КГБ = Клуб на Готините Баби - 63

• 22 061
  • 428
  •   1
Отговори
# 240
  • София
    Понякога,като чета в клюкарника и ръцете ме сърбят да пусна една тема с измислен сюжет,за да   гледам после как съскат и се надхапват.Но не ми се иска да създавам неприятности на модераторите.

# 241
  • Пловдив
Яжка този подпис доло не случайно е там newsm78 newsm78 newsm78 точно за такива кото от темата за Християн  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Супер браво на модераторите че нацяло са премахнали темата

# 242
  • София
Това целях Диде хахахахахахахахахахахахаха Joy Joy Joy Joy Joy

Zi4е аз лично изтрих поста ти от темата  Wink Смяташ ли, че там му беше мястото в този вид?!  В подписът ти (долУ) може би - да, но в темата не  Wink Освен това се опитайте да погледнете ОБЕКТИВНО! Аз бях от тези, които не харесаха съчинението. Но не се изказах обидно за никого. За разлика от авторката, която си изпусна нервите. Разбира се това води до пълно мазало в подобна тема. Не я упреквам. Случва се на всеки, но моля въздържай се от квалификации за потребители. Предполагам, подобно нещо може да се сподели на лични и с въпросните потребители  Laughing

# 243
  • София
[ Случва се на всеки, но моля въздържай се от квалификации за потребители. Предполагам, подобно нещо може да се сподели на лични и с въпросните потребители  Laughing
  Думам ти дъще ,сещай се снахо...
И това можежше да се пише на лични. Според отношението към българския учител по призвание се съди и за образованието.
 Срамно ми е...

# 244
Здравейте, дружки мили!
Снощи дъъъълго търсих темата за Християн,макар че даже не исках да я открия, че да си дигам нервите, но не можах .Реших днеска да ви питам. Разбрах от Зиче, пробвах, но е изтрита, и да ви кажа много се радвам че няма да погълна отровата.
От двете неща написани от детето, които Деси ни предостави,  си имам мнение за Християн, семейството му и Деси, така че НИКОЙ, ама НИКОЙ не може да го разбие със злобни и елементарни писаници.
Деси, да си жива и здрава, миличка и повече ученици като Християн ти пожелавам!
Такааааа, днес малко по-спокойно ще го раздавам. Сложила съм три бутчета, да правя варено и това ще е с готвенето за днес.
От 18ч. ми започва компютърния курс в читалището на квартала ни, безплатен за пенсионери, така че се надявям да се "ошлайфам", хи, хи, хиииииии....
Приятен ден, милички, днес съм тук!

# 245
  • София
[ Случва се на всеки, но моля въздържай се от квалификации за потребители. Предполагам, подобно нещо може да се сподели на лични и с въпросните потребители  Laughing
  Думам ти дъще ,сещай се снахо...
И това можежше да се пише на лични. Според отношението към българския учител по призвание се съди и за образованието.
 Срамно ми е...
Напълно съм съгласна. Затова и е изтрита темата! Grinning Но както е недопустимо едното, така и другото  Wink А ако сте забелязали има бутон "Информирай модератор", така че Zi4e можеше да го ползва, а не да провокира заключване. Все пак и ние работим и деца гледаме, и нямаме безкрайно време да мислим кой какво и с кава цел е писал. Бутонът е улеснение както за нас, така и за вас  Wink

# 246
  • Пловдив
Vache  ...там му беше мястото за да вземе някой мерки да се заключи темата .И не ти прави чест да търпиш такова отношение в темите ,да се обвинява човек за нещо което не е .Това ни обиди всички тука защото ние лично я познаваме и знаем какъв човек е авторката .
Те едва ли не я направиха че е малоумна и какво ли не .Защо на моето да не е там мястото а обиди от квалификации че са сектанти,че не е добра учителка ,че още  какви ли не  излеяния там... ooooh!
Потресена съм за това и го направих .
Това е Vache  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 247
                         Хайде,бабетки-кокетки и небабетки  Laughing,успокойте топката.Темата я няма и стига вече по въпроса.
                         Танитке,ти си нашата гордост след като и на курсове тръгна.Не ти стига тичането из къщи,клуба,а сега и курса.Направо се чудя как успяваш да намериш време за всичко. Laughing
                         Яжке,болшинството от темита са точно "измислени" и провокиращи,понякога даже абсурдни.Аз за това най-често чета темите от хобитата /защото са ми много хобитата  Laughing/ и там понякога като пишеш "увисваш" без отговор.Така,че и там направих подбор и пиша не във всички!
                          Хайде,не разваляйте доброто си настроение.По-мъдрия винаги отстъпва пръв. Peace

Зичееее,кротко ,миличка!Не се пали толкова! Модераторите не са слънце да огреят всички теми. Ваче е права - натискаш бутончето "Информирай модератор". Laughing Не е във възможностите на 2-3 души да следят стотици теми и всичко,което се пише в тях.Ние си познаваме Деси и знаем много добре какво умее и каква е.Едва ли мнението на хора,които не са я виждали би било причина да променим нашето отношение към нея.

# 248
  • Пловдив
Дидия изнервих се за това че едни се толерират и се търпят да обиждат и да дават квалификации .
А за бутона не съм чак толкова проста само исках да видя справедливоста в случая и я видях и още повече съм разочарована за товя че се виждаше отношението и обидите на хората и не се триеха.
Vache -Аз трябваше на всички в темата на личен да пиша ли? newsm78 newsm78 

# 249
  • София
Vache  ...там му беше мястото за да вземе някой мерки да се заключи темата .И не ти прави чест да търпиш такова отношение в темите ,да се обвинява човек за нещо което не е .Това ни обиди всички тука защото ние лично я познаваме и знаем какъв човек е авторката .
Те едва ли не я направиха че е малоумна и какво ли не .Защо на моето да не е там мястото а обиди от квалификации че са сектанти,че не е добра учителка ,че още  какви ли не  излеяния там... ooooh!
Потресена съм за това и го направих .
Това е Vache  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Извинявай, на мен ли не прави чест  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Откога си във форумите? Знаеш ли как работят модераторите тук. Поразгледай и се осведоми какъв е броят на темите, мненията в тях и броят на потребителите. Мога ли аз или който и да било мод да вземе отношение по въпроса на всеки ощипан на секундата? Кой кого познава изобщо не ме вълнува. И аз познавам и съм близка с част от потребителите тук, което повярвай ми не пречи да им набия канчето когато е необходимо  Sunglasses Когато съм видяла тогава съм взела мерки. Ти защо като видя не информира модератор, а? Можеше да мине и без цялата тази драма Grinning
Справедливостта е обективно понятие, нали? Но за някои е субективно май  Laughing Няма да продължавам да нищя темата за съчинението, защото и без това е изтрита.
Хайде мисля, че изяснихме проблема  Grinning
Поздрави на всички!   bouquet

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 12:39 от Vache

# 250
  • Пловдив
Vache -Благодаря за което .  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 251
Охоооо,колко горещо станало тукааа  hahaha hahaha hahaha

Зичееееей....нИдеЙтИ сЪ Идосва  Hug Hug Hug Hug...Знам,какво ти е в душата,ама не можеш да убедиш света,че си права,след като надлъж и шир хората са такива и не мерят с нашия аршин....
В нашата темичка сме се намерили сродни души и ни е хубаво,че сме заедно и се познаваме и т.н....Нека да сме все тъй задружни и все така добри приятели.Другото - майната му!

# 252
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Лелееее кво става , бре?  Joy
Успокойте страстите и си стойте у дома.  Hug
Кво сте се разшетали из темите?  Wink

# 253
  • София
Ама като цяло искам да кажа, че много ме кефите  Grinning Grinning Grinning Grinning Особено се впечатлих от това
..............
От 18ч. ми започва компютърния курс в читалището на квартала ни, безплатен за пенсионери, така че се надявям да се "ошлайфам", хи, хи, хиииииии....
Приятен ден, милички, днес съм тук![/b]

Hug

# 254
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Яжка , гоня десятката.  Peace Кога ли ще я чукна.  Crazy
Аз от днес съм 1/1 , че имам кетони в урината и само на риба и млечни.  Hug
То бетер риба съм , все сама и само пиша , почти не говоря , сега и с тая риба дето мога да ям , остава и да заплувам.  Joy

Танче , успех довечера на курСА.   bouquet
Да Фнимаваш и слушкаш господина или госпожата.  Laughing
Бележника да е само със шестици и да показваш нещо и на нас.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт