ПАЗАРДЖИК - 35

• 17 045
  • 310
  •   1
Отговори
# 150
Честит празник!

Да се похваля от снощи малката Петя вече е без пъпче! На баткото падна на 14-я ден, на Петя на 10-я! Събрах ги пък да видим къде ще ги хвърля! Embarassed

Аз пазя пъпчетата на моите деца.  Embarassed
Не искам да ги хвърлям. Naughty

# 151
И аз пазя двата положителни теста! Laughing

# 152

И аз! Laughing

Ех, к`ви сме сантиментални... Crazy

# 153

И аз! Laughing

Ех, к`ви сме сантиментални... Crazy
Мани - мани Laughing

# 154
...и пак да се оплача - 4 дни здрави и от снощи малката е с кашлица. Вече ще взема да си туря ножа Close

# 155
  • Между два свята...
...и пак да се оплача - 4 дни здрави и от снощи малката е с кашлица. Вече ще взема да си туря ножа Close

Я недей така, и аз бях стигнала до това положение преди години, но всичко минава. Децата наистина израстват това често боледуване. Само спокойствие е нужно и по-малко шашкане и слушане на разни съвети.

# 156
Ииии,много лошо с тези вируси. Внимавайте имало вирусна пневмония  ooooh!
Бързо оздравяване   bouquet

Аз си пазя втория тест и двете пъпчета.......  Mr. Green

Теди,честито ти рожденник на патерици! Много да те слуша  Heart Eyes
Станала си леля на голяма мома,жива и здрава да ви е!  Hug

# 157
Марито, едно голямо гуш  Hug от мен!

# 158
Честит национален празник на всички!

На рожденика на Тед да му пожелая на патерици да ги слуша много! Hug

Ние прекарахме един уикенд в Копривщица. Чувството да си там точно на 3 март е невероятно.

Мари, дано да мине бързо този период и мъниче вече да не боледува, че за мама е голямо притеснение. Не го приемай като съвет, но защо не помислите за закаляване и малко почивка на планина? Hug
Иве, отчитай се вече, че време не остана, да не те мислим! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 22:13 от Луда Яна

# 159
Ние прекарахме един уикенд в Копривщица. Чувството да си там точно на 3 март е невероятно.

Завиждам! При това - неблагородно! Mr. Green

# 160
Момичета, знае ли някой къде в Пз има от бодитата на Вис Виталис с копченца отпред, рипсените (тези белите като на чертички е материята), че ни омаля почти всичко.

# 161
Провери в Бимбото, при ниските фонтани! Аз от там бях купувала за Личката бодитата! Сега за дребната не съм купувала, но предполагам че там все още си зареждат стоки от Вис Виталис!

# 162
# 163
  • Пазарджик
Яна,в понеделник ходихме на Памидово,занесох на Таня 4 чувала с дрехи. Има за мъжа й, за нея и дечицата.Една приятелка ми даде малко за момиченцата.Аз събрах от Стели всички,които й бяха малки.Сега съм приготвила и обувчици.

Моя мъж даде на Христо,мъжа на Таня,едно малко буренце за Нина.Трябвало им за декорация.

# 164
Здравейте момичета,
аз много рядко пиша, но да попитам понеже видях темата за великденския базар, дали някоя от вас се занимава с декупаж? Много ме заинтересува , но нямам време да изчета всички теми за това. Иска ми се да опитам, но дали някоя би могла да ми покаже или поне малко да ми обясни, какво точно трябва да си купя, като материали и някоя техника за нещо по-лесничко, като начало?

Общи условия

Активация на акаунт