С Дюкан всички продължават и килограмите си падат - 158

• 27 986
  • 533
  •   1
Отговори
# 210
Искам да ви попитам тези трици от първия етап ли се ядат до края или чак четвъртия етап се почва с тях .Малко глупав въпрос ,защото за тях се споменава чак в четвъртия а не преди това и малко се обърках   newsm78

# 211
    dimeto миличка трицките от първия ден по 3 суп. лъжички по възможност хапнати до обед!  Hug

narciaka ,  ехооо виждам те ...... отчета от новия кантар какъв ее  newsm78

# 212
Михи, да ти е живо и здраво детенцето и много да те радва bdbaloni Каква е тази страхотна торта, моля да издадеш тайната за приготвянето й! Туни, моля те не сваляй снимките, за да ги виждат новодошлите!  Praynig На новичките, момичета да знаете, че тук ще срещнете много позитивно настроени хораготови да ви помогнат със съвет, а когато е необходимо и с ритник ( ritnik), за по-бързи резултати. Сани3  Hug, Шуши Hug и за всички останали днес имам -200. Лека, режимна и отслабваща вечер! Много ми е любопитно (но очаквам, че до утре вечер ще го разнищите) какво толкова са говорили по НТВ за режима.  newsm78

# 213
Мацки ,здравейте!Аз днес съм по улиците.То не беше снимка на зъба,после на зъболекар,после на банката ,после до Добрич.Смлях се от ходене. newsm62 Малко хапнах ама нещо и не ми се яде сякаш.Сега ще хапнем супичка и съм приготвила за сефте от режимното кексче.Като го гледам се моля мойте хора да не го харесат и да си остане за мен. newsm47 Днес гледах в една аптека това парафиновото олио  newsm78 ,ама то като сироп за кашлица  Laughing или съм предубедена ,защото е от аптека. newsm12
Иначе си карам на режимните храни.Не съм се теглила ама който не ме видя само той не ахна от почуда. newsm47 И аз хепиииииии ....
Поздрави на всички с поводи ,месечинки и т.н. поводи.  love001  love001  love001
Утре ще се тегля ,стискайте палци да имам минусче. newsm17

# 214
Здрасти и от мен!
Поздрави на всички .  bouquet

Аз се връщам от гинеколог и ми изписа противозачатъчни Милигест
Знам че не е по темата, но ако има някоя мадама , която ги е пила да сподели моля на Лични Hug
Имам някакъв проблем/ не ми се обяснява тук , много подробно,/ но едната от причините според лекарката са свалените кг newsm78/
Както и да е ще я видим тая работа, та ми е малко притеснено, че от едни преди години качих кг, та да не стане пак тая работа.

Целувки на всички и да си сваляте килата ей Heart Eyes

# 215
Привет от мен - цял ден бях на курс, утре и в сряда пак, това за информация, ако на някой му липсвам.
Бях напълно режимен четвъртофазник -  добре че протеиновия четвъртък ще съм на работа и отсега знам, че ще ям скумрия.

Денни, Хеписмайл - да, малката е пълно мое копие (но е по-хубава от майка си), за добро или лошо май не само на външен вид, и характера ми е взела.   Heart Eyes  Heart Eyes

Цоци - мъжа ми шофираше, аз се наслаждавах, но пак беше адреналин  Heart Eyes

denica17 - мога само да те гушна  Hug (мисля,че си добре с очите)

blumchen_fee - аз лично никога няма да се харесам, никога не съм се харесвала, но и може би това е "плашилото" което винаги ме е стряскало да не се отпускам до неузнаваемост и винаги да се връщам в правия път Hug   Hug  Hug
За сгъстяване на косата - маската с тривитаминола не помага ли, Тонито може да се произнесе по въпроса, аз плешива овца не съм виждала  Laughing

Венерас - не мога да ти помогна, дано не качваш от тях  Hug

# 216
  • Благоевград
Ей, що чудо сте изписали - четох, четох - щях да си пропусна вкусните пилешки кюфтенца за вечеря  Grinning

Михи, да ти е жива и здрава рожденичката, много радост да носи и да расте с късмет   bouquet

Венерас, дано ти отшуми проблема бързо и ненапълняващо  Hug

Добре дошли на новите попълнения - четене и търпение!

Това с харесването е трудна работа - като посвалим килограми, изпъкват други недостатъци, повече им обръщаме внимание, но нека на всеки проблема му е малкият пръст на крака  Peace

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 20:36 от Bora82

# 217
  ,Благодаря на всички за вниманието
Bora82----Благодаря ти миличка и на теб пожелавам всичките добри неща но света  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
 nartsisa
                 Благодаря сега ще ти я напише
1---блат   -Сварено пилешка , извара, чубрица,   дюканова майонеза,
Пълнеж---Кисели краставички, пуешко филе, извара, свежо сирене.
2--блат--Разбъркваш извара с подправки и майонеза,
В топчетата слагаш настъргани рула от раци ,
И всеки може да си прибави нещо от него а и щипка любов
Ако, я няма при рецептите може да я напиша.  Сега направих една салата и пиле в плик с много зеленчуци после ще ги кача.
Не знам какъв е принципа на качване при рецептите,  ако рецептата се повтаря  имали някой които да маха дублиращите се  затова не смея да качвам там  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef  chef

# 218
celuvkata83, вече отговаряш на въпроси  newsm10 браво, мила! На режим (не диета) си от днес, не бързай да отдаваш всички негативни реакции на организма си на него. Като казваш за триците "...ям ги за пореден път...", какво трябва да значи  newsm78 Внимавай с количеството им! Много благодаря, че махна изкушенията (от аватара си) от погледа ми  Peace
Другия месец има Дюканска среща в Пловдив там е място за обмяна на опит на живо. Иди ако можеш, ще ти хареса  1dating

Gardenia, права си, на режим съм ,не на диета, днес ми е добре, хапвам си, не съм гладна, мисля че няма да имам проблем, а иначе относно триците - хапвах ди септември за 3 дена и тука от миналата седмица от време на врем си правя че напоследък имам проблем с тоалетната и вече кво ли не пробвах, но по принцип днес си ми е първият официален режимен ден - а иначе и на мен сладкото много ми липсва, трябва да видя по натам да направя някое кремче, одеве напазарувах всичко що ми липсваше, така че съм готова за дерзаенеее  Hug Hug

# 219
Момичета-кокичета някой чувал ли е за лечебните свойства на алоето.На мен ми го препоръчаха за гинекологични заболяване и като цяло за добър тонус.Веднага си го поръчах-да не изпусна Laughing Laughing Laughing
Но току що прочетох,че не може да се съчетава с режима-или нещо не съм разбрала.Ако може погледнете какво пише под странични ефекти-пише специално за режима на Дюкан
http://www.bb-team.org/articles/3378/

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 20:40 от cveta

# 220
tuningmania, проверих в офиса, пазим много стари вестници, но нямаме Сега-то от 14 февруари. Можеш да се обадиш в редакцията им и ако имат няколко бройки (със сигурност имат поне една, правят си архив), да ги помолиш да ти дадат. Не би трябвало да откажат, стига да имат налични.

cveta, аз съм ползвала алое спрей за външни рани, изгарания, много помага. За пиене нямам представа.

Ох, цял ден ме гони ужасен глад и само се тъпча (с режимни неща де), обаче съм като фурия  Laughing . То не бяха омлети, салати, пържоли, кисело мляко, кекс, ужас.

# 221
До "Umbra" - Темите за Дюкан уж са пълни с мой фенки, ще ги оставя да ми намерят вестника Sunglasses

# 222
Поздрав.  Hug

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 21:21 от Abrakadabra

# 223
До "Umbra" - Темите за Дюкан уж са пълни с мой фенки, ще ги оставя да ми намерят вестника Sunglasses

Joy

Аз за в краен случай го казвам!

# 224
Мерси много за бързия отговор newsm10 !

Общи условия

Активация на акаунт