всички,
но точно това... не ми харесва на мене.
Ти си просто рекламен,
ти си съвсем идеален,
но... извинявай, това ми е скучно!
Оглеждаш ме вещо,
навярно така си купуващ
ценните вещи - със сметка,
колко ще бъдат на мода,
е, нека завиждат там простите хора.
Аз пък обичам, когато ме гледат,
друго да има в очите отсреща,
нещо, което го нямаш, прощавай.
Ти си по-хубав, по-умен,
но не и за мене.
Келнер, плаща! Не, не ставай,
пий си кафето - ще ти изстине,
Аз тръгвам, защото не искам да чака -
той ме ревнува, обича, умира за мене!
Как само се кара, когато е гневен.
Какво още има? Пусни ми ръката!
А, защо избрах Него пред тебе ли?
Не можеш да го преглътнеш?
Ето, виждаш ли,
ти даже не можеш да губиш...

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 12:17 от gabkata

# 290

Привет от слънчева Варна!

Най-после дойде и моето време да седна хем да почина, хем да се забавлявам.
Днес от сутринта ми върви малко наопаки -
като се почне с компютъра - е не можах да вляза, ни във форума, ни никъде.
Интернетът си беше наред, само дето не ми отваряше сайтовете,
а иначе друго можех да си правя в мрежата.
Това обаче беше достатъчно да ми убие кефа.
После излязохме по задачки - за съжаление навсякъде бюрокрация, бавене, неспазване на часове и графици, кофти отношение на служители...... Mr. Green
А времето навън едно прекрасно, слънчево, усмихнато....
Вместо да се радваме на малкото, ние си стъжняваме живота за глупости.

# 291
  • София

Здравейте.

# 292

Здравейте приятелки.
Радвам се че всички сте добре.
Аз се прибрах от работа, и сега ще се развихря в кухнята.

# 293
Шпуунц  Hug Hug Hug Като прочетох"Здравейте" от тебе и погледнах....Ами ,че то Вели ми каза "Здрасти"  Laughing Laughing Laughing Laughing
Много хубав аватар си имаш  Hug Hug Hug Hug Hug

МОниии,приятно вихрене в кухнята  Hug Hug Какво ще завихриш?  Flutter Flutter Flutter

Добче,радвам се,че всичко е наред вече и си в настроение да не обръщаш внимание на дреболиите,през днешния ти ден  Hug Hug Hug

# 294
  • Кубрат/ Пишурка

Здравейте и от мен!Ние ходихме до Русе пак да вземем малкия,че утре тати отива на работа,мама - също,а на него гласчето е още дрезгаво.След почивните дни ще го пускат на градина.

Аз уж се смятам за добра готвачка,ама нещо не можах да разбера манджата на Айша.Ясно за пържолите,ама после в зелевите листа навиват ли се като сърми или просто се увиват на пакетче? newsm78 Те тИковУ не съм правила!Днес в ТВ Сага има много хитра рецепта за "Сарма кебап".Мисля да я пробвам,а след малко ще напиша и рецептата в кулинарната ни тема.

И още: ВАРНЕНКИИИИИИИ,ИДВААААААМ! В събота преди обяд съм у Мелчето.НЕЩО ДА КАЖЕТЕ ПО ВЪПРОСА? Ще се връщам в понеделник!

# 295
Здравейте и от мен.
Нямаше ме няколко дни,ама ходим с мъжо по задачи.Ще си сменяме плота в кухнята,та така по цял ден обикаляме и гледаме за плотове.То къде ли не бяхме в "Айзберга",в  "Хосе" и т.н..Та това е от мен.
Не се ядосвайте на глупави и злобни хора.Не си заслужава.
Хайде лек и спокоен ден.Ако мога ще вляза по късно.

# 296
                       Ехоооооооо,и аз съм тук,ама с нинджите костенурки /пълен екип/ само ми е до компа.Хвърлям по едно око ,ама за писане и дума не може да става.Всичките са с мечове и е ....ужас.Влизам в ролята на учителя Сплинтър /май така беше  Laughing/ и въдворявам ред. Mr. Green
                       Ще се вихря из нас чаааааак към 20 часа ,ако разбира се все още мога да мърдам по това време. Laughing

# 297
ВАРНЕНКИИИИИИИ,ИДВААААААМ! В събота преди обяд съм у Мелчето.НЕЩО ДА КАЖЕТЕ ПО ВЪПРОСА? Ще се връщам в понеделник!

Идвай, идвай....ще спретнем нещо! Няма да те оставим невидяна  Joy Joy Joy

# 298
  • София
Тук съм вече.
Да докладвам - станаха си пържолите. Вкусни бяха, има и за тази вечер. Щом на Пламен му харесаха и си хапна - няма страшно. Просто не са като печени на скара, а малко като задушени. И зелето се опекло - като гарнитура.
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,1002.msg24075.html#msg24075

от тук го видяхме и така горе-долу изглеждат и нашите.
Уф, станаф досадна с моите кулинарни подвизи.
Къде стеееееее?

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 19:47 от Aisha

# 299
  • Кубрат/ Пишурка

Момичета,много съжалявам,но имам лоша новина.
Вчера на Мимито мъжът й Иван се подхлъзнал на лед и е със счупен крак. Днес са го изпратили в Разград и ще му правят операция,ще му слагат и някакви железа,съответно и гипс.Мимито е с него,така че ще отсъства в следващите няколко дни.
Язък,тъкмо се канеше в събота да пътува за Бургас!А за Иванчо се надявам,че ще се оправи,но ще имат доста зор!

Доби,то е ясно,че няма да ме оставите невидяна,ама да се изкажат и другите.РЕНАТЕЕЕЕЕЕ, Е ти повод да се запознаеш поне с част от нас!Обади сеееее!А на лични можеш да ми пратиш телефона си.
ЛЕЙДИИИИИИ, къде сиииииииии?

Общи условия

Активация на акаунт