Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 2

• 40 724
  • 653
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Абе много по-добре да е сред деца, много дърпат напред в развитието, аз не бих заменила далечната градина със седене вкъщи.
Подкрепям и определено се замислям над възможностите Каменар, Куманово, Кичево....или Звездица, Галата..само да намеря място

# 571
  • Варна
Абе много по-добре да е сред деца, много дърпат напред в развитието, аз не бих заменила далечната градина със седене вкъщи.
Подкрепям и определено се замислям над възможностите Каменар, Куманово, Кичево....или Звездица, Галата..само да намеря място
Само изключи Виница,че и там има наплив. Една майка от нашата ясла си записа детето в Кичево. Не мога да си представя как се справят. Виж на Владиславово им е близо Аксаково, но не знамтам какво е положението.

# 572

От тези градини - Каменар, Звездица и Галата са към Община Варна. Може да се добави и градината в Златните.

Като цяло тези градини са ненатоварени, но разбира се са отдалечени.

# 573
А аз пак съм в недоумение: Тати ми донесе бележка от работата, но какво се оказва - там никъде не пише, че работи във Варна, фирмата е софийска и си е издадена от централния офис в София...И това ли ще се окаже проблем? newsm78

# 574
  • Brokenpromiseland
Не би трябвало да е проблем...това изискване отпадна...в нашите бележки също не пише.

# 575
  • Варна
[

От тези градини - Каменар, Звездица и Галата са към Община Варна. Може да се добави и градината в Златните.

Като цяло тези градини са ненатоварени, но разбира се са отдалечени.
Градината в Златните, мисля, беше седмична ( или беше така като бях в системата)
Отдалечени са, но пък ненатовареността ми се струва, че е по-добрия вариант: сред деца, на чист въздух...ако тръгна по време на час пик да ги водя пак толкова време ще ми отнеме. Сега вече се замислих наистина  Mr. Green

# 576
  • варненка от София
Аз в моята изрично казах да пишат, че съм представител на фирмата във Варна, защото и аз работя за софийска фирма.

# 577
Не би трябвало да е проблем...това изискване отпадна...в нашите бележки също не пише.

така е, отпадна

gall, радвам се, че не си ми в район, няма да Ни ядеш списъка  Laughing

# 578
Вече две поредни години се правят опити да се съберат и да се протестира, но никой не идва. Всеки си намира начините и не смее нищо да казва...Едва една шепа хора отиват на протест Tired

# 579
Без да искам да прозвучи грубо и без да искам да обидя милите жени от ин-витро фондацията....Но както направиха те протестен митинг с празните колички, ние можем да се организираме такъв с пълни колички- с неприетите ни в детските заведения деца....И да попитаме господата управляващи "А ние какво да ги правим тези деца...."  Whaasup
Аз съм "ЗА"!!! Само трябва да се организираме  Peace

# 580
Може ли някой да обясни къде точно се намира детската градина на Златни пясъци  newsm78 В сайта на Общината излиза като седмична, но все пак ми се иска да проверя какви са условията.
Предварително благодаря   bouquet

# 581
Аз процедирам така: Живея в Чайка и водя детето на градина в Галата. Чудесна градина, нова, предпочитам този вариант пред частните, които предлагат съмнителни условия за безумни пари. Пътят, обаче, е убийствено дълъг. Великото Ежедневно Пътуване  Laughing

Дафа, твоето как го приеха там? Ходи да подаваш документи след като не се класира в градината по район ли?

То и аз взех да се замислям за Каменар. Живея в "Изгрев", поне ще ми е близко...

# 582
  • Варна
 Там имаше свободни места, макар че доста народ от Аспарухово води там децата си. Имат чисто нова пристройка и даже две яслени групи, абе много е хубава градината, докато тази в Златни пясъци не ми хареса особено. И там ходих да подавам.

# 583
  • Варна
Ей, че тъпо - сега погледнах свободните места в Морска звездичка: 0
Капацитетната бройка на обединеното детско заведение /ОДЗ/ за първа възрастова група се усвоява чрез прехвърляне на децата от яслените групи, които са от района на детската градина. Външен прием се осъществява само при наличие на свободни места.
А директорката ми обясняваше, че нямало смисъл да кандидатсваме за ясла - направо на 1.04 за градина.
И сега? Само тази градина ни е в района. И да кандидатстваме в друга градина, като не сме им район нямаме шанс, а тази, която е район не приема нови бройки.
Може да се е коментирало назад -последните 20 страници не съм чела. Някой има ли идея, дали се разширява района на най-близкото ЦДГ, ако ОДЗ-то е обявило нулев прием?

На маймуни ни направиха - лични карти сменяхме, служебни бележки, вчера чаках повече от 2 часа за бележки за липса на задължения към общината и сега - нулев прием.  #Cussing out

# 584
здравейте !!!
днес отидох да си довнеса една сума за 2008  и като питах за бележкарта за неделжими суми,.касиерката любезно ме свтна,4е ще ми излезе като задължение 1 та вноска от данък сгради и такса смет....и ме гътна направооо #Crazy #Crazy
но моми4ето ми каза,не 4акайте,а елате пак при мен,ще я оправим...аз ходих теглих пари и пак...2 часа чаках в Приморски...после пуснах бележките по 9 лева на човек и след седмица мога да си ги взема срещу копие на лична карта на мъжо и моята!!!!

какви опашки отсега ??? каката  ми е 1 клас и няма да учи на 30 и 31.03..и нея да се 4удя кой да я гледа....ще се гътна...вярвате ли ми???

Общи условия

Активация на акаунт