Слънчицето вече се показва, а АПРИЛЧО лази, ходи и приказва!!! - 2

• 16 161
  • 283
  •   1
Отговори
# 270

П.С. А докато пиша моя хубостник допълзял до WC, гепил четката за тоалетна и я размахва на всички посоки, а от нея хвърчат едни пръски...не е за разправяне. Образувах му едно извънредно къпане набързо Wink По мойта програма днес къпане цялостно не му се полагаше. То и миене на баня не ми беше включено, ама... Tired
hahaha hahaha hahaha Joy Joyтака съм се смяла мъж ми ме гледа и се чуди какво става newsm78
ВаняМ аз вземах от Ози и тук много мами похвалиха Хер и тази седмица сме с нея.Хер имат по-голямо разнообразие като че ли ,десертите са им по добри макар,че днес се оцъклих на тези семки в десерта #Crazy(и на двете кухни са блудкаж нишестета ).Ние сме добри прасета и всичко яде не е капризен щом е за ядене  LaughingЩе изкараме още месец и после на държавна.
Обувчици още не съм взела за сега реших да изкараме с тези на КК за прохождане и без това не прави още самостоятелни крачки само ако го държиш.А докъто проходи ще дойде друг сезон и ще търся нещо по отворено такива сметки си правя аз ,а Мони дали е на това мнение не се знае newsm78
За рождения ден още не съм го решила за феи и клоуни не мисля ,че ще разбере нещо.

Верчо аз съм с количка на Jane триколката с голями гуми е удобна е и за сняг и за пясък лятото ,но е по скъпа и незнам дали си заслужава за  кратко време  да се дават такива пари.
Тифани честито за момченцето и от мен аз не разбрах обаче какво лошо има да си свекърва .Моята свекърва е много готина и разбрана,но аз май няма да съм такава голям мърморко съм. Mr. Green

# 271
Здравейте мамчета!
По въпроса с кухнята ние взимаме от Мама Люси и за сега сме доволни пък и Маги си я харесва пробвала съм я и е вкусно.
Сисе благодаря за отговора Hug   bouquet
А сега може ли едно въпросче -има ли мами на момиченца на които вече са им пробили ушичките за обици?Много ли беше болезнено за бебките и имахте ли проблеми след това?И последно къде ги дупчихте?
Питам наведнъж защото влизам само вечер.Благодаря за отговорите предварително.  bouquet

# 272
Коте и аз ще ги дупча! Даже днес исках педи да ги продупчи,но тя не можела! Каза ми да отида в някой по-хубав козметичен център! Много ми е проблемно,защото искам да съм сигурна,не да ги пробие кой да е! Продължавам да търся и се надявам тези дни да сме с обички вече! Иначе Миленчето ги е пробила на Мимето при педито им,но мойто педи не може! Каза,че вероятно е заболяло малко-плачкала е малко,но всичко е наред Hug

# 273
Ванче аз пък останах много доволна от Хер бебе. Много разнообразно меню, ужасно вкусно- мирише си направо на домашно сготвено. Десертите също ми харесват- им а млечни, с грис, с какво ли не,  има с плодове, има с овесени ядки, има тортички и дори крем пита Wink Харевса ми че зеленчуците замразените са на Боднюел и това че дават рибка всяка седмица Wink Според мен си е супер кухнята. На Габи и хартесва и омита всичко,  яде с голям апетит, който нямаше  толкова с пюретата. Може да си е до дете- Габи харесва сготвено, а аз честно да си призная каквото и да правя няма начин да и готвя всеки ден различно по 3 яденета и толкова разнообразни Wink Пробвай с Ози- дано имате повече упсех.  А може още Коско да не е свикнал с вкуса на готвеното, аз си спомням че си харесваше пюренцата доста  Hug

Верчо ужасно изглежда колата... Sad  Дано всичко това остане далеч зад гърба ви  Hug Аз в едно съм се убедила- всеки получава това което е заслужил. Такъв е живота, получаваш това което даваш- баланса не се губи.  Peace Така че и тези хора рано или късно ще получат това което за заслужили с пълна сила  Hug

Ето "малко" заглавия от мен :

Баба Марта иде, не се мае с Априлчо иска да се запознае!

Баба Марта с мартенички закичи Априлското  дете- нека здраво и усмиханато расте!

Мартеничка най-красива ще кичи нашите деца, че червени бузки да имат Априлските слънца!

Баба МАрта мартенички връзва на Априлското дете- здраво и щастливо да расте!

...уф олях се  Tired

Айде лека нощ от нас!  Hug

ПП– есес да ти е живо и здраво бебчето  Hug

# 274
  • Варна
Добро утро, майчета  Hug
Хайде да ви сервирам по едно ранобудно кафенце, за да имате усмихнат ден и днес с вашето детенце  Heart Eyes

Полинита с твоите слънчеви постове, ме зареждаш с усмивка за целия ден  Hug Специално за теб и всички, които вече нямат търпение да дойде топлото време - ето едно китно местенце за пиене на ароматното кафенце и не само  Laughing-

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 07:51 от didnik

# 275
Гут морнинг,

didnik, мерси за кафенцето  Peace  За това виртуално ви каня на моята тераса, където вече слънчо огрява Simple Smile Задължително си носете най-широките усмивки, само добрите новини и хубавия оптимизъм! "Денят започва..." както казваше една телевизия - аз допълвам "С усмивката на моето дете!"

Aquariel , ти си цял поет...Най-много ми харесва : Баба Марта иде, не се мае с Априлчо иска да се запознае!
защото наистина нашите априлчета, ще се запознаят за първи път с Баба Марта Simple Smile Сега се замислих, че ние сме родени Март, ама хич не съм си и помисляла да ходя при Мартенските мами  Mr. Green

Хууууубав ден! И внимавайте къде си паркирвате количките - днес щели да снимат неправилно паркираните ....коли...Дано да си си заредили апаратите с неизчерпаеми батерии  hahaha

# 276
Добро утро!
Момичета,благодаря ви,че се стараете деня ни да започне добре  bouquet

Цитат
Сега се замислих, че ние сме родени Март, ама хич не съм си и помисляла да ходя при Мартенските мами 
много хубаво правиш,че не се замисляш да бягаш Hug виж какво си е хубаво тук в нашата тема!

Цитат
Баба Марта иде, не се мае с Априлчо иска да се запознае!
кой ще тури това заглавие на новата тема Peace

Цитат
П.С. А докато пиша моя хубостник допълзял до WC, гепил четката за тоалетна и я размахва на всички посоки, а от нея хвърчат едни пръски...не е за разправяне. Образувах му едно извънредно къпане набързо  По мойта програма днес къпане цялостно не му се полагаше. То и миене на баня не ми беше включено, ама...
Joy Joy Joy

# 277
  • Popovo
Взимам кафето от Дидник   bouquet и се пренасям на терасата на Полинита    bouquet, мерси момичета, много е хубаво.
Първото заглавие най ми е по сърце, Аквариел   bouquet

# 278
  • Варна
Добро утро!

Aquariel И аз съм за: Баба марта иде, не се мае, с АПРИЛчо иска да се запознае!

polinita, Didnik благодаря за чудесното начало на деня!  Hug

# 279
Добро утро!
Ние вчера се върнахме от кръвопреливане-сега хемоглобина ни е 123.
Отчет от днешната консултация-10,500кг. и 75см./+500гр. и +5см./
Тифани честито ти още едно момченце.  bouquet

# 280

Мартеничка най-красива ще кичи нашите деца, че червени бузки да имат Априлските слънца!

Много ми харесва това Peace
Ясмина защо я показа тази игра-сега не мога да се спра ooooh!
И Бети умира от кеф, че си прави каквото иска-ходи и пипа каквото и хареса,защото аз ако стана да й се скарам и ще загубя играта Simple Smile

# 281
Стефинка бе така добра да ми отстъпи ПАК шанса за нова тема, но обещавам, че ще ми е за последно: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=376043.0

# 282
Здравейте!
Верчо, ужасна новина, дано имаш сили да я преглътнеш.  Hug
Тифани, честито ти второ момченце! Да си една силна, мъжка мама!
Аз съм една голяма бяла птица и съм забравила или ID-то или паролата за сайта, но не мога да вляза. Някой, дали ще му се занимава да ми ги изпрати на лични?
Нели, дано се задържи положението и всичко да е на ред вече!
А за обувките, аз смятам, че меко стъпало е най-добре за прохождане, а вече по-твърдо за стабилно ходещо детенце. Докато сме вкъщи ще караме на бабините терлички. Имам едни бебшки пантофки, с цип и твърда подметка, но София сякаш не се чувства комфортно с тях.

# 283
Стефинка бе така добра да ми отстъпи ПАК шанса за нова тема, но обещавам, че ще ми е за последно: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=376043.0
И що да е за последно? newsm78
Как си,Емма ? Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт