Слънчицето вече се показва, а АПРИЛЧО лази, ходи и приказва!!! - 2

• 16 161
  • 283
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Добро утро  Hug

Ясмина, мисля че Тодоран беше споменала за такива топченца при Марта. Чела съм, че е хормонално и за новородените е нормално (наричат го хормонална криза), но за тази възраст...честно казано не знам. Когато гръмна сензацията за "хормоналните" месни бебешки пюрета есента, точно такива бяха симптомите на детенцето от репотража по БТВ. И помня, че тогава казаха, че храните с хормони се отразяват само на момиченцата и че не се изисква специално лечение, просто да се спре консумацията на такива храни.
Едва ли съм ти била полезна още повече Вени едва ли хапва готови храни ...просто "събрах" всичко, което съм чувала по темата наскоро.

Верчо, и аз като видях снимката си помислих, че това е лично....Просто е отвратително...

Малката ми дъщеря също играе conQuiz, не й знам ника, но знам, че е добра...или поне тя така казва  Mr. Green

# 226
Цитат
И сега едно въпросче към майките на момиченца: Вчера случайно напипах по едно малко топче под всяко зърно на Невенка. Нормално ли е? Въобще не си спомням имало ли е такова при Ели   
Ясмина   точно за тези топченца и аз питах вчера педито  Peace каза ,че са нормални и всички момиченца ги имали

# 227
Добро утро!

Ясмина,щях да ти пиша,но тя ВаняМ ми е взела думите...и аз първо се сетих за репортажа за  пюретата Peace При новоредено и момчетата могат да имат такива топченца Peace

Цитат
Верчо, и аз като видях снимката си помислих, че това е лично....
и аз същото си мисля Rolling Eyes
Незнам каква количка да ти препоръчам до 400лв. моята старата Cangaroo не ти я предлагам, а новата ми Aria не те устройва тъй като е с малко гуми Peace

koteto7975 ,до 5-6 март  Peace
dariq,съвсеееееем мъничко остава на фонтанелата му да се затвори Peace
Маги,все се каня да те питам..защо ти пише на линийката Габриела-Белла  newsm78

# 228
Малеее Верчооо , дано е застрахована колата ви ! Shocked А тия идиоти , като са видяли беб. столче количка, пюрета...и т.н. не ги ли дожаля поне малко!!!!
Ясмина, нашата кола като я откраднаха на морето и като се свърза мъжо с кръдците, казали му- ще ти направим отстъпка че виждаме че сте с бебе / имаше беб. столче и снимки/   #2gunfire #2gunfire Такава ни е държавата......
К`ви филми , к`ви 5 лв.- нямам изобщо време за таквиз екстри  !

# 229
  • Варна
Ох, Magi благодаря ти за отговора.  Hug

ВаняМ Невена яде малко готови пюрета - примерно 1 път на десетина дни, но пък пилешкото месо също си го купувам от магазина и кой знае с какво е вътре.  Thinking  Наистина при новородените е нормално, даже може и течност да изтича, но и аз се постреснах като ги напипах вчера. После си помислих, че може да е от кърменето, да преминават някакви хормони през кърмата.

Айде ще чакам да се включат и другите момичешки майки.  Hug

# 230
Ясмина аз съм сигурна ,защотот точно вчера говорих с педито  за това  Peace

Цитат
Ясмина,щях да ти пиша,но тя ВаняМ ми е взела думите...и аз първо се сетих за репортажа за  пюретата  При новоредено и момчетата могат да имат такива топченца
За репортажа да казаха че е от пюретата,но това неозначава ,че на всички бебета който се хранят с готови  пюрета ,ще им се случи същото.И има разлика между вида на тези топчета в гърдичките им.Моля всички майки на момиченца ако може да пипнат гърдичките леко така да натиснат ,защото тези топченца са леко навътре а не повърхностни и да кажат  Peace

Цитат
Маги,все се каня да те питам..защо ти пише на линийката Габриела-Белла
Сисе ,написала съм така ,защото сестрами живее в Италия и тя така и вика  Белла, защотото там на Габриела било Белла и означавало красива белисима ( това последното незнам как се пише на италиански затова го написах на български  Mr. Green)

# 231
  • Варна
Маги единия вариант за име при нас беше Белослава, и на галено бях решила да й викаме Белла. Е, в крайна сметка мъжът ми хареса повече Невена.  Heart Eyes

топченцата не са повърхностни при Невена. аз затова и чак сега ги напипвам.

# 232
Здравейте! На Лили не напипвам топченца, въпреки, че пилешко купуваме от магазина - и тя яде и аз.

Верчо, съжалявам за случилото се. Чувала съм, че крадците така палят колите, за да прикрият следите от ползването им. Тъй, че може и да не е нещо лично, просто не им пука, че вътре има детски неща #2gunfire

# 233
Не мисля, че е лично, защото не се сещам кой може да ни има зъб за каквото и да е  Shocked По-скоро са я откраднали, за да оберат нещо или да свършат някой и друг золум и са прикривали следи, си мисля. Другият вариант е да са закъсали с колата и да са я запалили, пак за да си укрият следите. Не знам. Но явно 3те надписа по колата за бебе + всичките бебешки неща вътре не са ги впечатлили. Най-странното е, че не са взели нищо. Макар че е супер изгоряла и няма купе изобщо, вътре си личи стопеното шаси на количката, бурканчетата Хип и тн  Cry

за топченцата в гърдичките - и Ава ги има. Това са си жлезички доколкото знам и си е съвсем нормално да са там Grinning Wink

# 234
Добро утро  Hug

Леле, Верчо, ужас. Нямам думи просто.

Ясмина, Дари имаше топченца съвсем в началото, и педи тогава каза да и правим компресчета с реванол. Разнесоха се за около 1-2 седмици. Няма страшно  Peace
Аз не съм съгласна че тези топченца се появяват само от храната, може нещо хормонално да е. На мъжа ми брат му като бебе е имал такива, не са се разнесли с времето и се е наложило да му ги пукнат. Не знам само дали са били повърхностни, или леко навътре, сигурно има значение. Може би при момченцата е по-притеснително наличието на такива.
Като се събуди Дари ще опипам хубаво да видя сега дали се усеща нещо, че скоро не съм проверявала.

За Евровизия имаше и по-добри песни от тази, но....

Мисля да гласувам на следващите избори, защото и аз досега не съм гласувала и направо ме е срам  Embarassed

# 235
  • Временно
Ясмина,и Сиана има такива топченца. Peace И аз първо си помислих,че е от пюретата,но явно не е.
За conQUIZtador докато бях бременна играех,сега отдавна не съм.Иначе съм със същия ник,както тук.Влизам и с на мъжа ми ника
(който е Siana2008) Laughing

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 11:18 от eva_merry

# 236
Оооо тази игра за пръв път я чувам.Но влязох и аз да я видя.Ми то трудна работа за мен .Който е чел  ще му е интересно.Аз си стрелям по едни патки GrinningПреди де ,че сега от няколко дни Ники на луда ме направи.Как не се уморява това дете ooooh!

# 237
Верчо чного кофти и ние сме минали по тоя път.Всичко се забравя ,важното е да сте живи и здрави Peace

# 238
Здравейте!
Ние днес сме на консултация и после ще се отчитаме и ще питам за този ужасен обрив най-накрая! Peace
Аз понеже съм голяма паника и не пусках Миленчето много на килима да си вършее! От няколко дни я пускам да си обикаля из цялата стая и да си прави каквото си иска! Искам да ви кажа,че детето ми се разви страшно много! Много напредва с лазенето-изминава цялата стая,макар че не се сеща да вдигне дупето! И освен това е много по-щастлива,а най-важното е,че вчера благодарение на това си заспа в 21 и 30 за първи път от 1 месец някъде Heart Eyes Hug
Миленка няма такива топченца Peace
Леле сега няколко дне кухнята и ще е в почивка и направо не знам как ще я караме #Crazy
направо ме тресе егати треската за рождения и ден вече! Поканила съм почти всички гости вече-само мисля как да протече и тн!
Какво мислите да викна някоя фея,клоун или нещо подобно? Те забавляват дечицата,рисуват им по личицата? Но се чудя дали има смисъл,ще разберат ли нео? newsm78

# 239
Хелоууу ,

На кой му беше избил Седмия зъб??? Направо не мога да разбера какво става с туй мойто дети....Ни един зъб няма - за кумова срама...

reiana , говорих с един познат, който има агенция за партита - неговият съвет беше изобщо да не се занимавам с разни клоуни и феи, поне докато не стане на 3 години, защото много се плашели децата и имало обратния ефект! И не ми го казва само на мен, а на всички мами, които искат подобно нещо...

Аз пък не мисля да правя голям купон, то и без това е по-скоро за нас, отколкото за дечко...поне така си мисля...Иначе с наближаването на РДто му, усещам как почвам да се вълнувам все повече  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт