Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
По-малко ли боледуват децата през пролетта и лятото?
Какви дрехи носят децата в днешно време?
Какво е суметролин и какви са ефективните лечения за възпалено гърло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
По-малко ли боледуват децата през пролетта и лятото?
-
Какви дрехи носят децата в днешно време?
-
Какво е суметролин и какви са ефективните лечения за възпалено гърло?
Суметролинът е детската форма на Biseptol, използван при по-леки инфекции. За лечение на възпалено гърло прилагането на Granoforhin или Septadin се счита за ефективно. Granoforhin може да бъде приготвен по поръчка в някои аптеки и се използва за гърло, докато Septadin е предназначен за изплакване, но може да се използва и за локално приложение върху гърлото.
-
Какви са причините за честите заболявания при децата и какви са препоръките за предотвратяване и справяне с тях?
-
Какви са симптомите на детския запушен нос и какво лечение се препоръчва?
Не го пускай още да спи.
Не издържам и заспивам права,а до 20......още 3 часа.Дейвид спа спокойно 4 часа от 11 до 15.Сега е весел.Ходи с една шапка,която не иска да сваля от снощи!Явно му е топличко на ушичките!Утре сме при педиатърката за направление преди обяд,а от 14 имам час при Райнов в ИСУЛ!Дано не каже АБ защото съм сигурна,че не е за АБ,а е вирус или истинка!Ще ви пиша утре!Мъжа ми няма да ходи на бач. та ще ни извозва...ох кога ли ще ми вземе едно коленце за 2-3000лв. да си се движа!
Не мога без кола
Аз, лично, много се кефя на нашата директорка - няма тън-мън при нея
Болното дете е болно, независимо дали е с хрема, кашлица или Т. Не че родителите пак не злоупотребяват и не носят измислени бележки, но тя си държи на своето; на последната родителска среща се беше развихрила и обясни, че няма да търпи подобно отношение от едни и същи родители (не спомена имена, естествено) и че въпреки, че вече е на нож с няколко джипита, както и валят жалби срещу нея в общината
Въпреки това в 14 сме при доц.Райнов в ИСУЛ,а направлението ще му го занеса в понеделник или вторник допълнително!Направо се ужасям от мисълта за АБ.
с неговите алергии към такива медикаменти!Хайде пожелайте ни успех!
......Честита кола...да си я ползвата с здраве и без аварии!
Ето ги и тях:
Не останах да слушам до кога е плакала. Като я взех изглеждаше доволна и щастлива, запъхтяна от игра... повече не била плакала... хапнала си обяда... изобщо... мисля, че добре се справя.