ПАЗАРДЖИК - 35

• 17 012
  • 310
  •   1
Отговори
# 105
Нещо не ви се купонясва май ? :bigdance2 аз съм на линия когато решите идвам Simple Smile

# 106
И аз ще дойда този път... Миналият го изтървах newsm58

Зора, хич не се притеснявай за кърменето. Гушкай си децата .... в това е истината

# 107
С кърменето ще правя още опити, но каквото стане стане! Днес баткото е при нашите, с нетърпение очаква утрешният ден - Заговезни и кукерите!

Ето ви новото попълнение от пазарджишки бебета!

Ето и още няколко снимки от изписването! Аз изглеждам много ужасно но важни са децата!

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=347324&pid=10803200

# 108
Zora* , изобщо не изглеждаш зле! Изглеждаш щастлива мама на две дечица! Hug
Чудесни снимки!  bouquet

# 109
Maлка шушка, пу, пу  Heart Eyes
Страхотно изглеждате всички на снимките..
Казваш, че не си знаела пола, ама гледам че сте подготвени с розови дрешки  Wink

Хайде на Примаверата новия ресторан да посетим, а кога вие кажете.
Ама то Гери няма да дойде, Сончето също, Ванчето и тя:(
Ми то без нас купона, няма да е купон  Mr. Green  Ще си умрете от скука  Mr. Green Mr. Green И нито ще ви се пие, нито ще ви се мези, пък хич нема и да ви се денси  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 110
Maлка шушка, пу, пу  Heart Eyes
Страхотно изглеждате всички на снимките..
Казваш, че не си знаела пола, ама гледам че сте подготвени с розови дрешки  Wink

Ми то без нас купона, няма да е купон  Mr. Green  Ще си умрете от скука  Mr. Green Mr. Green И нито ще ви се пие, нито ще ви се мези, пък хич нема и да ви се денси  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Оооо, не си позналааааааа hahaha
Освен това ще откъснеш един час,деееее Crossing Arms

# 111
А за розовкото.... видяхме Жорката да носи пакетите Wink
Зора, очите ти греяяяяяят, изглеждате прекрасно........
А мънинката много ми напомня моята като току-що извадена.... с верникса и косата Heart Eyes

# 112
до тук сме три сигурни - аз, Лили и Нина.
Е, На Коледния купон Ванчето как дойде, ще дойде и сега, Сончето хич да не се ослушва, а Гери ще и е на крачка, така че ще избяга за час Laughing
Хайде, други желаещи?

# 113
Пола наистина не се знаеше, а всички неща са купени след раждането на бебето! Просто бях направила списък на мъж ми и нещата са по негова преценка!
Личката като видя, че обличат малката с розови дрешки и каза - Мамо, това е Стефани!(от филмчето Мързелград) Laughing

# 114
Яна мен къде ме забрави Crossing Arms

# 115
Зора малката е голям бонбон Heart Eyes

# 116
Момичета, здравейте! Искам дя се извиня за промяната на датата и часа на срещата, но не зависи от мене! Изпратих есемеси на всички но за по-сигурно  -  срещата на групата за бременни се отменя от 02.03.2009 за 04.03.2009 от 17 часа
 Поздрави на всички - Петя!

# 117
Ето снимка на булката.... Чакам оферти Mr. Green Mr. Green Mr. Green Малко ни е ромски цветът на роклята , ама карай, и майка й се омъжи с карамелена рокля hahaha

Воалът и обувките са ни в процес на изработка Mr. Green

# 118
Аз моя син, не го давам  Laughing - и пъпчето нема да му хвърля  Mr. Green - та все при мама да си седи  Mr. Green

Шегувам се  Laughing

Никол като се роди, като спеше и и се радвах, все си виках - "как ли ще ме ядосваш като пораснеш", а сега синковеца като спи и го гледам и си викам "коя ли ще те тормози сине  ooooh! "  - бе разлика има голяма...малкият от сега го ревнувам,а  татко му все се кани...колко акъл щял да му дава за жените  Mr. Green  , в същото време пък, като му кажа че и Ники е момиче и кой ли татко ще дава акъл на сина си за нея...и скача и казва че щял да я затвори на къщата (дето в проект се строи) с три кучета да я пазел и довар 2 метра да вдигнел  Joy - ревнува я повече отколкото някога мен   Joy

п.с. иначе момата е  сладкиш голям  Heart Eyes

# 119
Леле колко е пораснала принцесата! Много е сладка, ми да се кандидатирам и аз за бъдеща свекърва! Laughing Те мъжете ни и без това вече се познават! Laughing
Преди години таткото на Жоро е  бил много добър приятел с баща ми, били са съученици и таткото на Жоро е казал:
- Ех Илия, представяш ли си аз след години да имам момче, ти да имаш момиче и да вземат да се вземат, как ще си викаме сватове ли?
И то така стана, така че момичета внимавайте какво си пожелавате!
 В нашия случай съм щастлива от това желание на таткото на Жорката!

Общи условия

Активация на акаунт