КГБ = Клуб на Готините Баби - 63

• 22 069
  • 428
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Здравейте.
Мастерче много си свалила килца,няма да те познаем. Hug
След това което прочетох в темата за Християн,за това как оклеветиха Деси изгубих желание да пиша.... и вяра и надежда. Ще си наложа да влизам само в нашата тема. И от вас очаквах да защитите Деси....
Има много по добронамерени форуми,тук е станало змиярник.... Thinking

# 226
Добро утро и от мен!
Гъбка, Доби, Мони и Диди, благодаря за кафето - дано не ми стане много,
че от сутринта съм вече на 3 - ама от вашето не се отказвам!  Hug   bouquet
Мастерче, страхотни успехи бележиш - при мен засега е много слабо,
макар че спазвам всичко.
За всички дюканки предлагам закуска - е, не изглежда чак толкова апетитна
като другите, но пък е много полезна  Laughing

Яжке, една приятелка изкара диетата и пи някакви хапчета -
екстрат от ленено масло, много е доволна - добра добавка към диетата били.
Приятен и успешен ден на всички!

# 227
Шпунц,Георгенче  Hug Hug Hug Hug Hug
Благодаря ви    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Ама съм си същата...Не ми личи особено,че съм свалила почти 8 кила....Това е ,защото килограмите ми са разпределени някак си равномерно,така ,че съм си същата както преди.На вид няма разлика....Никой не е забелязал някаква разлика около мене,така ,че ще ме познаете  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Георгенче,чета в подписа ти,че пише УЖАС,само едно килце....Не се отчайвай.Заради хормоните става по-трудно,но става.А и организма ти трябва да свикне,че това не е диета,а режим и няма да бъде тормозен....

# 228
  • София
    Шпунц,не обръщай внимание на критиките от другата тема.Не мисли,че като плюват в един такт,са прави.Просто са повече на брой и засипаха Деси с глупавите си изказвания.Аз не видях някакво компетентно мнение,освен отричане на всичко.Впечатли ме,че най-много се питат дали Християн не е дете на Деси. Не могат да си представят,че човек може да похвали някого ако няма изгода от това. Прозря ли Гньовщината ? Освен това тези дето критикуват Деси в невежество пишат неграмотно.
    Най-добре е умният да замълчи-въпреки,че на пръв поглед изглежда,че се е съгласил с глупавите им мнения.Знаеш ли,колко хора  не мислят като тях,но не пишат,заради това,че темата стана осарник!
    Ето така човек губи вяра в доброто,още по-вече ако е чувствителен и раним.

Поздрав за добро настроение http://www.youtube.com/watch?v=3WV5sc8xorU&feature=related

Мастерче,мисля,че сваляш бързо,т.е. диетата ти действа перфектно.За твоите начални кг беше нормално да свалиш 5-6 кг за месец.А помня,че и ти се оплакваше в началото и имаше бавен старт.Така,че Жабчето е права - упоритост и" овациите" ще дойдат. Аз и друг път съм ви казвала,че до 20-тото кило никой не забеляза,че отслабвам.А сега ми е неудобно дори където и да отида,да ми обръщат внимание на външния вид.

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 09:33 от Яжка

# 229
Абе къде е тая тема ,че не мога да я открия????? За Християн?

# 230
  • Пловдив
ТАМ В ТЕМАТА СА СЕ СЪБРАЛИ ВСИЧКИ КЛЮКАРКИ ..

Кака-ти сийка дето е на всяка манджа мерудийка, Бабиля дето е на светлинни години от реалноста и избива комплекси тук .Няма да изброявам другите ,тези стигат те покриват всички които бълват змии и гущери от отчаяние и злоба.
ДЕСКА хич да не ти пука от такива задръстени хора като тях просто не си заслужава даже и да ги четеш повече ..Помоли модератора да заключи темата .
редактирай постовете си всички и им сложи това на тяхно място .
Да търсят  капка любов поне защото ако е повече те няма да могат да я съберат в сърцата си защото са им много ама много мънички .

Мастерче ето темата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=374947.45

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 09:48 от zi4e

# 231
 Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Малеееее,каква отрова се сипе в тая тема за Християн  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Което още веднъж ми напомня,че честните и добри хора биват потъпкани и ако може смачкани....

# 232
И аз не можах да вляза в темата, пък и вече не ми се иска -
да приемем, че "кой каквото прави - за себе си го прави". Всичко се връща на този свят.
За успокоение на духовете - ето ви нещичко:

Господи, удостой ме да съм оръдие
на Твоя мир!
Да нося вярата там, където се съмняват,
Надеждата, където се отчайват,
Радостта, където страдат,
Любов, където ненавиждат.
Да нося истината там, където се заблуждават,
Светлина – в тъмнината.
Господи, удостой ме!
Да утешавам, а не да очаквам утешение,
да разбирам, а не да очаквам разбиране,
да обичам, а не да очаквам любов...

(Молитва на св. Франциск)

О, къде си, св.Франциск - колко си нужен на нашето съвремие!

# 233
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Мастерче , браво на теб.   bouquet

Георгена , при всеки е много относително свалянето.  Peace
Свалих за месец близо -7 кг. (-6.700) , пък е сега за 20 дена към свалила към 3кг.  Grinning
Важно , че се сваля без глад и лишения. Бъди упорита и не де предавай , ще тръгнат и при теб минусите.  Peace Аз и бая хапове пия , който са предимно на пчелно млечице , липов мед и т.н. , затова изостават минусите , но бавно и славно ще ги сваля.  Crazy

Сложих да си направя яденето за днес - П дни съм и утре , че после трябва да отида до доки да си взема изследванията.  Peace

Лек и хубав ден.  Hug

# 234
  • София
    Жабче,не бях забелязала,че вече си утрепала десятката. smile3501 smile3501 smile3501Браво! Аз цикля на 93-94 кг, но не бързам.Искам да ги докарам до 85 и ще влизам в трета.

# 235
  • Видин
Влизам за едно "здрасти", че вече съм на работа и ме почнаха от сутринта! Crazy
Хубав ден на всички и не си слагайте на сърце мненията на някой"всезнайковци" Hug Heart Eyes

# 236
Еееее,Наборе,чак ми замириса на зюмбюли...Страхотна картинка си сложила.....Днес ще търча да си купя зюмбюлчета ,то се видя... hahaha hahaha hahaha

# 237
                              Зиче,ще получиш награда за изтрити от модовете постове  Joy Joy Joy Темата е заключена и твоя пост е изтрит. Peace

# 238
  • София
Вече я няма и темата.

# 239
  • Пловдив
Това целях Диде хахахахахахахахахахахахаха Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт