С Дюкан всички продължават и килограмите си падат - 158

• 28 054
  • 533
  •   1
Отговори
# 135
shushy кога ще организирате среща защото много искам да се запозная с всички но Варна ми е далеч. С удоволствие ще дойда ако организирате такава в Бургас ако приемате гости отстрани разбира се Hug

# 136
Момичета, като каза таняманя за косата на Жонката  Wink, та се сетих, какво исках да ви питам - знае ли някой от вас чудодеен и проверен начин за сгъстяване на косата (естествено) и стимулиране на растежа. Ако искате пишете ми на ЛС, че не е по темата и да не товарим нашата тема излишно... Права е Светлат, че все не можем да се харесаме - преди тлъстинките, сега ги няма, но аз почвам да си намирам други кусури, ей няма угодия ...  Crazy

celuvkata83, добре дошла и успех!  Hug

# 137
  • Bulgaria
Здравейте и от мен и аз да се запиша Simple Smile

# 138
Още нещо за това дали е вреден режима или не Лисицата като неможе да стигне гроздето вика че е кисело
Така че си мисля че който не е издържал и набързо се е отказал говори сега така!
А да сте чували само положителни отзиви за някоя диета-аз несъм на всеки му действа по различен начин затова в света има толкова много диети а ни само една
Щом диетата дава резултат и изследванията ми са в норма за мен тази диета е страхотна независимо каква е

# 139
Kажете сега клюката,каква телевизия,кое предаване,какво казаха,Тунинга ли беше интервюиран?

# 140
Ето и аз се престраших да ви се покажа  Embarassed Simple Smile за сега в албума има само една снимка но защото в служебния комп нямам повече но като се прибера щи натрупам още.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=345588

# 141
  • Варна
blumchen_fee, ето тази рецепта за косата препоръчвам горещо  Peace  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=373631.0

Таняманя, да я преведем и да я метнем на Жонката  Joy да го видим отде ще си намери свинска мас само.  hahaha

# 142
За косата(която позагубих поради причини нямащи нищо общо с режима - естествено, но да си кажа Laughing) - подстригах се късо.Ама много късо - спря да пада към втория месец след подстрижката.Вече повече от половин година и все още не ми се е сгъстила, но се съмнявам в това, но надеждата остава Wink!
Ето - не е толкова страшно Laughing - повече ме притеснява двойнобрадието...
http://www.foto.bg/data/6303/medium/2572.JPG
Вижте какво си спретнах за обяд - може и вече някой да е изобретил рецептата, но аз не открих никъде:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135084.msg10278915#msg10278915

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 12:38 от Боби1973

# 143
Ха, добър обяд!
Докато си крадна време да ви изчета, то станало пладне....

Mihi69, да ти е жива и здрава рожденичката!!!

Дяволице, рит, рит, рит!

Мастерче, благодарско за рецептата с телешките руладини! Мъжът ми изкара едно месце от фризера, надявайки се да е (свинско) , обаче Неееее, телешко, та сега дюканстващата му жена ще облажи довечера Simple Smile

Да докладвам менюто за днес : сутринта - ов.трицки с млекце (много любимо ми стана), на обяд - пуешки медальон, доматки, Екскуиза, за вечеря ще капна руладини от Мастерските Simple Smile
Днес съм на същите кг като вчера.

# 144
  • София
Дорчестър -   Joy Joy Joy
Като гледам как се е притеснил - ако му пишем че му трябва мас от охлюви и такава ще си намаже
 Joy Joy Joy
Аз предлагам да действаме радикално- изпращаме те при Жонката - първо му правиш един истински масаж на скалпа може и .....на ...др места - след това му приготвяш маската и го наблюдаваш известно време как ще му подейства и докладваш как върви лечебния процес . Връщаш се след като е напълно излекуван - НЕ по-рано  hahaha hahaha

Тази маска аз също горещо я препоръчвам - от 6 години косата ми не беше спирала да капе ....а сега пу пу
да не се урочасам ми падат по 2 косъма на миене и ресане Peace
Между другото и аз се подстригах  newsm78като първа стъпка / за Жонката не се препоръчва/ но само до на черта до ушите се престраших
На Боби й е супер хубаво с таква къса коса

# 145
  • Временно
Имам въпрос.
Значи ситуацията при мен е следната - днес стават точно 2 седмици,откакто съм на режима.Свалила съм 2,5 кг и имам още толкова за сваляне.Но от около седмица не се чувствам много добре-отпаднала съм и се чувствам на моменти направо неспособна да се грижа за детето си..Мисля,че не ми понася режима,по принцип не съм и фенка на месото.
Така,въпроса ми е мога ли да премина на третата олекотена фаза за кърмачки,въпреки че вече не кърмя?
И колко време трябва да съм на нея?След като сваля останалите 2,5кг с 3-та фаза трябва ли да пазя правилото по 10 дни на свален килограм и да продължавам отново с третата фаза?

# 146
  • София
Имам въпрос.
Значи ситуацията при мен е следната - днес стават точно 2 седмици,откакто съм на режима.Свалила съм 2,5 кг и имам още толкова за сваляне.Но от около седмица не се чувствам много добре-отпаднала съм и се чувствам на моменти направо неспособна да се грижа за детето си..Мисля,че не ми понася режима,по принцип не съм и фенка на месото.
Така,въпроса ми е мога ли да премина на третата олекотена фаза за кърмачки,въпреки че вече не кърмя?
И колко време трябва да съм на нея?След като сваля останалите 2,5кг с 3-та фаза трябва ли да пазя правилото по 10 дни на свален килограм и да продължавам отново с третата фаза?

Предлагам ти да си минеш в 3-та олекотена и да пробваш. Забелязала съм,че тук  освен съвет," Продължавай,нищо че не се чувстваш добре,ще ти мине,и най-добрите са 5/5 и 4/3", друго не се дава.

Цоци- ако това би ти помогнало,аз застоя ли се 2 дни в къщи много задържам течности и кантара скача,може би защото се обездвижвам.Първи и 2-ри работен ден не мога да смогна да тичам до тоалетната и веднага си нормализирам килата.

# 147
  • Пловдив
ВСЕДЮКАНСКА ПРОЛЕТНА СРЕЩА - ПЛОВДИВ
21 МАРТ - 13 ЧАСА

Записване на ЛС

# 148
  • София
един въпрос -отслабнах 15кг за втори път ,първия беше преди няколко години когата Дюкан още го нямаше и бях на БЕЗвъгл. диета,втория път сега след раждането направих всичко както трябва и след задържащия етап от по 10 дни за кг.  ако и вечерям с 1филийка хляб за 3дни качвам 1-2 кг. Омръзна ми всяка сутрин да съм на кантара и все да се страхувам да не кача.Първия път след диетата и задържането почнах да ям всичко като свиня Embarassed и не качвах нито грам,но след няколко месеца забременях,сега защо така се получава?

# 149
Здравейте, прекрасни!
Е откраднах си няколко минутки за темата и какво да видя- нашето зеленко станало майче! Честито, да е жив и здрав Калин, да е будно и умно дете, гордост за мама и тати!!!
Аз от два дена съм изпаднала в една нирвана, преместихме се вече да живеем в новото жилище, въпреки, че ремонта доникъде не е, поне да не плащаме наем... Малкия не можах да го изкарам навън събота и неделя, да си поиграе детето в снега, но новата стая толкова му харесва, че ми вика:"не ме притеснявай'" и си затваря вратата. То и на мен много си ми харесва...
Прочетох тука постовете на Боби1973  Hug и на Дени17  Hug за третата фаза, ми то аз една трета карам- от печката бърша прах, а не изкипяло, нямам нито време нито сили да готвя, карам основно на зеленчуци от буркан и пържоли на тефлона, никакво разнообразие... Третата уж ми е трета, ма не съвсем, нещо нишестените забравям да ги наместя, в събота сварих макаронки- лелееее, егати колко вкусно ми се стори, с ескуиза и филенце... Ма така ще е още малко, до края на месеца и ще ми монтират кухнята. После като се почне едно готвене.... само си викам дано....
Най лошото е, че водата съм я намалила до литър, което пък доведе до едни пъпки по лицето....сякаш съм в седми клас...
Сега съм си наляла едно шише с вода и ми стои на бюрото на една ръка разстояние.
Къде ми акъла  Sick !?! Не правете като мен  Naughty !!!
Толкова ми беше мъчно, че няма да мога да дойда на срещата, но багажът сам не ще да се опакова и пренесе, а така ми се искаше, само си се успокоявам, ще има и други срещи. Сигурна съм, че сте си изкарали перфектничко, знам как беше на коледната среща...
Обичкам ви всичките, много, ама много!

Общи условия

Активация на акаунт