Прием в детска градина гр. ВАРНА - 2009-тема 2

• 40 765
  • 653
  •   1
Отговори
# 360
35 лв, Bori 1
с попълването на документите и тн ..

# 361
  • Варна
Момичета, вече от няколко места чувам (дано са поредните слухове), че за "Делфинче" вече се знаело кои деца ще се приемат (т.е. на връзкари). И демек- и да си чакате, не се надявайте. Искрено се надявам да не се окаже така. Предлагам ако се случи нещо подобно, да се вдигнем вече на протест и да искаме прозрачност на процеса- кой как е приет, с какви документи и кой номер е бил. Хората са отчаяни и затова се редят от рано- защото знаят,че разни връзкари ще се набутат, а на тях им оставя малко надежда, поне да са от първите. Нас вече така ни прецакаха с яслата- миналата година. Връзки, връзки, ама те вече прекалиха.......

# 362
да вярно е за градината до Кауфланд,и аз смятамчее абсурдно , но съм се записала, защото иначе на 01.04. ще съм номер последен.Засега списък има само там май.

# 363
  • Варна
Да, и ние сме се записали. Проверих днес тук около нас- няма списъци- слава Богу. Но ако наистина не влязат хората, предчувствам,че ще има бунт скоро.

# 364
Здравейте,момичета,отдавна не съм писала,но тази тема ме вълнува PeaceРазбирам всички,които ще чакат до 01.04.,защото и аз чаках,само че за завършване на първа група.Искам да ви кажа,че наистина влязоха деца,чиито родители чакаха с мен.Не знам как ще е сега,но не разчитайте на връзки.Директорката на ОДЗ-то е страхотен човек и няма да допусне такива неща,на каквато и да е цена.
Желая успех на всички чакащи и слънчево време Praynig
Поздрави  bouquet

# 365
Да, и ние сме се записали. Проверих днес тук около нас- няма списъци- слава Богу. Но ако наистина не влязат хората, предчувствам,че ще има бунт скоро.

да вярно е за градината до Кауфланд,и аз смятамчее абсурдно , но съм се записала, защото иначе на 01.04. ще съм номер последен.Засега списък има само там май.

аз днес ходих да проверя за тези списъци.... наистина имаше в една кола няколко 4овека и правеха списъци, но изобщо не се записах. Първо защото номерата ве4е отиват към 60, второ защото не мога постоянно да ходя да се презаписвам месец по рано всеки ден на списъка, трето защото никой не ги е опълномощил да го правят  този списък и знам ли, дали някой друг няма да по4не и той списък да прави и 4етвърто ако на първи по тъмно отида да 4акам пред градината и дойде някой да ми каже 4е е преди мен понеже бил в списъка няма да го пусна да мине пред мен, ако ще и 100 списъка да изкара. Аде аман ве4е....уж вси4ките на работа ходят....а месец по рано дежурства ми правят. Какво отпуски ли си взеха или болни4ни от работа 4е да стоят пред градината. И повярвайте ми...изобщо днес в работния ден нямахе баби и дядовци да 4акат в колата, а родители. Ей това как става питам аз  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 366
  • Варна
Дано е права майката, която писа,че директорката е срахотен човек и няма да допусне такива несправедливости.....Но и нея като я натиснат отгоре- незнам......

Последна редакция: сб, 14 мар 2009, 17:29 от galinche

# 367
Аз като ходих на 10-ти 2 пъти да говоря с директорката относно приема и се въртях 100 часа, защо никъде не беше показан този списък, една майка си беше отворила вратите на колата и си пийваше кафенце и ме гледаше ужасно нагло, но на мен не ми мина през акъла, че вече се реди за градина. Просто адски ме изнерви наглия и поглед, който не отмести дори когато се спрях и я загледах.......аз съм в отпуск в момента, но пак не мога да си позволя, а и не искам да го правя, да вися един месец пред някаква градина, била и тя златна. Всеки нормален човек има задължения през деня, дори само да си вземеш детето от ясла да го нахраниш, преоблечеш, разходиш, да сготвиш, да сервираш на мъжа си след работа и т.н. Ама стига съм разсъждавала явно ще стават големи скандали на 1-ви там и съм убедена, че ще чуете и моя глас  #Cussing out

# 368
Мерси КОТЕ Hug
Някой има ли отзиви за Ян Бибиян, как е там,директорка,условия и т.н. ?

# 369
... и 4етвърто ако на първи по тъмно отида да 4акам пред градината и дойде някой да ми каже 4е е преди мен понеже бил в списъка няма да го пусна да мине пред мен, ако ще и 100 списъка да изкара. Аде аман ве4е....уж вси4ките на работа ходят....а месец по рано дежурства ми правят. Какво отпуски ли си взеха или болни4ни от работа 4е да стоят пред градината. И повярвайте ми...изобщо днес в работния ден нямахе баби и дядовци да 4акат в колата, а родители. Ей това как става питам аз  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Напълно те подкрепям, само гледай да не те изядат разярените родители на първи.
И друго си мисля. Каква тежест, всъщност, има този списък? И какво, ако е нотариално заверен? Това прави ли го валиден, при положение, че го няма в правилата за прием? Не подстрекавам, а питам съвсем сериозно.

# 370
Първо и за та пиша че изобщо не съм съгласна с този списък и според мен тези които го правят не са съвсем честни и обективни с нас.Аз също не искам да нажежавам обстановката но при положение че има хора които са се отказали и това ми е казано от доверен човек защо тогава номерата на децата не са се променили и не са преминали напред?Второ кой господа ви упълномощи да го направите този списък от далечния 8ми март?Сега какво правим?Караме мъжете си да си взимат отпуски за да може да се редим там като маймуни поклоните защото наистина на такива се обърнахме понеже вече и спряхме да протестираме и да си търсим правата.Утре ще има събрание в 10.30ч.и предлагам да се съберем наистина и да предложим нещо свястно да се направи по въпроса.Може ли две майки дето са решили да направят списък на 8 ми да командват тук сума народ?Факта че детето ми не е минало и с един номер напред при отказал се родител вече е достатъчно красноречив за достоверността на тези списъци.

# 371
Здравейте и от мен.
Съпругът ми ходи при директорката в нашия район (ЦДГ 1 Светулка) и тя му казала че уж още нямало списък за нея и било рано.Има ли някой в нашия район (център, стария КАТ)? Да вземе да се опознаем и да предприемем нещо заедно, за да имаме шанс с приема и записването навреме.

# 372
ivi81 ще се опитам да дойда днес да чуя за какво иде реч аджеба.

# 373
Здравейте! Предстои ни кандидатстване в Пушкин, тя ни е по район.  Баткото е втора група там. Преди две години чакахме на опашка от предния ден, тази година май пак ще се наложи, въпреки че едното ни дете в момента е там... Има ли други, които ще подават документи в Пушкин?

# 374
  • Varna
Много са ми странни тези списъци. Като чаках за прием на баткото / от предната вечер , преди датата за приемане на документи/ всички си стояхме постоянно там. Който го няма си губи мястото в списъка, ако дойдът нови хора и не се появи в близкият 1 ч.. Да може да отидеш да свършиш нещо за кратко, аз лично ходих да нахраня малката, че беше бебе, но в общи линии всички си стояха и чакаха. Имаше един хитър татко който се записа в списъка и после никакъв не се появи. И си загуби челното място от списъка.
Та отивайки да чакам пред ДГ пред мен са само тези които са там, никакви списъци на хора които ги няма, не могат да ме убедят в противното.

Общи условия

Активация на акаунт