Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
По-малко ли боледуват децата през пролетта и лятото?
Какви дрехи носят децата в днешно време?
Какво е суметролин и какви са ефективните лечения за възпалено гърло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
По-малко ли боледуват децата през пролетта и лятото?
-
Какви дрехи носят децата в днешно време?
-
Какво е суметролин и какви са ефективните лечения за възпалено гърло?
Суметролинът е детската форма на Biseptol, използван при по-леки инфекции. За лечение на възпалено гърло прилагането на Granoforhin или Septadin се счита за ефективно. Granoforhin може да бъде приготвен по поръчка в някои аптеки и се използва за гърло, докато Septadin е предназначен за изплакване, но може да се използва и за локално приложение върху гърлото.
-
Какви са причините за честите заболявания при децата и какви са препоръките за предотвратяване и справяне с тях?
-
Какви са симптомите на детския запушен нос и какво лечение се препоръчва?
Много сила докато трае темп., защото наистина е ужасна и по-бързо да се оправя Дейвид. М/удругото ако имаш сили и нерви пуснете за всеки случай и един гърлен секрет да си сигурна, че няма бактерия. Успех!
На 3 пъти ни е изваждал от наистина критични моменти .А и не само аз го знам този "закон"
Доста хора вече са запознати с него!Напоследък все повече ми се случва да споделя за него и вече хората да го знаят и прилагат!Ама ти си давай както си пише и както те съветват най-добрите ви педиатри...после що нямало ефект ..... и що детето всеки месец изпива по 2 АБ
Не ми се обиждай,но както ти браниш и заставаш зад д-р Красимира Жекова така със същото чувство и увереност заставам аз зад д-р Мангъров
На който съм го препоръчала и е отишъл няма недоволни!Напротив-целуват му ръце-страхотен диагностик и специалист вирусни/инфекциозни и детски заболявания!
просто дадох сравнение!
, много ми харесва тази дефиниция за това кой е най-добър лекар за детето
А от сряда вече дано и слънчице ни зарадва!