С Дюкан всички продължават и килограмите си падат - 158

• 27 983
  • 533
  •   1
Отговори
# 285
а аз немога да видя видеото с бягащото девойче - вижте кво ми изписва Sad
Грешка! За съжаление видеото което се опитвате да отворите не съществува!

# 286
До "stef33" - "ЛС" кутията ТИ е пълна с писма и не мога да ТИ напиша и ред! Изтрий нещо ако искаш да ТИ отговоря..

# 287
  • София
ммм какви ги върша и аз незнам  newsm78

отивам да проверя  Joy Joy Joy

http://vbox7.com/play:bb290ed1

http://vbox7.com/play:620c2bc0

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 10:29 от tanyamanya

# 288
До "ВСИЧКИ" - Някой може ли да намери вестник "Сега" от 14.02.2009 година?

# 289
  • София
Аз го имам вкъщи тоя в. "Сега", стига някой да не го е хвърлил. За какво ви е? Статията за "виртуалния дебелариум" е гадна, според мен. Не ми хареса тонът, а и няма някаква полезна информация.

Да ви се оплача - вчера си направих ужасно гадна вечеря! Опитах се да си сготвя нещо като суфле със спанак - яйца, кисело мляко, извара, чесън и спанак - всичко това разбито и на фурна, обаче излезе отврат! Сякаш ядох пясък. Не знам, спанакът ли беше гаден, аз ли съм смотана, рецептата ли беше тъпа, ама ме разби! Бррррр! Sick

Не съм се мерила тия дни, но се чувствам добре и ям режимно. Засега - това е.

# 290
Клер,пробвай предварително да задушиш спанака(измит и нарязан) в малко вода в тенджерка.
После разбъркай с изварата.Сложи сместта в тавичка и залей с разбити яйца и кисело мляко.
Подправки сол,черен пипер.Печи до готовност на заливката.Така става съвсем различен вкус и изобщо не е гадно....

П.П.Аз понякога си слагам вътре и бяло сварено пилешко месо нарязано на кубчета Grinning

# 291
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Привет банда.   bouquet

Клер , ако е у вас вестника , принтирай и дай да видим статията.  Peace

Тук съм Мирка , ходих да дам кръв и урина.  Peace
Урината утре ще е готова , дадох и кръв за кръвна захар сутринта на гладно - в норма беше.
След един час пак ще дам кръв и после към 14 часа пак. Все ме боли и ми се мота главата , кръвното го меря почти е нормално вече.  Rolling Eyes Но , на мен не ми е както трябва , явно с нервата се боря отчаяно , но ще се преборя.  Peace
Намалих депресантите само вечер от снощи ги почнах през вечер , даже снощи не ги пих и нощеска полудЕх , ма с билковите илачи трябва да преборя тоз проблем.  Thinking

След каченото едно кило в ПЗ дните , от вчера на П свалих 600гр , а днес останалите 400гр. плюс още 200гр , та общ минус -600гр. Whistling

Споделих , олекна ми и много гушки и цунки. Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 292
До "Клер" - Можеш ли да я снимаш цялата статия или да я сканираш.. и разбира се да ми я пратиш?

# 293
Клер,........или пробвай да разбиеш яйцата на пухкав гъст крем, добави извара разбий леко отново, след което добави задушения спанак, повечко перца пресен зелен лук, ако обичаш и пресен чесън, подправки, разбъркай с лъжица и сложи в малка тавичка застлана с хартия за печене.......Става страшно вкусно и сочно, особено гарнирано с млечно сосче........получава се нещо средно между омлет със зелении и баница със спанак.........страхотно е.......Аз вчера си правих това за вечеря иииии........се наядох като попско дете на задушница........ Laughing Laughing Laughing.....Не съм пускала снимка или рецепта, защото в рецептите вече съм постнала подобен омлет със зеленчуци.........

# 294
  • София
Ще видя довечера, дали вестникът е цял и ще опитам да го сканирам.

Сега като чета, се сещам, че явно вкусът на пясък е идвал от спанака - беше замразен и кашав на вид, а и не го обработих предварително. Следващия път ще знам! Благодаря за идеите! Hug

# 295
  • Пловдив
Добър ден, добри хора! Mr. Green

Мерси за добрите думи, адресирани до мен.  bouquet
Много хубаво ми стана, признавам си без бой! Hug

Лулата верно ми ходи, ама само я мириша - не става пушач от мен. hahaha

Ще се опитам да ви навестявам по-често, но времето е форумен враг  номер 1. Flutter
Радвам се много на успехите ви и имате моята подкрепа.

Весел ден на всички! Heart Eyes

# 296
  • Благоевград
Добър ден и от мен   bouquet

Ще се караме с кантарЯ значи. 1ви ден П -700,  2ри ден П +700 - това на нищо не прилича  #Cussing out
вода съм си пила, режим не съм нарушавала, М не очаквам - аааамахаа
ще наблегна днес и утре на рибката, пък ще видим

меню за днес
-трички лъжички трици с млекце
-пангасиус на фурна и сосче (млечно-ескуизено-копърено)
-скаридки във винце, магданозче и чесънче (и тъй като ще имаме гости ще си направя и салатка от риба тон, яйчице и сосче, та да не гледам жално по чиниите на хората  Blush

# 297
  Здрасти,банда!Не мога да сваря да ви изчета.Два дни нямах и нет и сега Crossing Arms Whistling
  При мен за сега с килограмите всичко е ОК!Ни нагоре-ни надоле-което според мен е най-доброто!!!
  Със здравето само имам проблеми и то сериозни.Естествено-не от диетата.Режимът само ми помогна да отложа нещата.Имам коксартроза и ми предстои операция-смяна на тазобедрената става!Не е приятно,но....Казвам си проблема,затова,защото докторът каза:МНОГО СА ВАЖНИ КИЛОГРАМИТЕ!Това,че съм отслабнала е помогнало много и за развитието и за отлагане във времето.Предстои ми преглед в София и тогава ще се реши кога ще ме оперират-дали пролетта или есента. #2gunfire #2gunfire
   На всички новички-Добре дошли!
   На всички с минусчета и месечинки- ЧЕСТИТО!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 298
здравейте слънчица wavey
благодаря на Gardenia , mimensita , Tumba_lumba ,RADAA ,baci ,за добрите думи

Nyala ...ами проблема може би е точно там, в непиенето на вода....важна е водата, ако искате да отслабвате, пийте вода...
Туни, ти премина във фаза на зачезване май, а?А тва нережимното дет си го намислил най-много да те докара до 80кг hahaha
mirka*birka,въпроса с белтъка на прах е трудничък, има фирми,които го предлагат,но разфасовките са за професионално ползване и са 25кг...а  1кг яйчен белтък на прах е равен на 275 белтъка....

# 299
  • Варна
 ooooh! Забравих... За белтъка на прах - използва го Fractalz, тя писа в темата по въпроса - обаче изчезна напоследък.

Общи условия

Активация на акаунт