С Дюкан всички продължават и килограмите си падат - 158

• 28 070
  • 533
  •   1
Отговори
# 90
  • бургас/софия
вчера бях -200, днес съм +300, но вече почвам П дните (размразявам пъстървата) и всичко ще се оправи Simple Smile
успех на всички
само надолу!!

# 91
  bouquetДобро утро и от мен
И аз имам с какво да се похваля моето пораснало момиченце има рожден ден.
Черпя

--режимна е
А аз не мърдам в кг, но има време.
Пожелавам на всички хубав ден.

# 92
Добро утро и от мен! Грабвайте кафенце и хайде по задачи (кексчето е режимно Wink)
Много усмивки и минуси за днес
Целувам ви Hug

# 93
Добро утро БАНДААААА !!!!!!!!
още съм сънена ... ноо пак се чувствам 'подпухнала" ...
пак давам повод за размисъл на останалите третофазнички
ЩО ТАКА се получава при мен ...тези дни го карам предимно на кисело мляко риба с ЧЕСЪН по един плод (портокал) на ден и в неделя на обяд една режимна супичка ....и си стоя на +1. +1.5кг .... и МЦ ми мина преди седмица ...най гадното е не това кило, а чувството на "подпухнала" ....
уффф още мисля само с гръбначен мозък ...централния ми не се е събудил още ... като изпия кафето пак ще пиша ...
МНОГО УСМИВКИ напук на студеното време !!!

# 94
Добро утро и ви почвам под ред Simple Smile
Честито на всички с минуси, месечинки и рождени дни!
mihi69, страшна торта, ей и за моя рожден ден искам такава, щом е режимна Simple Smile
Мирка Бирка и Мименсита, мерси за кафенцето   bouquet

Успешна и отслабваща седмица!  Hug Hug Hug

# 95
Ха,Добро утро и от мен!  Hug Hug Hug Hug
Ей мЪ на - Появих сЪ  Laughing Laughing Laughing Laughing

Оздравях вече(ако някой помни де..,че то толкоз много хора сме тука...)...
Вече свалих 6кг и 300гр ...та-тара-та-та-тааааа   newsm44 newsm44 newsm44

Днес менюто ми е:
За закуска - триците,направени като попарка(запарени с малко извара и едно яйце вътре)
Телешки руладини
За вечеря - пилешка пържола на тиган
За Десерт - крем карамел(естествено с подсладител)

Телешките руладини(може и пилешки да станат с бялото филе тип-пеперуда)

Месото се начуква,да стане на лист.Леко се посолява и поръсва с черен пипер.
Намазва се с горчица без захар.

(Ако сте в ПЗ ,може да добавите сварен морков,гъби,яйце,кисела краставичка нарязани на кубчета.)
Навивате на руло,овързвате с конец,слагате в йена с капак или тавичка с фолио.Наливате око 1 ч.ч. вода и печете.

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 09:08 от TheNMaster

# 96
  • София
Добро утро и от мен!
 Да има успешна отслабваща седмица!!!!
Искам да ви попитам дали някой си е купувал от халите  -София обезмаслена извара на Делталакт. Много вкусна ми се струвя и като че ли ми сладни...а не съм консумирала преди диетата извара/не съм и фен/. Дали е такава истинската или....кой знае от какво е...???
Свалям успешно и съм доволна от диетата,това е моята диета/начин на хранене ,де/!!!! И за киселото мляко искам да споделя,че си ям 2% и пак свалям. Вече съм на желаните кг и се моля да ги задържа....!!!
Успех на всички!!!  bouquet

# 97
mihi69,да ти е жива и здрава девойката! newsm38 newsm59  bigdance2Страшна почерпка,дай рецептата насам...  chef
Мастерче,добре си се завърнала, Hugи веднага с рецепта,ние май заедно сме си боледували с теб,а как не ми се идваше на работа днес..
Приготвила съм една кайма,но не съм решила още какво да я правя.

# 98
Ниала
Ами нали си бях в къщи,та се разготвих пак   smile3532
То хлебче,то палачинка,крем карамел,ягодово "парфенце"....Абе чревоугодник!!!  smile3534

Ама пак свалям.Ей т'ва най му харесвам на режима .....Направо си седнах на Д-то с тая диетка(пардон- РЕЖИМ)  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 99
Добър ден от мен Ронито.Забравихте ли ме вече?Две седмици отсъствах и нямах възможност да ви чета.Дано не съм изпуснала много.Аз съм със вас от 2 януари.На 30 януари имах рожден ден и жестоко се издъних с.........алкохол, мноооооооого алкохол.Но не съжалявам,прекарах си жестоко.После продължих по старо му с вас.Резултата дори  след издънката е - 10 кг.Продължавам с вас напред.Целувам ви всички  newsm51

# 100
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Привет банда.    bouquet

Браво Мастерче, напред към заветните килца.  Hug

На всички  Hug Hug Hug

Аз от днес съм на П. Peace
След вчера +1кг. , днес съм -600гр.  Laughing
Но , то беше великото ядене на зеле , салати и к'во ли не.  Blush
Сега до петък ще наваксам с минусите.  Wink

Честит рожден ден на дъщеря ти , Михи!  bouquet
Жива , здрава и много щастлива.  Heart Eyes

Лек и хубав ден.  Hug Heart Eyes Hug

# 101
Добро утро и от мен!  Hug
И аз още не съм се събудила, затова няма поименно за изброявам...
Ще кажа общо - Честито на всички с поводи  - рожденни дни (собствени и на дечица), месечинки, минусчета, влизане в трета (Гулбенур, за теб се сетих Hug ), влизане в четвърта, нова работа, взети изпити, нови придобивки и прочие радостни събития! Болничките да оздравяват, а другите - да се пазят!  newsm51

Цоци, да пиеш случайно някакви обезболяващи, забелязах че от тях и аз "подпухвам"...

Успешна, ползотворна и минусова (на Кантара, не на термометъра, макар че и там си е минусова....) седмица! Много усмивки и приятни емоции!   bouquet
Казвала ли съм ви, че с вас ставам, с вас лягам, "болест" сте ми като цигарите, дето трябва да ги намалявам, форумзависима съм Crazy   Mr. Green , но много ви обичкам!  Heart Eyes Гушки на всички!  Hug  Hug  Hug  Hug

# 102
Добро утро! kaffeetrmker_2

# 103
 Nyala ,ВИКИТО ,   просто ЖаБкА   ,blumchen_fee ,Благодаря на всички
                 Благодаря сега ще ти я напише
1---блат  -Сварено пилешка  извара чубрица  дюканова майонеза
Пълнеж---Кисели краставички пуешко филе извара свежо сирене
2--блат--Разбъркваш извара с подправки и майонеза
В топчетата слагаш настъргани рула от раци
Това е въпрос на фантазия можеш да сложиш всичко което обичаш   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 104
Добро утро и от мен!
blumchen_fee - благодаря ти, че си сетила за мен. Наистина - стартирах трета фаза в буквалния смисъл, току що изядох първата филийчица хляб на сандвич с кашкавалче ( да ме извинят момичетата в първа и втора фаза). Но все пак смятам, че съм си го заслужила, през изтеклите почти 4 месеца бях "бетон", т.е. абсолютно стриктна.
Реших да я правя третата по книгата, пък в движение ще преценям как ми влияе.

mihi69 - ЧРД на твоето пораснало момиче! Весел празник!     bouquet
Марчелка - честит минус, миличка! Всеки ден да се хвалиш вече!

просто ЖаБкА,TheNMaster wavey
Честитя на всички останали с поводи днес и вчера - намаления, оздравявания, месечинки, месечинки на дечица.... Всички без изключение да се чувстват поздравени!  newsm51
Това е от мен засега, но днес ще си почивам в къщи и ще се навъртам тук. И аз съм "форумзависима". Wink
Лека и успешна седмица желая на всички!

Общи условия

Активация на акаунт