С Дюкан всички продължават и килограмите си падат - 158

• 27 963
  • 533
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Не съм разбрала, че Тунингмания го има във вестника. Прочетох статията отгоре-отгоре, защото ми се видя тъпа.

Грахче, аз пък мисля, че проблемът с отслабването ти може да е хормонален. За 4 месеца след раждането хормоните още не са се нагласили, както трябва. Мисля, че това е една вероятна причина.

Емма, лично аз пия Дуфалак отвреме-навреме, подходящ е за диебатици (т.е. няма захар) и не се привиква към него. Пробвай и с парафиново олио, но това мога да ти го препоръчам само теоретично.

# 316
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Жабче- Hug и дано всичко ти е наред,че като се почнат тия изследвания,все нещо намират

Мирка , докторката е плътно зад мен и режима.  Peace
Кръвната захар ми е ок и сутринта и сега , към 17ч. трябва пак да дам.
Урината (кетони) утре ще разбера , като отида.
Стойностите ми на захарта са:
сутрин - 5.0
обяд - 5.3 .

Аз до сега с медикаменти се оправях за 00 , но сега почвам зелен чай , докторката ми каза да сварявам в 250мл. вода 2 пак. чай (но да варя , а не да ги запарявам). Ще пробвам и тоя вариант.  Peace

# 317
Здравейте дружина!
Аз мноооого отдавна не съм се разписвала и надали някой ме помни.
Виждам и много нови попълнения. Браво! Успех и много минуси ви пожелавам!
Аз продължавам упорито с режима вече повече от 4 месеца и резултата се
вижда по-долу в лентичката ми...-15кг. ...бяха дори -16кг и можеха и повече
да са минусите, но поради някои прегрешения (хак ми е!!!  smile3538)
сега имам +, но с повече упоритост ще се справим.
Малко взе да ми омръзва еднообразната храна и почнах да се улавям как си мечтая за някои нережимни
благинки, което преди беше абсолютно кощунство за мен, но.... Rolling Eyes Може би защото нямам много време
и не разнообразявам менюто и приготвям все едни и същи гозби.
Определено се чувствам превъзходно (да чукам на дърво) и разликата е значителна и ми е едно лекичко,
макар че има какво още да се желае-да се надявам да сваля още 7-8кг. Въпреки това станах още
по-взискателна към себе си и не се харесвам и искам и да се постегна малко....
Комплиментите от близки и не дотам близки ме ласкаят и ми гъделичкат самочувствието..., НО, важното е да не
се отпускаме!
Друго, с което искам да се похваля е, че така зарибих съпруга ми, че и той започна режима малко след мен.
Основна заслуга за това имаха и снимките на Тунинг, за което искрено му благодаря  Peace Hug
Съпругът ми до момента е свалил 11 кг. и изглежда доста по-различно  Heart Eyes
Реших да споделя с вас, защото знам колко стимулиращо действа, особено на начинаещите...аз лично много
се надъхвам от постигнатите резултати на всички вас и ми действате много мотивиращо.  Peace  smile3501

Сега имам някои въпроси, които бих искала да задам:
1. Имате ли представа дали прекомерната консумация на белтъчни храни и в частност на млечни продукти може да
промени бактериалната, или по-скоро микробиологичната среда (аз само предполагам, че е така и не може да няма
ефект, все пак хранителния режим оказва въздействие на много неща в организма, но бих искала да чуя по-обосновано
и професионално мнение) и вследствие на това да се получи инфекция (по-конкретно бактериална влаг. инфекция или гъбички)?
На мен лично ми звучи логично, особено в съчетание на отслабнала имунна система например, но не съм сигурна, затова бих
се радвала да чуя по-аргументирано мнение.

2. Понеже нямам време да се ровя във цялата тема и предходните, а може би сте го обсъждали да ви попитам защо киселото
мляко Култура, което уж беше 0.1% от няколко дни на опаковката му пише 1%. Все пак режимно ли е? Или това се дължи на раст. мазнини, които се съдържат в него и които вече са обсъждани многократно. Да не би сега производителя да е решил да ги впише официално на опаковката?  newsm78
И сега да го консумирам ли или тц?  Rolling Eyes Точно съм си свикнала с него....ама ако се наложи ще го сменям.

Ще се радвам да споделите вашето мнение.
Лек и приятен ден пожелавам на всички и мноооооооого свалени завинаги килограми!   bouquet  Hug

# 318
благодаря на всички, които ми отговориха!  smile3525

продължаваме напред, ще правим каквото трябва, пък да става каквото ще. надявам се за си струва, но не смятам да се отказвам по средата.

# 319
 Грахче, аз за десет ударни дни свалих 3 кг. После организмът ми изведнъж се "отключи" и започнах да свалям много бързо. Даже в един момент ми се стори прекалено бързо. newsm78
 Извинете, в кой вестник го има Тунингмания, че не разбрах.
 Относно твърдението, че се затъпява от липса на въглехидрати искам да кажа: Хич неЙ вярно! Laughing
 Като чета опаковките виждам, че в почти всички храни се съдържат минимални количества въглехидрати.
 Кой каквото иска да казва и доказва, истината е, че с години не съм се чувствала толкова добре.
 Peace Hug

# 320
  • София

Сега имам някои въпроси, които бих искала да задам:
1. Имате ли представа дали прекомерната консумация на белтъчни храни и в частност на млечни продукти може да
промени бактериалната, или по-скоро микробиологичната среда (аз само предполагам, че е така и не може да няма
ефект, все пак хранителния режим оказва въздействие на много неща в организма, но бих искала да чуя по-обосновано
и професионално мнение) и вследствие на това да се получи инфекция (по-конкретно бактериална влаг. инфекция или гъбички)?
На мен лично ми звучи логично, особено в съчетание на отслабнала имунна система например, но не съм сигурна, затова бих
се радвала да чуя по-аргументирано мнение.

Има теория, според която по-голямата консумация на кисело мляко спомага за предпазване и до някаква степен борба с вагиналните гъбички.Те са по податливи на поява при голяма консумация на сладко и при употреба на антибиотици.

# 321
vesito5, мила стискам палци всичко да мине както трябва. На татко му правиха подобна операция преди години и много добре знам какво е!

Аз от няколко дена съм пак с едни плюсове, но не се предавам! Последните кг не се предават лесно, но и аз също. Вече не се нервирам от задържане-последното ми беше два месеца. Ще си чакам кротичко и знам,че ще бъда възнаградена за търпението!

# 322
  • Варна
Здравейте  Hug

И по повод една статия в детската градина на сина ми Изварата стимулира развитието на мозъка
И още нещо Закръглените жени са по-умни

# 323
  • София
Значи относно ваг. гъбични инфекции - не мисля, че може да е свързано с храненето при този режим
Както вече mausbeni е споменала .....дори когато наскоро се наложи да давам на детето антибиотици задължително включих Lactus Bacillus Bulgaricum - хапченца защото иначе гъбясва
Друг причинител може да бъдат всякакви козметични и хигиенни препарати от влажни кърпи до сапуни и душ гелове
При всички случаи обаче говорим и за отслабване на имунната система
Това знам от личен опит   bouquet

Потърсих  в нета но за сега само това намирам

http://www.kozmetikata.com/show.php?storyid=3523

Весито - успех

# 324
  • По-близо до звездите
Днес съм на ПЗ.
Закуска - обичайните заподозрени: Дюканска палачинка с телешка мръвка и обезмаслен домашен кашкавал (Айнур -  Hug ). Обед - един голям печен син домат, нарязан на дребно и задушен в малко пилешки бульон, а след това удавен в доматки и пилешка мръвка. За вечеря - засега планирано телешко с гарнитура от червено цвекло, но - да видим...
Преди време стана на въпрос за елдата. Днес в "Пикадили" си купувах овесените трици и се зачетох в състава и. Ето:

Елда:                                                                                 Трици (овесени):

1.Белтък - 12,6 грама;                                                     1.Белтък - 17г
2.Въглехидрати - 68г                                                       2.Въглехидрати- 66г
3.Мазнини - 2,6 г                                                              3.Мазнини - 7г
4.Баластни вещества - 16,8г                                            4.Хранителни влакнини- 25г
5.Калций - 114мг(14%); Желязо - 3,9мг (28%);               5.Енергийна стойност - 246ккал.
6.Енергийна стойност - 329ккал.

Много е полезно да се яде елда и мисля, че когато и дойде времето, задължително ще я включа в менюто си. Засега, обаче - само втора фаза!!!
Лек и отслабващ ден на всички Peace

# 325
Креми,аз затова ли не отслабвам повече - да не изпростея съвсем... hahaha

Грахче,подкрепям мненията на момичетат до тук и да те питам дали кърмиш и да ти напомня, че тялото ти се възстановява чисто физически за около 6 месеца след раждане, а хормоналния баланс беше около 3м.Мисля, че ти е много рано за диети, но естествено всичко е много индивидуално - спри фитнеса и виж дали няма да има ефект режима.А комбинацията протеини и фитнес може да ти донесе само маса...

То пък в нашите млека едни бактерии - да ти умре коня!
На вагиналната среда влияе млечната киселина(според доктора ми и скромните ми слава богу проблеми)и ми се наложи лятото да си я добавям допълнително.Нямаше връзка с инфекция изобщо!
Сега всички освен, че знаят кога и как акам, ще се запознаят и с анатомията ми  Joy Joy

# 326
Грахче, и при мен килограмите едва вървят надолу. За 7 П дни само 3 кг, тъкмо мислех да се отказвам, аз също имам малко дете, почти не се движа, мислех си, че нещо бъркам, но диетата си я следвам стриктно. Явно не е само при теб това положение. Стискам палци скоро и двете да видим минус и то голям  Hug

Миленче  Hug, дано и при нас да е така  Peace

Успех на всички и много минусчета ви желая  Grinning

# 327
Имам едно запитване към всички - как го ядете тоя пектин бе хора Sad вчера четох някво менние, че някой от вас /простете че не запомних кой/ си хапва кисело млекце сутритна с трици и следобеда с 1 лъж. пектин - отидох до магазина и си го закупих - ябълков пектин - сножих една лъжица в половин кофичка мляко,ама то мирише много гадно Sad почаках го, набъбна, стана като желе на топчици - все още смърдеше гадно и го изхвърлих Sad а пише толкова хубави неща на опаковката и имам желание да го приемам .... ако го приемате в някви рецепти нещо моля да споделите  Hug

# 328
  • София
Само 3 кг  newsm78
Добре де нали не очаквате че за 1 месец  е нормално 3х7=28 дни
3 х 3 = 9 кг

за 7 дни - 3 кг е просто супер

Има хора свалили много килограми в ударния период ....но аз лично смятам че това са изключения
Истинското сваляне става във втора фаза ..... въоръжете се с режмна храна и търпение

успех

Сега всички освен, че знаят кога и как акам, ще се запознаят и с анатомията ми  Joy Joy

Joy Joy Joy

Има полезни бактерии в българските домашни кисели млека ....за тези в търговската мрежа едва ли някой ще се наеме да даде категоричен отговор
Ако някой може да се снабдява от село въобще да не се колебае а да си кваси мляко в къщи

# 329
  • София
Celuvkata83 има пектин и на хапчета. Така и аз не мога да го поглъщам, полепва ми навсякъде из устата и ми и е много гаден. Така че попитай в аптеката за пектин таблетки!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт