КГБ = Клуб на Готините Баби - 63

• 22 059
  • 428
  •   1
Отговори
# 255
                             Жабче,я да се затопли па цопвай в басейна на Мазнейкови,че е близо.След толкова риба да не вземеш да станеш русарлка като се намокриш,та хептен да шашнеш големия Краско. Laughing
                             Зиче,надявам се,че вече си спокойна.За бутона не се връзвай  Laughing Ясно,че го знаеш.Бъзикнах се за да отпусна малко напрежението.
                             Явно,че това лошо и студено време ни бие по нервите  Mr. Green като не можем да се поразвеем с внуците на разходка и вземем та се вържем на нещо.Е,и аз оня ден гръмнах,ама после се питах ЗАЩО? newsm78

# 256
  • Пловдив
Дидия не ме ловят нервите изобщо  Naughtyсамо че много мразя несправедливоста и злобата .В такъв момент не мога да премълча.
Поради тази причина не пиша вече в други теми .Даже се замислям дали изобщо да пиша в този форум. newsm78

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 14:41 от zi4e

# 257
  • София
Дидия много добре съм разходена,но пред несправедливостта никой не може да ми затвори устата.....
Топло ,студено ,не е до нерви а до съпричастност.
Танита дано случиш на добри учители на курса. Успех.
Я със Зичето сме си плюли в устата.... Laughing

# 258
                       Е,сега не ме нападайте мен! Laughing Съгласна съм,че не е справедливо и аз пиша два дни на модовете да изтрият темата .Стана грозна картина,която просто трябваше да бъде заличена както и стана.И какво не стана ли същото когато аз писах преди няколко дни по повод една наша близка "приятелка"  Mr. Green Точно в три теми прочетох отзиви за станалото и побеснях,а после се чудех защо си тровя нервите с простотии.Това имах предвид като казах,че "времето ни изнервя".Аз по принцип паля от малко,но съм убедена ,че с разумни доводи НЕ мога да повлияя,а да споря с простаци - няма смисъл да слизам до нивото им.
                      Ето подписа на една от нас.Мисля,че беше на Светла - " Не спори с простака защото ще му слезеш до нивото и след това ще те бие с опита си!"
                      След спора преди седмица изведнъж осъзнах колко е значим!Подписа на Светлето! Laughing

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 16:10 от Didia

# 259
  • Кубрат/ Пишурка

Малеее,тук битки е имало!Колко ме е яд,че ме нямаше вчера!!! Crossing Arms Обещавам да не се връщам към тази тема,но все пак да си кажа.От вашите коментарии подразбрах долу-горе каква е била ситуацията.
Деси,аз не съм вярваща,но това не ми пречи да оценя таланта на детето :умно дете,находчиво,с богат за възрастта си речник!Пък и други са го оценили и заслужено са му дали награда!Така че - майната им на злобите!  #2gunfireНо това ще ни бъде и като обица на ухото - да си се радваме само ние и да не я споделяме с други "теми"!

Танче,успешен курс!И чакаме вече картинки и други екстри!

# 260

Здравейте момичета.
Днес гледам е било много весело.
И аз като Янчето съжалява че ме нямаше.
Зиче недей мила се ядосва за глупости.
Дидия не ме ловят нервите изобщо  Naughtyсамо че много мразя несправедливоста и злобата .В такъв момент не мога да премълча.
Поради тази причина не пиша вече в други теми .Даже се замислям дали изобщо да пиша в този форум. newsm78

Тук си права и аз много пъти съм се замисляла.Даже и нашата темичка не е същата като в началото.

# 261
  • Видин
Момичета, не се ядосвайте повечееее! Hug Hug Hug

Неможе навсякъде да намерим разбиране.Разни хора-разни идеали...
Отминавайте ги с мълчание Peace

# 262
  • Пловдив
Аз явно съм замесена от друго тесто и за това реших така ,да сложа край на тъпотиите им  Peace и за това написах в оная тема това дето е в подписа ми с големи букви. Mr. Green Mr. Green
Не мога да трая глутница обезверели хора ,да нападат някого когото не познават  ..
Просто бях съпричастна  -както казва Шпунц.
Това е мили приятелки ......

# 263
Влизам да се обадя макар и насинена  Wink
Да благодаря на Didia , zi4e и Шпунц че ме подкрепиха и ми дадоха едно силно рамо и с подкрепа и с това да се махне темата.Нали за това са приятелите Laughing

# 264
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Момичета , не се ядосвайте.  Hug
Колко хора , толкова и мнения. Рядко едно с едно да са еднакви.  Peace
Вече е минало бешело , било кво било.  Simple Smile

# 265
http://www.vbox7.com/play:cfd43e3f
Момичета това е отпускане след напрегнатия ден.

# 266
  • София
Тук съм вече, изчетох ви. Явно днес е било много интересно. Не се ядосвайте - няма смисъл.
Мастерче, Жабке - честито и браво за волята.
Жаки, какво става с диетата на майка ти? Май и тя щеше да я почва?
Аз правя кулинарен експеримент - пържоли в кисело зеле.  Пламен се рови в кулинарния форум и видял там линк - та от последното зеле ги направих. Дано стават за ядене да не отидат за кучо.
Иначе, май започва да ме боли гърло. Ще се лекувам после.

# 267
Оооо Аиша  Hug Hug Hug
Вкусно нещо готвиш  Crazy Crazy Crazy

# 268
  • Кубрат/ Пишурка
 Жаки,казва се: Разни хора,разни идиоти! Това май повече пасва!

Айша,как ги направи?(пържолите)

# 269
  • София
Янке, от снощи Ани ги начука, сложи им сол, пипери и бяха в хладилника. Сега само ги завих в зелеви листа, сипах олио и 1 ч. вода, фолио върху тавата и сега се пекат. Дано стават и за ядене.

Общи условия

Активация на акаунт