Слънчицето вече се показва, а АПРИЛЧО лази, ходи и приказва!!! - 2

• 16 161
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
  • Временно
А за каишките и аз мисля,че трябва детето да е проходило вече! Peace

Аз за каишките съм много предубедена. Rolling Eyes Не знам дали имам основание.
Ще споделя само един случай - наши съседи имат детенце,вече на 3г.Откакто започна да прохожда го държаха все с каишките и така поне до 2г.Сега детето стъпва на пръсти.Не знам дали има връзка,но като го гледах милото с тез каишки все ми се струваше,че много се измъчва. Rolling Eyes

# 76
Здравейте маменца!
Ние в Атина имаме маскени балове....да ви покажа Димитри-индианеца Laughing

# 77
Ееех, Marinela flo, голям е сладур Митака! Спомних си сега за миналата година по това време, как ходих маскирана и с големия корем на карнавала в Лимасол...  Party

На мен пък тези каишки за прохождане изобщо не ми допадат. Все едно са кученца децата с тях, някак си неестествено ми изглежда и леко обидно. Естествено, това е мое мнение, не искам да засегна никой  Hug

# 78
Бяхме писали за това,аз пак да кажа  Blush навита съм да направя новия колаж,той няма да е като досегашните,ами като на мартенките!Нещо като визитки със снимки на децата Peace ако го направим списъка с имена от 1-ва страмица ще  е излишен вече Peace Съгласна съм аз да го направя, а също и темата в който ще го сложим,тъй като те тези снимки ще са в малък размер,но като ги натиснеш ще излизат на цяла страница...сложна работа Grinning и ако Ема не се навие,аз ще направя темата  PeaceМисля да е по повод първия рожден ден на децата Peace..а едни от първите ни априлчета са родени началото на март...тъй,че няма много време Grinning

Да правя ли албум в сайта за колажа?Навити ли сте?

# 79
Цитат
аз съм за  Peace

# 80
Бяхме писали за това,аз пак да кажа  Blush навита съм да направя новия колаж,той няма да е като досегашните,ами като на мартенките!Нещо като визитки със снимки на децата Peace ако го направим списъка с имена от 1-ва страмица ще  е излишен вече Peace Съгласна съм аз да го направя, а също и темата в който ще го сложим,тъй като те тези снимки ще са в малък размер,но като ги натиснеш ще излизат на цяла страница...сложна работа Grinning и ако Ема не се навие,аз ще направя темата  PeaceМисля да е по повод първия рожден ден на децата Peace..а едни от първите ни априлчета са родени началото на март...тъй,че няма много време Grinning

newsm10

# 81
Ще стане 4удно Сиска....и аз за

# 82
  • София

И аз съм за.

# 83
Сиска, страхотна идея!  Hug

# 84
Слагайте снимки за колажа ето ТУК   Който не знае паролата за сайта да ми пише на лични,а тези,които не могат да се справят с качването на снимка в сайта да ми я пратят на пощата siska_mi@abv.bg Peace

ВаняМ,да накараш дъщерите ти да качат на Косьо снимка Grinning теб нали те мързи...
Като всяко нещо и това ще си има краен срок  Whistling мисля да е до....5-6 март незнам как го измислих точно тогава...

# 85
  • Варна
1.alokazia
2.Ясмина
3.isane
4.*Сиска*
5.Haliotis
6.
7.

И аз се нареждам за срещата Peace

Аз мога ли да дойда на Варненската ви дреща а? Вчера като посрещах сама от летището видях,че двупосочният билет самолетен до Варна е 60 евро! Ще взема да кацна в Мола bowuu
Заповядай Hug Ще се радвам да се запозная и с теб Laughing
Сисе, темата за колажа чудесна Peace   

# 86
Sisee - ама аз съм пропуснала, че Дани е хванал Рубик-а...той според мен хвана 4-6 неща - така ще има много професии...но кубчето за какво беше наречено...А за детегледачката - аз ще не съм на работа - ще тръгвам на 09.04 - 1 ден след РД на Елица...тези няколко дни на работа бяха извънредни...Jul-пожелавам ви до 5 година една нова истинска КЪЩА, мила! 5 пъти по-голяма и прекрасна от сегашната...Днес какви бяха тези прогнози за -9 ooooh! Навън Клиото показва +5!!! И е наистина топло! За РД - аз пък ще правя поне 2 партита и 1 с роднини - нали на др ден съм на работа и така ще отпразнувам края на най-прекрасния период от живота ми досега...Ще правя РД по кварталному, РД с приятели и РД с роднини...Целувки на всички..Полинита - започвам да се настрйвам пролетно заради теб...

# 87
Сиска, страхотна идея, въпреки че аз ...  Embarassed ....как да кажа....малко съм безправна, като изпуснах тооолкооз мноогооо..  Embarassed

Ясмина, при мен е от запушен канал. Оттам - инфекция - възпаляване (за 3 месеца 4 пъти) и ....операция. При мен плюсът беше, че не кърмя  Peace Иначе си представям, ако трябваше да отбивам дечко

За питата - и ние търкаляхме...ама то трябва да й сложиш грайфери на тая пита, че да се търкаля като хората  ooooh! , 3-4 пъти я засилвахме,  пусто да остане. Всичко минава толкова бързо, обаче така се радваш после и колкото да искаш да е хванал златния пръстен за златар  Mr. Green , пак скачаш от радост и на макарата с конеца  Crazy

Знаете ли кога една бременна може да лети със самолет?? Питам защото моя бременна приятелка ( 1 месец  Flutter ) й казали, че в нейното положение не е препоръчително.. Дали като минат тревожните 3 месеца, ще я пуснат?  Thinking

................. и така ще отпразнувам края на най-прекрасния период от живота ми досега.......

helenblondy , почти ме разплака...и аз трябва да се връщам на работа,....

отивам да готвя супа   chef

# 88
Здравейте момичета!

Почерпети се днес имаме 10-та месечинка!
  party023 beer2

Утре няма да ходим на кръвопреливане,преди малко е имало дарител от нашата кр. група и кръвта ще я изследват утре дали ще е подходяща за нас и да ходим на Плевен евентуално в сряда. Sad

# 89
polinita, аз като бях бременна два пъти пътувах със самолет - във втория и в третия месец. Доколкото знам, след седмият месец вече се изисква специално разрешение от лекар (зависи от самолетната компания).  Peace

Общи условия

Активация на акаунт