С Дюкан всички продължават и килограмите си падат - 158

• 28 016
  • 533
  •   1
Отговори
# 345
Здрасти бандаааааааааа!
Малко се позагубих и дори не съм изчела предната тема и тази до половината, но се включвам да ви поздравя.
Нищо ново при мен.

Лек ден. Ще ви наглеждам  Hug

# 346
GoldenEyeful   newsm59 на малкото Слънчице! Да расте здрава,усмихната и разумна!
И хайде по едно кафе,че вече е време

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 16:37 от mirka*birka

# 347
  • Варна
Тунинг, мерси за линка Peace Изчетох статията - дамата се е разходила из подфорума за диети. По-скоро осмива стилистиката, отколкото съдържанието... нищо лошо  bowuu

# 348
здравейте,мацки!! Hug
на патерица-Фиилгууд-честито месечинка!!
Maia at  нямаме претенции мила-ако искате на центъра в кафе Фейс,ако не ви е удобно където решите.Чакаме известие!!
При мен нищо ново.
Прочетох статията-не е лоша,като никога не ни оплюват!!
лека и отслабваща вечер дами!!! Hug Hug Hug

# 349
  • София
Благодаря на всички Мирка, Сажитариус и Боби1973, дето ми помогнаха да сменя прасето от аватара!

Хич не се смей Joy, Риен  Joy... когато на лентичката вместо охлюв сложих мишка и току изведнаж се задвижих надолу пъргаво като мишка  hahaha

Сега вече, ако килцата не тръгнат надолу ... ще сменям и мъжа ... на всичко съм решена #Cussing out

Статията ми хареса, ма я е писал някой от нас ... много е навътре в материала - чак за петъчните протеини говори, как пък цитира Игибери дословно, като поста и беше изтрит ... и тя самата наказана newsm78
Тогава всички ни подразни някаква мацка, пък тя е правила нарочно сигурно ... за да и е по-пикантна статията... След това същата се подвизаваше и по други теми ... само че защо е написала, че Игибери е 133 кг? Ми тя прилича на чироз - лично я видоФ миналата събота!
Айде лек ви след обяд!
И пийте вода, тези дето са забравили!!!

# 350
сас, мерси!  bouquet
Ще гледам да се оправям сама, ама готвенето не ми е силата, та затова попитах Confused

# 351
 Тунингмания, благодаря за линка.
 Цялата статия ми звучи доста подигравателно.
 Изобщо не ми стана ясно какво му е лошото да търсиш
 съмишленици в обща цел Sad

# 352
Тунинг и аз ти благодаря за статията Simple Smile)

# 353
  • По-близо до звездите
Дрън-дрън-дрън!
Да я питам аз авторката на статията дали няма да спазва режима стриктно, ако е на мястото на Туни или на някоя от нас  smile3516
И, освен това, не е хубаво, че са ми отмъкнали заглавието на една от темите и са го писали без да ми искат разрешение  smile3512 smile3502
Ама то не става само с писане, трябва и акъъъл  smile3521

# 354
Ти ся и пари шъ искаш ...   Joy

# 355
Фийлгууд, честита месечинка! Желая ти много минуси и само положителни емоции!
Звездопад, снимките ти са страхотни! Брaво за постигнатото!
Весито 5, стискам ти палци! Нека операцията мине леко и бързо да се възстановиш след това!  Hug
Луси, извинявай, но откога задържаш? Аз от вчера проядох пиле и намалих млечните и днес сякаш има резултат, но не бързам да се хваля! Увеличих и водата на 3л! Дано помогне, че вече ще се побъркам Sad
Грахче, не се отчайвай! И аз започнах диетата, когато моята принцеса беше на 4 месеца и бързо свалих 5,5кг, за съжаление от месец съм надолу само с 1,5кг, но не се отказвам! При някои хора наистина става по-бавно, а и си давам сметка, че доста време съм тежала 73кг, колкото съм в момента, а тялото има памет и не си дава лесно тлъстинките, които са били задържани най-дълго!
Прегръщам ви, милички и отивам да си готвя скумрия Simple Smile

# 356
  • По-близо до звездите
Ако на мен го казваш, ми ШЪ искам ами.  smile3508 Ти знаеш ли колко струват тези пилета и телето, дето ги хапвам аз аааа  smile3532

# 357
Здравейте! Надявам се приемата нови/стари в редиците си? Grinning С няколко думи-лятото на миналата година започнах с режима, за по-малко от 2 месеца свалих 10-12 кг, но по стечение на обстоятелствата се издъних Embarassed за което сега си плащам лихвата, но този път съм амбицирана нищо да не ме откаже от целата.
Имам следния кулинарен въпрос: размразявам си пилешки дробчета,но понеже са ми леко втръснали само на тиган поразгледах в сайта с рецептите. Намерих тази, но се чудя да ги сваря ли леко преди това и мога ли вместо с вода да ги пека с прясно мляко?

Пилешки дробчета със заливка
•   1 пакет пилешки дробчета
•   половин кофичка кисело мляко 0,1%
•   2 яйца
•   сол
•   черен пипер
Слагам един пакет дробчета с малко вода във фурната на 250 градуса със сол и черен пипер.
Когато добият златист цвят, правя застройка от яйцата и киселото мляко и всичко запичам наново до златисто.

Благодаря ви  bouquet

# 358
        Exxx , открихме я статията ! Мога да кажа само едно ..... ДЪЛБОКО СЪМ ОГОРЧЕНА ОТ АВТОРА  ... той освен да препише някой друг ред от интернет друго не е направил .... и най- вече съм разтроена , че нищо не се споменава за нашите прословути напъни на онова место  smile3550   Blush  ... иначе нищо лошо няма ..... но имам подозрение .... това е със сигурно човек с наднормено тегло и без капка воля !

Либя ви от сърце БАНДА НА ГОДИНАТА!  newsm51  love001

# 359
  bouquetЗдравейте сладурки , върнах се от работа и сядам да ви прочета.
Грахче и всички новички защото аз съм стар кадър днес съм 11 ден и мога и аз да дам малко мозък та аз за 11 дни със 7 ударни свалих-2  кг. Е това не е причина да се предам., Та нали знаем че ще ни трябват години да поправим злините които сме си причинявали но телата с години, сега не можем да очакваме, че ще станем принцеси за 3 дни. Търпение младочки и за стимул погледнете преди с сега  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
До после  chef  chef  chef  chef

Общи условия

Активация на акаунт