Чай аз давам всякакъв билков купешки. Подслаждам с кафява захар и давам. А дали се пие...това е друга тема

Приспивам пак от 10,30 и не мога по никакъв начин и я оставих да си мрънка. не знам вече...
А уж му бях намерила лесното...Тодоран - мерси, че ме светна за това правило в БГ езика - не го знаех 
Много съм доволна, но пък от 2-3 дена просто не се траеше - непрекъснат рев, просто откачихме. Ама това е ситуацията - трудно ни избиват зъбките. На път е и четвърти, та дасега имаме 2 долни голееееми и 3 горни тамън избили. Много ми се измъчи детенце, имаше малко кръв по чувалчето даже.
Лесно е, защото само изсипваш всички съставки вътре и включваш копчето, има отложен старт и можете да си пуснете вечерта машината, така, че на сутринта да имате топъл хляб за закуска. Вече в БГ има различи видове брашна, вкл. и пълнозърнесто - можете да си правите какъвто обичате. Ние обаче приготвяме само бял хляб, защото в другите брашна има много от добавките с "Е"

имам проблем с приспиването на Алекс.
Много е красиво и ми е толкова юутно в къщи и топличко- голям кеф 
) са сътворили- Направо ви казвам се разтопих ...страхотно е да можеш в реален размер да разглеждаш най-големите шедьоври на всички времена
Аз си знаех че така ще стане. Ако имам напредък ще кажа, следя ви изкъсо. Тебе те разбирам, много боли с регадите
Аз установих че колкото по-гладна стоя и колкото по не си обръщам внимание- толкова повече кърма имам вечерта- е т'ва нормално ли е, кажете ми?
Ако цял ден съм гладувала, съм се уморила, не ъсм спала и тн, вечерта ще се пръсна от мляко
Луда работа и то какво стана, ако искам до годинка да я отбия трябва да почвам сега...ох просто съм много объркана вече 
И на нас така ни избиха 3 броя за един ден- лудница

) са сътворили- Направо ви казвам се разтопих ...страхотно е да можеш в реален размер да разглеждаш най-големите шедьоври на всички времена