КГБ = Клуб на Готините Баби - 63

• 22 053
  • 428
  •   1
Отговори
# 270
                      Айша,моя в къщи на тез пържоли им вика вароли.Преди години колежката ми се разболя от трихинелоза и аз свинското първо хубаво го  сварявах и тогава го готвех.Хрумна ми и пържолите да сложа по същия начин в тава и даже с повече вода за да са добре сварени и от тогава ми остана навика свинско да не ям на скара.Страх лозе пази. Embarassed
                      Така,че става вкусно,а зелето му придава вкус.

ЛЕКА НОЩ И СПОКОЙНИ СЪНИЩА ВИ ПОЖЕЛАВАМ СЛЕД БУРНИЯ ДЕН !!! И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ , ЧЕ УТРОТО Е ПО-МЪДРО ОТ ВЕЧЕРТА!!!

# 271
Явно всички са уморени след днешните дебати.
Аз ви казвам лека нощ мили дами.

# 272
Ходих в читалището, но курс нямаше, имаше годишно отчетно-изборно събрание на читалището, и ние от курса като вътрешни ни поканили на това събрание. И представете си, ние примерните курсистки, коя от коя с по дебела тетрадка, с по два химикала в чантата, цъфнахме в шест без петнайсет пред сградата, а те ни викат от шест! Ученички за пример!
Изслушахме доклада, избрахме ново ръководство, имаше и концерт и по-живо по-здраво се прибрахме.
Утре, нов ден- нови задачи!

ЛЕКА НОЩ НА ВСИЧКИ,
          МИЛИ И ДОБРИ ДУШИЧКИ,
          ЖЕНИ ОБИЧАНИ, КРАСИВИ,
          БЪДЕТЕ ВИНАГИ ЩАСТЛИВИ!

newsm51 Two Hearts Flowers Four Leaf Clover smile3524 1countingsheep luvbed   

# 273
  • София
     Ето ме и мен,прибрах се.Отчетох месеца и висях на опашка при личния лекар,после пазарувах и докато се прибера вие сте изполягали.
     Да се похваля-днес Кантарев е благоразположен към мен,имам голям минус.

# 274
Яге, честито мила! Радвам се на постижението ти, и се чудя на волята ти, аз не ставам за нищо!
Даже не разбрах кога съм се отказала!
Ама то, какво ли не ме заболя- обостри ми се алергията, хвана ме колита, наруши ми се перисталтиката, появи ми се умора и отвращение към храните...... и още куп неща, дето не се сещам в момента.
С какво се обличаш, ти всяка седмица губиш от теглото си?

Л   Е   К   А !

# 275
  • София
       Танче , няколко пъти си подменях основно дрехите. Ти,не си решила-не си отслабнала.Не е толкова трудно,само малко упоритост трябва.http://www.youtube.com/watch?v=B6xZ3CVK8vk&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=wbd2-tTeENY&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=GLYpdGicc48&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=9pp_DziqULY&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=CSkSnTgDZag&feature=related

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 23:12 от Яжка

# 276
Лека нощ и от мен на всички!
И всичко лошо забравете! Лошите емоции изпратете на боклука -
нали и темичката ни е такава - бабата с метлата и лопатката.
А утре сутринта - нов ден - нов късмет - и дано да е хубав!

# 277
  • София
Здравейте, момичета.
Отдавна не съм писала. Даже оня ден изказах мнение в Нашите деца за есето на детето и то след Яжка. Дали ние не сме объркали нещата, като са ни познали, че сме от КГБ-то? Един господ знае. И аз си падам повече атеистка - в такова време сме расли. Как ви се струва в неделя цялото семейство да ходи на църква. Ами ако семейството на това дете е такова? Естествено, че ще расте в друга среда с друго възпитание. Само дано наистина да не са евангелисти, защото, честно да си кажа и на мене ми мина същата мисъл. Имам роднини, които станаха евангелисти и за съжаление прекъснах връзката с тях - само за господ говорят, за края на света и как няма да се спасиме. Съжалявам, че пак ви връщам към това, но да изкажа мнение.

На Емичка ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!  Расти здраво, весело и щастливо дете!!! :newsm59 smile3535 newsm18
Лека и спокойна нощ на всички ви, момичета - кокичета!!!

# 278
  • София
Лека нощ и сладки сънища!

# 279

ДОБРО УТРО ПРИЯТЕЛКИ !
Надявам сте да сте спали добре и днешния ден да е с приятни емоции!!!

Такава и картинка избах - ведра и пролетна ! Hug Hug Hug

# 280
  • София
Габке, благодаря за кафето.
Няма начин денят ни да не е приятен след такава хубава картинка.

# 281
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Гъбка , мерси за кафенцето и кремчето.   bouquet

Днес съм се наспала бързо , бързо.  Peace
От рано съм станала , нещо съм се повредила. Laughing

Лек и хубав ден.  bouquet  bouquet  bouquet    

# 282

ДОБРО УТРО И ВЕСЕЛО СЛЪНЧЕВО НАСТРОЕНИЕ ЗА ВАС ОТ МЕН!!!

# 283
Добро утрооо  Hug Hug Hug Hug
Дано всички да сте добре!

Жабчееее  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 284
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Добро утрооо  Hug Hug Hug Hug
Дано всички да сте добре!

Жабчееее  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз съм ОК , да не повярва човек.  Hug
Спах си без никакви хапове и т.н. да пия , нищо не ме боли , като нова съм.  Peace
Пу пу да съм все така , отдавна не съм се чуствала така.  Crazy
Сега остава да оправя и 00 , че само с хапове и чайове до сега бях.  Thinking
Дано потръгнат нещата и всичко да е в миналото , че ....  ooooh!
Гушки Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт