Слънчицето вече се показва, а АПРИЛЧО лази, ходи и приказва!!! - 2

• 16 161
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
 Добър вечер,
Верчо, ужасно направо, дано вече приключи тая серия лоши неща при вас.
Днес установих, че пари не са ми привеждали от 23 декември.Звъннах в НОИ (полинита, мерси за тел), и ми казаха, че проблема е в моята работа, от там не са им занесли документите, които аз им занесох на 5 януари  #Cussing out оттам звънях над 10 пъти на нашата счетоводителка, но не ми вдигна, нито тя ми се обади...сега незнам, на шефа ли да звъня, баси тъпата ситуация.

# 151
  • София
Верчо, много съжалявам за колата ви. А полицията ли я откри някъде запалена? Ако се сещате и нашата кола откраднаха септември месец и още си чакаме ли чакаме....

milenag, аз си мисля, че бих се навила. Може би след второто дете ще действам  Peace

Vanyivan, и на Велин нослето е още запушено, но не текат сополи. Не знам защо не се оправя вече. Днес една приятелка ме посъветва да слагам сребърна вода, но не съм все още.

Хелън, Велин спи само веднъж около 3 часа, но вечер явно се уморява и започва много рано да мрънка. Днес решихме да го приспим и за вечерна дрямка, но после ще ми излезе солено, защото ще заспи чак към 1-2 часа  ooooh!

Мамите, които отбиват: как редувате гърдите, в смисъл от двете ли давате или ги редувате? Аз вечер не успявам да му дам от двете, защото заспива и тая сутрин едната ми гърда щеше да се пръсне и доста се стреснах да не стане някоя беля.

# 152
  • Варна
Добър вечер! Hug

Верчо, просто няма какво да кажа, дано след всичкото зло ви сполети нещо ДОБРО! Sad

Момичета, изместих данните от дългия списък от първа стр тук: http://spreadsheets.google.com/ccc?key=pmeEBU1vHGYHvlGPVwQytEg
и предлагам да го махнем от там, и да сложим линк към въпросната таблица - ясна и четлива, вместо да зверим очи в дребните букви от първа страница, ако сте съгласни де. Така даже всеки новодошъл може сам да се впише, и който не му приятно да се отпише от нашата група.
Очаквам мненията ви!!!

# 153
  • София
Само аз ли нямам нищо против да си сложа силикон бе Mr. Green ама никой не ми отправя предложения Whistling
И аз, и аз, ама и мене никой не ме пита  Laughing

Alokazia, идеята ти за списъка е много добра.

ВерчоHug  Hug

# 154
  • Бургас
Здравейте, момичета Hug
Сисе, аз ще пратя снимка за колажа, но сигурно чак следващата седмица, че Дима в момента изобщо не е за снимка Tired
Ясмина, аз давах и боб и леща Peace По мъничко, но и хареса на Дима. При нас в ДК дават, а и лекарката казва, че след 9-10 месеца може веднъж седмично.
Ники, и при мен е така с парите. ОТ 23-ти декември нищо Confused Аз, обаче, знам, че проблемът не е в службата ми, защото документите за януари ги подават на 25-ти февруари и въпреки че аз съм ги подала в началото на януари, не мога да ги задължа да носят само моите документи преди да са обработили всичко за януари. Та така, ще си чакам докъм 8-ми март поне Tired
Верчо, много съжалявам, че ви се струпаха толкова неприятности напоследък Sad Hug
По въпроса със силикона - много искам, но не ми стиска Laughing Всъщност, не мисля, че си струва да изтърпя интервенцията, болките и дискомфорта след операцията. Суетна съм, ама не чак толкова, че да изтърпя и това. Имам една приятелка, която си направи корекция на бюста и пластика на корема след ражданията. Това ме отказа окончателно /е, крайният резултат е зашеметяващ и ако бях я видяла чак една година след операциите, щях да се навия и аз/ и съм благодарна, че хората са измислили хубави сутиени за такива като мен да ни компенсират недостатъците Mr. Green

# 155

Хелън,аз съм се видяла в чудо с това спане- 2 пъти му е много(нема приспиване тоя бяс),а 1 път му е малко на ден.Не знам как да го наместя Thinking
Същата история е и при нас  ooooh!

Момичета, изместих данните от дългия списък от първа стр тук: http://spreadsheets.google.com/ccc?key=pmeEBU1vHGYHvlGPVwQytEg
и предлагам да го махнем от там, и да сложим линк към въпросната таблица - ясна и четлива, вместо да зверим очи в дребните букви от първа страница, ако сте съгласни де. Така даже всеки новодошъл може сам да се впише, и който не му приятно да се отпише от нашата група.
Очаквам мненията ви!!!

Нямам нищо против Hug

# 156
Нали от някоя от следващите теми списъка така или иначе няма да го има, а вместо него Сиска ще прави колаж със снимките и имената на децата  Peace Мисля, че в този случай няма смисъл да се мести. Иначе нямам нищо против.

Верчо, една голяма прегръдка за теб!

# 157
  • Временно
Верчо,винаги най-тъмен е часът преди изгрева! Hug

# 158
Добър вечер, аз диагонално попрочетох до тук и малко нахално ще се изкажа - не че някой ме е питал, но нали не мога да си мълча...  Mr. Green
На 1-во място- мнооооооооого осезаемо се усеща вече липсата на Емма-та!!! Емма да се появяваш веднамагически (твой израз), щото ще вадя червения картон...  red
2-ро - гласуваме с всички ръце за колажа, предложен от Сиска - и аз и Стефан и аз (ако се зачита така)  yesyes
3- то - да взема мнение и отношение по някои обсъждани въпроси...  Rolling Eyes
Верчо, много болно ми стана като прочетох за здравословните ти проблеми преди, а сега и за колата... гадно е наистина, но въпреки всичко се радвам, че си приела по-спокойно неприятностите. Пази си нервите мила, защото няма нищо по-ценно от здравето, а семейството ти се нуждае от теб Hug
Ясмина, давах зрял боб вече два пъти - нямаше проблем.  Peace А лещата се включва в преходната кухня - така беше преди 10 години, и сега е същото. Но при всяко дете е индивидиално как ще му понесе дадена храна- ти ще си прецениш най-добре.  Wink
Ех, силикон и аз искам, ама много искааааааааааам, но мъжо е толкова против тия операции, че не дава и дума да обеля. А съвсем друг е въпроса за финансите - стана като в песента: "Пари нема за цигари..... "- добре че не пуша вече Whistling

# 159
Коалке, и ние сме така - утре имаме час за УНГ, щото ми писна вече, почнах да се съмнявам в нашата педиатърка, а по принцип до сега съм и имала много доверие, кофти е като се разколебаеш....А освен това вече съм си ибрала един хомеопат. Още малко събирам смелост и на него ще звъня, утре ще ти доклдва след прегледа. Явно си има такъв вирус, който преминава като хрема  Cry

Абе, наистина къде е Емма, аз днес щях да питам и като прочетох за Верчо и съсем забравих....

Леща съм давала, но Боби изяде само няколко лъжички - не му хареса., а него не можеш да го накараш да яде нещо, което не иска,така например от 2-3 месеца се пробвам със спанак. Под всякаква форма. Преди няколки дни Бобката почна да яде с охота и аз се зарадвах, обаче след 7-8 лъжички си повърна всичко много ми дожаля за него, има и други полезни храни  Peace

Алокация, нямам против  Peace

Момичета, стискайте палци, че май се очертава свекитата да са у нас по празниците, уфффф, значи, само това ми липсваше....

Голди, как е Дима????
А ти в коя фирма работиш? Може всъщност да ми пишеш на лични, че тази информация не е за публично известяване,като имаш време и като оздравее Димето. Питам те, защото имам малки подозрения, че може да сме колежки (то аз нали със всички колежка се изкарах преди време ooooh!, та явно още ме държи музата).
Целувки на сладурката и да оздравява бързичко  Hug

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 22:45 от Vanyivan

# 160
  • Варна
Едно въпросче:
Тази вечер, по-скоро от снощи, се появиха червени пъпчици точно в ъгъла на окото и на клепачите на Малвина, днес се появи още една, и сега вечерта забелязах още 2 малки нови. Някой може ли да помогне с идея от какво са и дали има повод да се тревожа???
Ето и една снимка:

Около нослето също има много, но там са по ситни и си го обяснявам с постоянното пъхане на всичко в устата, но по клепачите  newsm78, там са по-големи, по-червени и малко надути, дори забелязах нещо като бяло връхче на по-големите, но не като гной, ами много по-слабо изразено... как  го обясних само, дано разбрахте  Confused

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 23:53 от Alokazia

# 161
Алокация, не мога да дам компетентно мнение, ама да не би Ината да е изкарала ония вирус, дето завършва с обрив  newsm78

# 162
Goldie, а в края на януари не ходят ли пак до НОИ, за да внасят разните му там неща за декември? И аз си мисля, че тогава е трябвало да ми ги внесат документите..

# 163
Леща и боб не съм давала още. Simple Smile
Силикон - и на мене ми наминават такива мухи в главата, ама по-скоро няма да си направя, защото не ми харесва идеята само заради едната суета да си причинявам такива изтезания. Naughty
Ванииван, радвам се за твоите приятели! Hug
Алокация, нямам идея, мила. Питай педито най-добре!

# 164
Здравейте! Hug
Верчо,много съжалявам! Стана ми ужасно гадно като прочетох какво ви се е случило! Знай,че ще дойде по-добро и в крайна сметка това са материални проблеми-важното е,че сте добре,заедно сте! ти си много силна-дръж се Hug
Алоказия-ние сме по същия начин,но на вратлето отзад! Сега Ванчето като каза,че има вирус,който завършва така,може и това да е,защото бяхме болни newsm78
Миленчето днес цял ден беше на гости на най-добрата си приятелка и то са игри,то е чудо-друго си е да си общуват децата! Ето ги-
http://aprilki.multiply.com/photos/album/4/4#317
http://aprilki.multiply.com/photos/album/4/4#316
http://aprilki.multiply.com/photos/album/4/4#318  

Общи условия

Активация на акаунт