С Дюкан всички продължават и килограмите си падат - 158

• 28 063
  • 533
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро и от мен!  Hug
Лелеееееееее, нямаше ме само 2 дена, толкова неща съм пропуснала. Изписали сте темата, че и новата сте преполовили вече.
Чувам Туни станал медийна звезда. Поздравления!  newsm53

Аз съм в зоната на плюсовете сега, ама не съм се отчаяла. все пак днес ми е 4-ти ден ПЗ, а пък и съм пред МЦ, така че се надявам скоро да се измъкна от това положение!

На всички с поводи, честито!  newsm51

Сега се връщам да ви чета и после пак ще се включа!
Хубав ден на всички!  Hug Hug Hug

# 106
        Добро утро, банда !!! Ехх така не ми се идваше на работа искам почивкааа  #Cussing out !
 Дано бързо мине седмицата и да ни огрее хубава почивка !

Честито на ВСИЧКИ месечинки и рожденни дни ! Бъдете много щастливи и се обграждайте само с любов!        newsm51  love001

Хубав ден за сега от мен и ЛИБЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ !  hug

# 107
Добро утро дюканстващо воинство! Хубава седмица желая, много минусчета на кантара и много плюсчета в настроението!

mihi69  bouquet, Честит Рожден Ден на съкровището ти newsm59! Да ти е живо и здраво момиченцето, много щастливо и много да те радва smile3525!

ПП mihi69, страхотна почерпка, тортата е чудесна и тъкмо да ти искам рецептата и ти си я написала! Мерси  bouquet!

# 108
може ли да съм във Вашата компания

наново ще съм с Дюкян този път ще гледам да издържа повече от два месеца

# 109
Здравейте и от мен и аз да се запиша за днес.Вчера ходихме на една хижа и за съжаление от всичко за ядене на масата нищо не беше режимно затоваизкарах деня на 2 кафета и мин. вода.Тази сутрин кантара ми показа с още половин кг. по малко от вчера.Така че вече съм 59.500 кг.За 1 месец и 9 дни -  5 кг. - бавно но славно.

# 110
  • Варна
 Hug Hug Hug
Привет,
в новата тема вече съм нов човек  Joy

Тунинг, ха сега кажи познаваме ли се  Hug

# 111
 Здравейте! Simple Smile
 Искам да пожелая успешна седмица на всички.
 Нямам с какво да се похваля, събота и неделя даже
 "съгреших" с някои храни. Вероятно сега ще бъда наказана
 със задържане Sad.
 Ако има нови дюканки, които имат въпроси , могат да ми питат
с лично съобщение. Просто да не се оспамя темата с едни и същи въпроси
Готова съм да помогна на всеки, имам отлични резултати с Дюкан засега Simple Smile
 Лек ден и успех ! Hug Peace

# 112
Здравейте приятели!Успешна седмица и много минусчета ви желая.Днес пак се зарадвах,защото съм -1.При мен се получи горе-долу описаният от Дюкан вариант ,а именно средно -1 на седмица. HugНевероятно!Много се радвам!

# 113
Здравейте  Hug
Първо се обръщам към Мимесита- и на мен ми го мелят постоянно това на главата, само че като им разкажа за предния ми режим- сладко до пръсване и нищо друго, всички си казват "е,да, това е по-добре". В интерес на истината винаги ще се намери някой, който мисли, че знае по-добре от теб какво трябва да направиш с твоя живот, но за неговия собствен.. е това е друга работа.
Някой беше питал за извара- в блога имаше една мн интересна таблица на всички фирми (мисля, че бяха 50), които използват растителни мазнини.. Като я изровя ще пусна линк. Между другото, Мизия милк е една от тях ( а аз само тяхна извара ям.. май).
Момичета и момчета, искам да се оплача.. изпих вече повече от 1 лв вода, но гърлото ми е толкова сухо и грапаво.. много странно усещане. Не се разболявам, просто ми е суха устата и гърлото.. Не знам какво е. Малко по-напред Sunny3 (дано не бъркам ника) беше писала за някакъв странен вкус в устата, който се дължи на малкото поемани въглехидратите (дано съм разбрала правилно). Дали това е причината?  newsm78 И какво да направя ако не е....  Извинявайте, ама.. не мога да работя от тоалетната..  Embarassed

# 114
  • София
Привет

Някой питаше за бирената мая - ами обикновено на опаковката пише как да се приема
Това е хранителна добавка и количеството прием зависи от доста неща , включително и от физическото натоварване
Аз приемах бирена мая от самото начало но не се ангажирам със съвет, защото не знам каква точно е бирената мая която имаш

Здравейте и от мен и аз да се запиша за днес.Вчера ходихме на една хижа и за съжаление от всичко за ядене на масата нищо не беше режимно затоваизкарах деня на 2 кафета и мин. вода.Тази сутрин кантара ми показа с още половин кг. по малко от вчера.Така че вече съм 59.500 кг.За 1 месец и 9 дни -  5 кг. - бавно но славно.
[/size]

в никакъв случай не трябва да се гладува , защото се стресира организма и след това има опасност да задържи и да натрупа всяка възможна калория от храната, която приемаш

Някаква торта със свежо сирене май мернах  newsm78 --- за свежото сирене смятаме, че не е режимно
Все пак ако някой иска може и да го консумира

Гушки на всички които имат нужда  Hug

За Дорчестър - http://www.starfm.bg/read-news/dzhon-bon-dzhouvi-gubi-kosata-si.html

Виж моля те да направим нещо по въпроса
Дано не ми се разсърдиш - но разчитам на безкрайното ти чувство за хумор и моля те друг път недей така успешно да се превъплъщаваш ..... че поО бърка дюканските редици  Joy Joy Joy

Пожелавам на всички хубава седмица пълна само с положителни емоции  bouquet

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 10:51 от tanyamanya

# 115
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Hug Днес пак съм на рекорд с теглото - 86.6 Grinning

# 116
Петинка, странният вкус в устата и дъх са признак за кетоза.Предполагам за това питаш. Ето от нета :
Състоянието на кетоза се контролира от инсулина, глюкагона и нивата на кръвната глюкоза. Инсулинът е един от хормоните, които се отделят от панкреаса при наличието на въглехидрати. Неговата цел е да контролира нивата на кръвната глюкоза в необходимите стойности. Глюкагонът от своя страна е антагонист на инсулина, който също се отделя от панкреаса, когато инсулинът падне до много ниски нива. Това обикновено се случва, ако пропуснем хранене или не сме приели достатъчно количество въглехидрати за дълъг период от време. Когато това се случи, глюкагонът се отделя, за да разгради съхранения в черния дроб гликоген до глюкоза. Но какво се случва, ако този процес продължи, а гликогенът в черния дроб се изчерпа? Това е моментът, в който настъпва състоянието на кетоза, защото панкреасът също така може да разгражда мастните киселини до кетонни тела. Кетоните се формират в черния дроб чрез цикъла на Кребс. След обработването на свободните мастни киселини в черния дроб те се трансформират до бетахидроксибутиратна и оцетна киселини - кетони.
Важно е да пием МНОГО вода, за да могат кетоните да се изхвърлят от организма. По аптеките се продават лентички,върху които пишкаш, те са като лакмус и определят дали имаш ацетон в урината- респекивно кетоза..
И от мен - ПРИЯТЕН ДЕН  Hug

# 117
Даватт за ДЮКАН по НТВ !  5 пъти му казаха ДюкЯн ! Плюят го нещо обаче Simple Smile

# 118
Здравейте, банда на годината!!! Laughing
Мислех да не пиша днес, ама малко се подпалих с Цоци!
Цоци, не зная дали си ми обърнала внимание преди - опитах се преди време да ти обърна внимание, че не спазваш 3та фаза по устав и не се захранваш.Вярно е, че си под кг., с които влезе в захранващата фаза, но тази фаза е достатъчно добре обмислена от Дюкан и има определени цели.......Не мисля, че функцията на третата фаза е да поддържаш килограмите си с каквито средства ти си имаш наум.За съжаление неспазването както е написано се отразява най-неочаквано.Ти както си написала излиза, че се храниш както във втора фаза, само си добавила плод...това никога не си го препоръчвала, нали WinkВярно и, че е досадно да се съобразяваш какво ядеш всеки ден, но ако объркаш нещата - машината няма да се върти гладко.
Опитвам се да ти подскажа, че щом объркаш схемата, има опасност изобщо да не се случват нещата както очакваш!
И в заключение - дано наиситна да се дължи малкият ти проблем на медикаменти, но имай едно на ум - яж от захранващите храни, за да не стресираш организма само с вино или гала от време на време, а през останалото време да го подлагаш на отслабващия режим.Май много объркано се изказах, дано ме разбра!
Ако имаш проблем със зъбите - пасирай си нещата ако трябва, да не изтървеш постигнатото... Laughing

# 119
Здравейте на всички.Аз малко се бях отчаяла тези дни ,но днес кантара се отчете и задвърдих 73 кг.но и слънцето днес ми помага за по-доброто настроение ,а и като ви чета ми идват сили да продължавам добре ,че сте вие и ви има като стане 7 часа ми става едно депресирано и гладно а яденето незнам ,защо ми е толкова безвскусно може би греша нещо в приготвянето ама знам едно ,няма да се откажа.Много ми е хубаво като стана сутрин и се е насъбрал един голям матерял за четене .Толкова близки ви чувствам всички.и да не забравя да поздравя ТУНИНГ страхотни светски изяви и дюкански резултати вече си имаме медийна звезда  newsm44 newsm44 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт