Ясмина, мисля че Тодоран беше споменала за такива топченца при Марта. Чела съм, че е хормонално и за новородените е нормално (наричат го хормонална криза), но за тази възраст...честно казано не знам. Когато гръмна сензацията за "хормоналните" месни бебешки пюрета есента, точно такива бяха симптомите на детенцето от репотража по БТВ. И помня, че тогава казаха, че храните с хормони се отразяват само на момиченцата и че не се изисква специално лечение, просто да се спре консумацията на такива храни.
Едва ли съм ти била полезна още повече Вени едва ли хапва готови храни ...просто "събрах" всичко, което съм чувала по темата наскоро.
Верчо, и аз като видях снимката си помислих, че това е лично....Просто е отвратително...
Малката ми дъщеря също играе conQuiz, не й знам ника, но знам, че е добра...или поне тя така казва
каза ,че са нормални и всички момиченца ги имали
Наистина при новородените е нормално, даже може и течност да изтича, но и аз се постреснах като ги напипах вчера. После си помислих, че може да е от кърменето, да преминават някакви хормони през кърмата.