ПАЗАРДЖИК - 35

• 17 033
  • 310
  •   1
Отговори
# 135
Честита БАБА МАРТА  Hug

И...да ви поискам прошка - от всеки който волно или неволно съм настъпила  Blush

# 136
ИИИИ, верно, че беше Прошки. Прощавайте и от мене Sad

Гери, снощи да имахте случайно първа разходка? Heart Eyes

# 137
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

# 138
Здравейте момичета.
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
Спуквам се от работа,даже нямам сили и време да ви пиша  ooooh! !Но да се отчета,в събота бях при Видев отново!Цитонамазката е добра "Задоволителна,но ограничена от кръв!".Доктора каза,че това не е проблем и до месец,ще ме излекува с обгаряния по шииката на матката,каза,че е безболезнено,леко неприятно!Даде ни зелена светлина за бебеправене,въпреки че са минали само 2 месеца от раждането!
Е това е за сега!Гушкам ви!  Hug  Hug  Hug

# 139
Даниелка много се радвам за теб сега ще чакаме да ни зарадваш с добри новини Hug за бебче.

# 140
Дани радвам се че всичко е наред при теб  Hug

(обгаряния  Thinking  , защо? )

Нинка не сме били ние  Sad 
Въпреки че вчера малчо стана на 20 дена и на същата възраст на кака му и направихме първата разходка на времето...вчера ходихме само до....отовреният прозорец  Sad
Нито намеците ми (че времето е само за количка  Laughing ) нито натъртванията ми към баща му...не дадоха резултат - страх го е, че било студено  ooooh!
Ама нищо де...най-много седмица още да издържим и ние ще поемем по пътищата  Laughing

# 141
Гери,при раждането са се спукали,някои кръвоносни съдове по шийката на матка.С обгарянията,както при раничките,"запечатват" спуканите съдове!
Доки каза,че това лечение не влияе на бебеправенето и няма проблеми,ще е бързо и безболезнено!

# 142
да почерпя днес мъжо има РД и имам племеница 4кг.  newsm68

# 143
Тед, да са ти живи и здрави!  bouquet

# 144
Абе и аз знам, че не е редно да се обгарят ранички ..... в този случай де, ама щом е казал

Гери, знам , че не сте били вие - аз само намеквам Laughing Laughing Laughing Баща му да си гледа работата, излизайте да се калявате и да не съм ви видяла с шапка Wink
Мелюна на 10-я ден беше вън , без шапка, количките и наметнатите качулки пазят достатъчно - и то на минус 1 градус Embarassed

# 145
Добро утро!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! bg

Ted_, да са ти живи и здрави!  bouquet Peace
Danielkka, дано скоро има хубави вести от теб. Peace

Лек ден!

# 146
Добро утро,
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК

http://www.vbox7.com/play:17cf807e

# 147
Честит празник!

Да се похваля от снощи малката Петя вече е без пъпче! На баткото падна на 14-я ден, на Петя на 10-я! Събрах ги пък да видим къде ще ги хвърля! Embarassed

# 148
Браво, Зора. Heart Eyes

На каката едно време домашната помощница го изхвърли погрешка, бях го увила в една салфетка и забравих да предупредя. На малката го вакуумирах и го пазя заедно с теста за бременност. Много ми става мило като видя едно до друго теста и пъпчето- от А до Я... Laughing Аз ще ги пазя да й ги дам като порасне - дано само мумифицираният отрязък не се разпадне на прах( newsm78)

# 149
  • Варна
Здравейте аз се позатрих малко- честита баба Марта,честото на всички празнували и честит 3-ти март!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт