Баба Марта бързала на АВГУСТинчето мартеничка вързала!

• 11 507
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро  Grinning

yanakr, благодаря за мартеничките, страхотно ме развеселиха  FlutterИдва пролетта, ура !
Ивонка, хайде скоро да ни известиш една хубава новина, за да сеповълнуваме и ние с теб  Heart Eyes
Ния мило, не бива да го мислиш вече, гледай само напред. Тези няколко месеца ще минат бързо в разходки и слънце и няма да усетиш как пак ще носиш нов живот. А, за да не изпадаш в такива сиви мисли, общувай с дружки разни (ако ги има), това много помага, изолацията по принцип се отразява зле на настроението. Hug
При нас няма ново. Момичета, утре минаваме на ядрено магнитен резонанс (скенерът, за който вече ви говорих) и цял ден ще сме в болница. Ще пиша вечерта как е минало и надявам се всичко да си е нормално.  Grinning

# 211
  • Пловдив
Добро утро.
честита баба Марта-всички да сте здрави,червени и засмени  Grinning.
честит имен ден и на тези,които празнуват днес.
Аз чакам една приятелка да се обади и да отиваме на сладкарницата до нас заедно с малкия.Милия не е излизал от няколко дни.
Ние сме си все така болни.Малко по-добре от преди,но започнахме още един курс антибиотик за Стилиян.С мъжо пък уж се бяхме оправили и изведнъж ни хвана настинка.Питам се,как може след антибиотик пак да сме болни?Направо ни разби тоя грип.
Майка пък от сутринта ми е заспорила,че не можело да живеем на 22градуса,били сме се изнежили от климатика.Казвам и,че той няма нищо общо и миналата година бяхме с климатик.А и на колко градуса живеят хората на -5 ли?Само се чуди с какво да се заяде с мен.То е казано,че стари и млади заедно не могат да живеят и все повече се убеждавам в това.Вече ми писна да ми дават акъли как да си възпитавам детето.
Ама както и да е.Днес е празник и само хубави емоции трябва да има.Весел ден на всички.
П.С. Обадиха ми се.Изчезваме да ядем пасти Simple Smile.

# 212
Тони,ха дано се получи при нас Hug

За ядреномагнитния-стискаме всички налични палци и ще чакаме да прочетем добрите новини,които сигурна съм ще са такива Hug Heart Eyes

# 213
  • София
Честита Баба Марта!

Тони, стискам много палци за утре  Praynig.

# 214
  • Видин
Честита Баба Марта и от мен.
Благодаря за милите думи, а и наистина Марти много добре знае как да ми отвлича вниманието ooooh! Преди малко се обади свеки, че края на месеца си идва от Италия, та ще си имам по-голямата помощ, защото майка ми милата много работи и трябва да говоря с нея 2 седмици преди да гледа Марти, та да се освободи, но той баща ми повече го гледа, но все пак свеки не работи и когато й кажа идва и така.
Аз да почерпя за именния ден на Марти, на 14.04 пак ще черпя Wink

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 10:34 от Niya_Petrova

# 215
да ти е живо и здраво детенцето на 14 пак Heart Eyes

# 216
честит имен ден Марти   lovekiss Само здравичък да си и с мнооого бели да радваш мама (така де, действат разсейващо  Laughing). А тези бонбонки ми изглеждат страхотно, чак лигите ми потекоха  Blush

# 217
чЕСТИТА  БАБА МАРТА НА ВСИчКИ....ДА СТЕ ЖИВИ ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ,ЗАСМЯНИ  Heart Eyes   bouquet
чЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА МАРТИ НА НИЯ,ДА РАДВА МНОГО МАМА  Heart Eyes
 Тони и Тото стискам палци всичко да е наред със скенера  Peace

# 218
  • ГОре на черешата...
Тони и Тото, благодаря, че ни мислиш...

След това няма смисъл да пиша нищо:

Цитат
Пък и си мисля,че тук останахме все разбрани.С времето си пролича кой за какви глупости се сърди и поодпаднаха някой и друг човек,ама какво да правим сега......

# 219
Мами и дечица, честита баба Марта! Да сте бели и червени, здрави и засмени! Много слънчеви дни и пролетно настроение!

Днес е Сирни заговезни, дава се и се взема прошка. Нека поискаме прошка една от друга, да дадем прошка и да продължим да се радваме на децата си заедно!

# 220
Честита Баба Марта!!! Много здрави, бели, червени и мнооооого щастиливи и засмени!!!!!!  Hug
Честит имен ден на Марти    Hug  Heart Eyes
Ния, миличка  Hug

Днес е Сирни заговезни, дава се и се взема прошка. Нека поискаме прошка една от друга, да дадем прошка и да продължим да се радваме на децата си заедно!
Peace Peace Peace

Ама с какво слънчице ни зарадва баба Марта  Party Party Party Уникално временце, дано все така да бъде, че да има да дивеята малките сладури  Hug

Лек следобед и весел пролетен празник   bouquet

# 221
  • София
Честита Баба Марта!

Желая на всички много здраве щастие и любов! Heart Eyes

Тони,стискам палци и се моля вс да е наред! Praynig Hug

Ади,добра новина Party Heart EyesЧакаме новини......  Hug

Мариета! Hug

Днес е прошка!
Искам я от всеки Simple Smile

Ния,честит имен ден на малкото ти слънчице! Heart Eyes Hug
Честит имен ден и на всички други празнуващи!  bouquet

# 222
Здравейте мами!!!

Ние се прибрахме преди малко от вън и чак сега заспахем,ама то на това слънце как да се прибереш Hug

Ния,да ти е живо и здраво слънчицето  bouquet

Мариетка,не ми вади думите от контекста и не се вдетинявай.Ако искаш да бъдеш с нас пиши,ако не недей,но стига вече с тея приказки........Ти сама се разсърди,незнам защо и спря да пишеш.Всички ни интересува как е малчо,както и каква нова торта си сътворила.
Защо не извади цитати от страницата в която поне 20 майки питахме как сте, ати не отговори понеже реши да се сърдиш мълчаливо,ами точно този?!Да се разсърдим и ние освен,а?Защото това си е неуважение към нас Naughty
Не си права,да знаеш Crossing Arms

Сега ще кача малко снимки от днес Party

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 14:40 от ***Ивон-бонбон***

# 223

Да, днес е прошка, за това ви казвам: Искам ви прошка за това,  с което волно или неволно,  съм ви обидила!

Френско Тони-стискам палци!
Ния-Честит Именник! Да е много здрави и щастлив!

# 224
не смятам да си развалям празника,защото на някой му е кеф да се сърди,аз прошка не искам ,винаги съм писала това което мисля Peace

Общи условия

Активация на акаунт