Яслата 18- за празника на мама, от мен прегръдка най-голяма

• 19 047
  • 438
  •   1
Отговори
# 330
ронкис, кръвта беше отпред на памперса Shocked в урината нямаше. естествено, че веднага го заведох на лекар, но и тя не е сигурна какво може да е. Сега го наблюдавам. Може да е било песъчинка, или да се е ударил някъде (ама къде, не е плакал newsm78)
Направо се шокирах, влачим си и едни упорити обриви, та това беше като капак на всичко Whistling

# 331
Я да попитам,утре пак ще питам де в яслата кое се гледа освен обрив?Явно не съм наясно с това

# 332
Я да попитам,утре пак ще питам де в яслата кое се гледа освен обрив?Явно не съм наясно с това

Варицелата започва като настинка или вирус - висока Т, обикновено гърлото е зачервено; възможно е да има и хрема, или кашлица. Обикновено обривът избива на третия ден след тези симптоми. Много е важно да не се почне междувременно АБ (подведени от състоянието на детето), тъй като употребата му подтиска избиването на обрива, а оттам и протичането на болестта. Това съм запомнила май от баткото  newsm78 Колкото са по-малки децата, толкова по-лесно минава. Трудното е да обясниш на малкото дете, че не трябва да се чеше. Аз я изкарах на 23 - сравнително леко, де, ама си беше гадост голяма  Laughing

# 333
  • Ланкър, планините Овнерог
При Констанца нямаше предварителни симптоми-без вирус, без температура. Просто имаха поредната карантина в групата и очаквахме включване. Една сутрин преди градина видяхме една пъпка(не помня къде беше), отиде и на обяд ни звъннаха, че цялата е изрината. За няколко часа стана като орехова торта. Давах някаква хомеопатия за сърбежите, още на 3-4 ден спряха да излизат нови пъпки, а старите да хващат коричка. Леко беше при нея, пожелавам на всички деца такава шарка.

# 334
Привет и от нас  Hug
След една семица на ясла,от днес отново сме си в къщи  Sad,дъщеря ми е с конюктювит и адска кашлица  Close,започнахме лечение с два вида капки,но лошото е,че с голям зор и ги слагам,направо е мисията невъзможна и дано до неделя да се оправим,че ми писна вече от болести и съответно болнични  Twisted Evil
Някои има ли представа за колко дни минава конюктювита  Rolling Eyes
Бързо адаптиране на новите дечица и дано от м.април да няма вече болнички  Hug Peace

# 335

Някои има ли представа за колко дни минава конюктювита  Rolling Eyes

2-3 дена

# 336
Ние бяхме преди 3-4  дена с конюктивит.При нас мина напълно за 6 дни.Не съм го пускала докато не се оправи.
Да кажем за днес как ни мина яслата.За първи път спахме там.Преди малко го взех ,че се е разплакал.Незнам като за 1 ден нормално ли е да спи 30 минутки?Сега пак заспа само,че в неговото легло.Понамирисва ми на проблемче.Предупредих ги че не трябва да го завиват.Завили са ги и той се е събудил newsm78

# 337
  • София
Ние бяхме преди 3-4  дена с конюктивит.При нас мина напълно за 6 дни.Не съм го пускала докато не се оправи.
Да кажем за днес как ни мина яслата.За първи път спахме там.Преди малко го взех ,че се е разплакал.Незнам като за 1 ден нормално ли е да спи 30 минутки?Сега пак заспа само,че в неговото легло.Понамирисва ми на проблемче.Предупредих ги че не трябва да го завиват.Завили са ги и той се е събудил newsm78

Идеално е даже за първо спане. При нас първия ден, в който го оставих да спи там, не беше заспивал. След това го виждах как му се спи зверски, но така и не пожела да заспи, въпреки,ч е го мъчих в количката час и нещо. На другия ден беше спал половина час и така малко по малко свикна.

Ама как така спи отвит, не настива ли така?  newsm78 Иначе повтори им пак за това, може да са забравили, все пак отговарят за доста деца, аи има го момента с "приемствеността" - нали се сменят по обяд точно двете сестри и някой път май не си обменят информацията. ПОговори отново и отново с тях, ще запомнят накрая Simple Smile

# 338
Да се запиша в темичката,че и ние от първи април сме на ясла!
Притеснено ми е,но се успокоявам,че е контактен и ще свикне бързо.

# 339
  • София
Здравейте!Добри дошли на новите!Дейвид е в префектно здраве втори ден.Не мога да го накарам да легна на обяд да спи  Tired.Днес сътворих един прекрасен кекс а вишни ще сложа снимка да го видите след малко.Та с кафенце следобяд,супер!Подписахте ли петицията в подкрепа на Виктория Димитрова-момичето от Мusix Idol http://bgpetition.com/spravedlivost-za-viktoria/index.html .Аз съм потресена  Shocked

food010

Последна редакция: вт, 24 мар 2009, 16:43 от ronkis

# 340
  • София
Здравейте!Добри дошли на новите!Дейвид е в префектно здраве втори ден.Не мога да го накарам да легна на обяд да спи  Tired.Днес сътворих един прекрасен кекс а вишни ще сложа снимка да го видите след малко.Та с кафенце следобяд,супер!Подписахте ли петицията в подкрепа на Виктория Димитрова-момичето от Мusix Idol http://bgpetition.com/spravedlivost-za-viktoria/index.html .Аз съм потресена  Shocked

food010

ей, браво на момчето, все така да е здрав. И моля те, не пускай пвече такива снимки, че някой се опитваме да сме на диета  ooooh! И без това ровейки се за идеи за Великден в Готварския ми е достатъчно терзание  Confused Confused Confused

Ние тази седмица сме пак вкъщи, реших да го задържа малко, че ме е страх да не се възпалят пак ушите. Иначе е добре, вчера беше на преглед при УНГ. Другата седмица ще е на ясла пак, живот и здраве.

# 341
.....Подписахте ли петицията в подкрепа на Виктория Димитрова-момичето от Мusix Idol http://bgpetition.com/spravedlivost-za-viktoria/index.html .Аз съм потресена  Shocked

Като кекса на мама е   chef А петицията сега я подписах, само че това трябва да е против сегашните закони като цяло, не само за Вики. Не може само това, че някой е луд, да го оневинява.

# 342
сиса, моят син не спа първите 2 дни, на третия само 20 -30 мин и така лека полека свикна Simple Smile
ронкис, и аз съм на диета  Laughing

ние утре сме на ясла. Май малкия е поотвикнал, днес го питах дали ще ходи при децата и той ми казва-"Не, Криси кашля, няма да ходи при децата" /това му го казах в началото като искаше да ходи ooooh!/. Казах му, че вече не кашля, той пак каза че не иска Cry
Дано мине спокойно..

# 343
Здравейте   bouquetВторият ни ден в яслата мина по-зле от първия.Още в двора започна да плаче.После се е успокоил,но възпитателката се оплака,че е бил много агресивен през цялото време.Дори не са успели да му сменят памперса.По принцип,ако не е предизвикан,не налита на другите дечица.Не мога да си обясня държанието му.Имали ли сте подобен проблем?Не знам как да реагирам(освен,че се изчервих зарази малкия разбойник).Дано бързо мине периода на адаптация...сутрин едвам издържам да не си го прибера у дома  Tired

# 344
PocuTa  не ги взимай много присърце госпожите .Аз така в началото бях.Като ми се оплачат и се  чувствах майка на разглезено дете,но не е така.Не се притеснявай,говорете си повече двамата за яслата.Една жена тук ми каза да му говоря ,че отиваме на гости при децата да си играе и после мама го взима,че там е много хубаво и всички го обичат.При нас даде резултат много бързо.Успех ви желая и не се отказвай. Hug

Общи условия

Активация на акаунт