КГБ = Клуб на Готините Баби - 63

• 22 022
  • 428
  •   1
Отговори
# 345
                               Танче,ти май от тук ще намериш и родата на мъжО! Laughing
                                Къде сте , момичета ? Май ще търся на Зиче камбаните.

# 346
Аз съм тука  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 347
Момичета- заминавам за село  !
Ако с нещо съм ви обидила  - простете
Мене никой не ме е обидил от вас -но нали така се казва - простено ви е Hug Hug Hug
Приятно изкарване на почивните дни! Hug Hug Hug

# 348
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Гъбка , весело изкарване на празниците.  Hug
Те бая се натрупаха.  Laughing

# 349
Мастерче, честит рожден ден на татко ти!
Да ти е жив и здрав, още дълги години да му се радваш,
и да му даряваш все така своята любов и признателност!

Това е за теб!

Здравейте момичета - кокичета!
Върнах се преди малко от концерт с учениците, водихме ги в общината на нашия град. Хубаво беше, но ми се наду главата от силната музика, та чак ме заболя. И деня ми се видя един дъъълъг ден, но добре че идват почивни дни, да си отдъхнем.
Мими, много лошо покрай теб, съжалявам, че така ти се натрупа последно време и стискам палци да мине всичко по-бързо и безпроблемно. За костите знам сусамов тахан, помага със сигурност, писала съм тук и друг път за него.
Весело изкарване на празниците на всички, прощавам на всички, които няма да са тук - мен никой не ме е обидил и ако аз  съм ви обидила - простете!
Предполагам ще съм вкъщи през почивните дни, ще чета и ще пиша пак. Поне си платих днес интернета, в последния момент, че като се сетих изведнъж, направо изтръпнах, какво щях да правя, ако нямам нет.
Лека вечер!  Hug

# 350
  • София
Прибрах се, изчетох ви.
Мастерче, честит рожден ден на баща ти с пожелания за здраве и много щастие!  bouquet
Янорен, ако Чорлу е в  Беломорска Тракия - рода на баща ми е от там. Но повечето са се преселили в Америка, а дядо ми се е върнал. Част от рода са се установили около Севлиево. Но повечето възрастни вече измряха, та не знам много.

# 351
Още веднъж БЛАГОДАРЯ за поздравите към татенцето ми  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 352
Мастерсче, честит рожден ден на баща ти!
Да ти е жив и здрав още много и много години, да се сбъднат всичките му желания и пожелания, а ти , скъпа, да го радваш с обичта си и да сбъдваш мечтите му  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet за  вас тримата с тати и мама!! !
Съжалявам, не се научих да илюстрирам пожеланията си, но поне искам да мога да ги изказвам така, както ги чувствам и пожелавам! А това го правя с цялата си обич!

# 353
Здравейте момичета.
Мастерче,да ти е жив и здрав рожденика още дълги години.
Момичета от Варна аз в неделя  целият ден съм заета.

# 354
Мастерче честит рожден ден на татко ти.
Да ви е жив и здрав.
Радвайте му се докато е сред вас.

за теб мила.
и пак за теб.

# 355
  • София
Мастерче, честит рожден ден на баща ти! Да е жив и здрав още много и много години!

М
Аз ви търсих по повод следното: искам да питам във вашата темичка има ли някоя измежду вас, чийто род са преселници от Беломорска Тракия.
Издирвам си рода, който е с корени от там и всяка информация би ми била от полза.

Родата на мъжа ми , откъм бащина му линия е оттам. Но май не знаят много-много.

Мими, прочетох, че сте пострадали неприятно. Пожелавам му да се възстанови по-бързо.

# 356
                   Где сте ,бабетки? Само гости на черешата! Laughing

# 357
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
                   Где сте ,бабетки? Само гости на черешата! Laughing

Tъдява съм , като обран еврейн се озъртам из нета.  Laughing
Нещо скука ме е налегнала.  Crazy
Подремва ми се , ма е много рано и се мотам ли мотам.  Thinking

# 358
  • София
Мастерче, честит рожден ден на татко ти!Да бъде здрав,да има дълъг живот.да ти се радва и да се гордее с теб!

# 359
  • София
Тук съм, мотам се из диетите. Обмислям 90 дневната. Преди 25 години  я правих, останах доволна, но лакомията надви. Сега нещо пак натам се запътвам, мисля.
Сега отивам да пържа риба, има и картофена салата от снощи и по 1 домат.

Общи условия

Активация на акаунт