1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 25

• 38 235
  • 455
  •   1
Отговори
# 330
  • София
кой искаше Надиде за свеки? smile3506
Аз.  bowuu
Все пак и даде някакъв шанс жената, колко свекърви биха го сторили?  Mr. Green

# 331
Много ми хареса Надидето супер! Що да не я искаме за свекърва, стига да не върви в комплект с Али Кемал Joy

хихихих ... много лята излезе бабка... Crazy

# 332
Абе не е много справедлива, когато сина и изневеряваше тя много мека беше, а сега заплашва Фюсун да и вземе децата Crossing Arms

# 333
значи така , за Али Кемал може , а за Фюсун -не , веднага я заплашиха да я изгонят и май ще стане

# 334
  • на Морето
Видяхте ли сега кой командва в къщата на Бурхан? Mr. Green

# 335
Възхищавам се на Яман!
Фюси си е змия!Не биваше да реагира така...и тя съгреши....върна му го,какво иска по вече

# 336
Абе не е много справедлива, когато сина и изневеряваше тя много мека беше, а сега заплашва Фюсун да и вземе децата Crossing Arms

точно и когато Али Кемал замина при Джансел света обърна да  го върне обратно... това за мен не е справедливост Peace

# 337
А сега се поставете на мястото на Надиде вие какво бихте направили?

# 338
  • на Морето
Ама голям театър изнесаха Надидето и Фюсунката! Laughing

# 339
бих и казала да каже на Али Кемал и да се разбират, иначе ще кажа на Бурхан... но аз нямам право да я гоня, при положение, че сина е същият Peace

# 340
Аз казах ли че Надиде има рогца? WinkНе ми хареса как постъпва с Фюсун не е честно.Падна ми в очите.

# 341
  • Sofia

точно и когато Али Кемал замина при Джансел света обърна да  го върне обратно... това за мен не е справедливост Peace

ами така е !!! За мъжете може- за жените- НЕ!!!!  Naughty несправедливост голяма... #2gunfire

# 342
Ясемин поставя в доста неудобно положение Онур Crazy

# 343
бих и казала да каже на Али Кемал и да се разбират, иначе ще кажа на Бурхан... но аз нямам право да я гоня, при положение, че сина е същият Peace

тъкмо щях да пиша - подкрепям. Peace

Не съм доволна от държанието на бабка. Crossing Arms

# 344
И от къде на къде ще разделя децата?Ще вземат Умут,а Бурджу да ходи в Кайсери с майка си.

Общи условия

Активация на акаунт