С Дюкан всички продължават и килограмите си падат - 158

• 27 977
  • 533
  •   1
Отговори
# 225
До "Umbra" - Темите за Дюкан уж са пълни с мой фенки, ще ги оставя да ми намерят вестника Sunglasses

typeuu smile3529 Започваме да търсим тогава!  Flutter
tuningmania Може ли да попитам какво ядеш, че постигна последния резултат? Похвали се за бисквитите Навона, сега кажи какво консумираш от режимните храни! Питам защото ти завиждам благородно  Twisted Evil
ВИКИТО  Hug Kissing Heart
Днес ми е ПЗ с преобладаващи П. Така съм се издула заради тоя МЦ....че ще полудея  Sad Въпреки непрекъснатия глад съм режимна! Flutter
Поздрави на всички. Лека и спокойна нощ! smile3524

# 226
До "nin4eee" - Какъв глад? Нали не гладуваш? Вземи се погледни в огледалото - ще ТЕ напляскам вече Crossing Arms

# 227
Здравейте!
Приемате ли нови попълнения? Аз се дюканствам след като мъжът ми подари книгата за Коледа(по мое настояване!). След празниците, прочетох я, вдъхнових се и започнах на 11.01.
До днес успях да сваля 10.4 кг.
Но нещо волята ми вече взе да изпуска, така че реших да се запиша във вашите редици и да "оцелея" Hug

Минусова седмица на всички!  bouquet

# 228
здравейте слънчица Hug
уж набързо само щях да чета, ама...
днес правя 5 мес с вас....благодаря ,че ви има   bouquet   bouquet   bouquet

да почерпя всички!!!

Венерас, здравей Hug
съжелявам за проблема, който ти се е появил(нямаш място за л.с.)...милигест пиеше моя приятелка, зная че освен за предпазване от бременност, ги изписват при кисти на яйчниците, или за регулиране на цикъла.При нея нямаше напълняване,но доста нервност, променливо настроение, стигащо до депресивни състояния преди цикъл и на 3-я месец ги спря...стискам палци, бързо да оправиш проблема Praynig
НА ВСИЧКИ...

# 229
До "djaja" - Над 10 килограма за месец и половина? И нямаш воля? Иде ми да захапя клавиатурата от яд #Cussing out

# 230
nin4eee, всеки има такива периоди, хапвай си, какво ти пречи?!  newsm78
feelgood, честити 5 месеца  smile3525 и бързо достигане на целта!
djaja, нямаш месец и половина още, 10,4кг не са шега работа... Добре дошла във форума   bouquet Ще срещнеш разбиране, подкрепа, съвети, рецепти (и за режимно сладко - обикновено то липсва най-много) и мисля, че ще си върнеш волята  Peace

# 231
  • София :(
  Здравейте  Hug

mihi69, весел празник и всичко най-добро на момиченцето ти   bouquet

feelgood, честита ти месечинка и благодаря за полезната информация която ни осигуряваш   bouquet

djaja, страхотен резултат имаш  smile3501, как ще се предаваш, да не си си го и помислила  smile3516

На всички с разни хубави поводи   bouquet  bouquet  bouquet
 На болните, недоволните, задържащите - скоро да се вземате в ръце!
 На новичките, добре дошли, четете и чак тогава питайте. Не че няма да се намери кой да ви отговори, но си предъвкваме едни и същи неща във всяка тема, пък нали знаете - повторението е баща на затъпяването  hahaha

Някой беше споменал зависимостта от темата, вече си мисля, че цигарите ще откажа по-лесно от писането тук  Joy
 Пожелава ви топла, уюта и красива нощ, радвам се, че съм една от вас  Hug

# 232
feelgood smile3525 smile3525 smile3525, ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА! Много успех занапред и много сполука в режима newsm10!

djaja Hug, с този темп на отслабване и завиден резултат newsm10 как ще се отказваш, само напред и килцата надолу!

ПП И един въпрос имам, може ли да се ползва ким като подправка newsm78!

# 233
Благодаря Ви за окуражителните думи!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Точно сладичко ми липсва Mr. Green
Сега почвам да чета темата за рецептите и утре на пазар и после в кухнята  chef Да видим какво ще сътворя newsm78
После ще се отчета! Blush

Благодаря и лека и отслабваща нощ на всички! newsm68

# 234
feelgood , честита  месечинка! newsm51 
На всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 235
Добър вечер на Всички!
След дългото ми задържане (2 месеца) имах бързо падане на 2-3 кг, но сега пак нещо се колебаят... и направо ме изкарват извън нерви, до миналата седмица така се радвах на кантарчето,  а сега направо ме е страх да стъпя... Пък и нещо ми се подува корема без причина , само хапна малко и хоп той се подуе...
 Искам да ви помоля, който има желание да помогне за една петиция, вярно че не е част от темата и въобще от форума, но все пак всички живеем в България и да се обединяваме за по-добро...  та линкът е http://bgpetition.com/3_4_blok-Kozloduy-NPP/index.html
Благодаря!
Лека вечер с много минусчета!
 Hug Hug Hug

# 236
  • Пловдив
Здрасти Банда!  Mr. Green

Минавам да ви нагледам - надявам се, че сте в добро здраве и благо настроение! Hug

Аз повършах из Софията през почивните дни, което ми се отрази чудесно на настроението. Flutter

Една съботна снимка от мен, на която се правя на Шерлок Joy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=277345&pid=10734259
Внимавайте с режима, да не ви разследвам набързо..  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 23:29 от звездопад

# 237
 Joy Joy Joy
feelgood  bouquet

# 238
  • Попово
хелоу пийпъл и от мен  Hug
скоро не съм се вясвала, но ви следя изкъсо  Mr. Green
а себе си още повече Wink
за олекотен третофазник съм горда с постигнатите резултати  Sunglasses

# 239
  bouquetЛеле    звездопад     , мила та ти си направила чудеса с тялото и лицето си изглеждаш зашеметяващо .Благодаря, че видях и твоите снимки значи и аз ще успея. Винаги съм си мислела ,че няма начин    някога да се простя с всички излишни кг. но сега виждам , че това е напълно възможно. Нямам думи .Браво  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
baci---Извинявай обърках имената а на теб и мен  и на всички пожелавам това което е постигнала   звездопад   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 23:07 от mihi69

Общи условия

Активация на акаунт