ПАЗАРДЖИК - 35

• 17 018
  • 310
  •   1
Отговори
# 120
Пу-пу, оздравя. След 3-дневна температура и чревено гърло. Избиха я червени петна по тялото и челото. Педито й е на семинар, но по телефона и моите лаишки обяснения реши, че не е шарка. Да видим!

Зора, прекрасна е дъщеря ти. Върна ме 1,5 год назад. Изписаха ни 2700 гр.

За купона, зависи кога ама и аз мога да се досмацам Mr. Green

# 121
Ех, Гери, как ще ви препикават двуметровия дувар... Joy Joy Joy

Браво! Hug

# 122
Герка, за вашия юнак ще направим още едно женско, че сте по-малки пъъъъъъъък Crossing Arms Laughing Laughing Laughing
Уф, мани, не знам ти каква ще си свекърва и тъща, сигурно и аз ще съм същата..... Rolling Eyes Embarassed
Само дето Цеци ги ревнува, а на мен не ме притеснява. Имам моята майка за пример, която никога не се меси, само много споделяме. Свекървата се опита в началото.... ама.... Crazy hahaha не мина номерът.....
Най-важното за младите е , да не им се бъркаме. То и да се бъркаме, файда ник`ва, каквото сме възпитали, това ще е. Само дано да попаднат на свестни половинки..... Че особено жените както си падат по лоши момчета, проклетия синдром. Моите ще ги науча да са маанаджийки като мене Crossing Arms само най-доброто ..... Laughing Пък другото - Божа работа! Praynig
Ех, Гери, как ще ви препикават двуметровия дувар... Joy Joy Joy
Браво! Hug
   hahaha hahaha hahaha hahaha

# 123
Нинче, ние сме от лошите момчета Mr. Green

# 124
Малииии, ква тема сте заформили..... Аз ще се въздържа засега от коментар. newsm12

Я кажете знаете ли откъде да си купя еднократно бельо?

Гери, моля те пиши ми на лични какво да си нося за "Селена" - уж знам, ама да не пропусна нещо.

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 20:46 от Stefaniva

# 125
Иве, аз преди да родя, така и не си намерих еднократни бикини - даже и във Вис Виталис тогава нямаше. Купих си от безшевното бельо - много ми беше удобно. Освен това си взех нощни превръзки на Always. Дават и от там ама не е лошо да си вземеш един пакет. Иначе за там чехли и тоалетни принадлежности само Wink

# 126
Честита баба Марта!
Пожелавам ви                                                                           
БЕЛИ небесни МЕЧТИ,                                                                                 
ЧЕРВЕНИ блестящи ЛЪЧИ                                                                         
Утринно СЛЪНЦЕ ИЗГРЯВА,                                                                                           
НОВО НАЧАЛО ви ДАВА!

# 127
Честита Баба Марта! Пожелавам здраве, щастие и приятни емоции на Вас и  семействата Ви!

Леки прошки!

# 128
Честита баба Марта!!!

# 129
Честит рожден ден на Валето на Петя!  bouquet  bouquet  bouquet

Честита Баба Марта!

# 130
Честита Баба Марта!
Да сме здрави и засмени!

# 131
Честит рожден ден на Вал! newsm59 Много вълнуващ празник!
Желаем му много здраве и късмет в живота! Все така да е разсъдлив и добър!
Да е пример за Ви! Да носи много поводи за радост и гордост на мама Петя и тате Ицо!

Мари, благодаря ти за инфото! Радвам се, че Стилиянка е добре!

# 132
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ,НЕКА ПРОЛЕТТА ДОНЕСЕ МНОГО РАДОСТ В СЪРЦАТА ВИ!

# 133
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

# 134
Честита Баба Марта и от мен!

(Снощи спретнахме пиянско парти навън Mr. Green Mr. Green Laughing.Добре се понаскитахме)

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10823024 Ето обещаната шапка Wink

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 17:02 от Н И Н А

Общи условия

Активация на акаунт