С Дюкан всички продължават и килограмите си падат - 158

• 28 053
  • 533
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Флучия, задържам от 29.11.2008!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Защото на всеки 10 стриктни дни правя по едно мъъъъъничко прегрешение, идва ми сама да се засрелям #2gunfire ... но докато бях напълно стриктна си свалях : първия месец 8, и след това по 3-4 на месец.
След това се възгордях че много лесно свалям , промених си целта с 5 кг под калкулатора и започна една простотия ...
Приказката за иглата и балона е ВЯРНА!!!
От два месеца се въртя в омагьосан кръг, но вече се заклех и прекратих със своеволията - надявам се вече да съм си взела поука... и да стигна поне до килограмите от калкулатора (66), защото взе да става все по-демотивиращо!

# 361
Здравейте, бих искала да ви питам дали може месото да се подправя с ''малки тайни'' на Маги?

# 362
  • В сърцето на любимите мъже!
Здравейте и от мен!

Не мога да не се изкажа за статията от в. Сега, особено като се има предвид, че съм дословно цитирана. Явно авторът е оценил уникалността на изказването ми ...  Mr. Green

Според мен авторът е не само един от нас, но и чете доста подробно. Аз дори в лентичката си нямам инфо, че съм била 133 кг, но съм го споменавала тук-там и явно не му е убягнало. Иначе статята е хумористично забавна и изобщо не ме подразни. Само дето май ще трябва да си искам процент, задето са ме цитирали без да ме питат!  Joy

Lucie, мерси за "чироза"!  Hug Обичам те, това е най-жестокия комплимент на света!   bouquet Хи-хи, доживях и мен да ме имат за слабичка...

# 363
  newsm61 newsm61 newsm61 newsm61
Разгледах статията.
 Това жалко подобие на журналистка която се гаври с мъката на хората е долно подло плозмодо което изкарва пари на гърба на другите. Не знам дали от месото или съм си по-по-по---агресивна, но аз се надявам това нищожество да прочете това .
Слушаи гнусло, може да сме дебели но поне имаме сърца  големи и способни да помагат на хората около себе си .Недорасло подобие защо никъде в шибаната ти статия не написа ,че тези хора са достои ни за уважение защото се трудят денонощно да помагат на другите без за това да получават нито лев. Тази гнусна статия е написана по поръчка от някоя от безбройните деитоложки които преписват диетите от Интернет и ги продават на бедните дебеланки. Да може много до ви е яд но тук при нас наистина се отслабва. А на теб журналистката пожелавам да натрупаш сланина като кит и с никоя диета да не можеш да ги свалиш .Казах и знай ,че клетвите ми хващат . smile3508 smile3508 smile3508

# 364
Момичета, да ви попитам разрешени ли са маслините в диетата?И в ударния режим в крайна сметка яде ли се сирене или не - защото е разрешено в трети етап в книгата, пък някъде четох,че се яде и в ударния - сирене Excuisa FitLine 0,2%.Благодаря ви Grinning

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 10:58 от Taniaa

# 365
Весито5  Hug Hug Hug
 MUCKY http://www.bb-team.org/articles/865/
През пролетта и лятото имах бактерии в стомаха вследствие на антибиотици, ако ти имаш някакви вагинални оплаквания имай предвид, че са много упорити, необходима е лекарско мнение. Аз лично се лекувах 6 месеца като задължително на ден трябваше да изяждам 2 кисели млека Елена 2,5%, защото то имаше най-много лакто бактерия и изпих над 10-ина кутии Биогая пробиотик.
Шуши и аз съм бургазлийка, чувствам се поздравена.

# 366
  • София
Здравейте,
и аз съм тукSimple Smile
Прочетох статията -мishi69 не се ядосвай Hug за съжаление, целта на някой журналисти е не да покажат истината обективно,а да привлекат вниманието с пиперливи и уж "забавни" коментари. Ние си знаем какви сме, нали  bouquet
Аз почти оздравях, не съм се мерила скоро, но тази седмица ще си купя кантар и ще се отчитамSimple Smile
Честито на всички с поводи  bouquet
ТАНИАА - маслини и сирене - НЕ!!!

# 367
  • София
Благодаря от сърце момичета - Ив, Жабка, Мирка! Бъдете живи и здрави! Hug
И аз задържам в момента, от известно време, ама май ще трябва да дойда на среща следващия път - срам не срам, за да смъквам. Wink Embarassed
Честито на Новодошлите! Hug
Честита Месечинка на Фийлгууд!  bouquet

За статията..... Rolling Eyes

# 368
Kalinkata, хех...., само така. Ранъта прави борбъта. А ранъта иска паре и ние се борим предимно за паре ... Joy
Маслините не са разрешени.

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 19:09 от baci

# 369
Величка, недей да ползваш Маги. Купувай си чисти подправки, а не такива миксове  Simple Smile
Момичета, относно статията - не се ядосвайте. Вестник "Сега" няма много читатели  Mr. Green

# 370
      Иги много си права , че наистина е цитирано много подробно ..... ха сега да видим ...кой е картицатаа  Joy hahaha

Нарциска , специално за теб  Crazy Hug Heart Eyes

# 371
Добър вечер, красавици Simple Smile Днес имах ужасен проблем.. направо не ми се говори  Sad  дорева ми се по едно време.. но всичко е наред сега и го раздавам по-весело. Какво хубаво зеленце(заради целулозата) си хапнах следобед.. ммм.. ей така, без нищо хруп-хруп  Laughing  (само с малко телешка обезсолена пастърма, да не е без хич)
ТУНИ , моля те направи нещо по въпроса със статията , че ми е мн интересно да я прочета, но датата  не отваря от чужбина  Wink

# 372
Аз не можах да отворя статията, отваря ми много празни прозорчета Rolling Eyes

Тунинг
, браво на теб, отдавна не бях влизала тук-страхотни резултати виждам при теб,
а в началото не беше много обнадежден  Hug
Аз карам нещо като трета фаза или по-точно опитвам се да се натъкмя към нея Laughing

# 373
Здравейте момичета и момче  Hug Simple Smile
И на мен ми стана неприятно от  статията.Ясно ми е че, авторката има голям проблем милата  Simple Smile , но също така ми е ясно че, тя забравя едно важно нещо....- "Се ла ви" или казано накратичко - "Такъв е живота"..... Винаги съм смятала че, когато имаш проблем е признак на голяма смелост да потърсиш сам помощ и се изкатериш от дупката  Simple Smile , а не да се свиваш в черупката си и чезнеш..... Това правим всички ние- помагаме си с каквото можем и само се прекланям пред волята ни и старанието , да постигнем мечтите си.     bouquetТака че, не губете целите си и не се поддавайте на провокации   Heart Eyes
Флучия,наистина се надявам да се ускорят нещата при теб,като зная колко ти е трудно.  Simple Smile
Lucie, хайдеее искам мощна атака от теб и режимност и ти обещавам точно аз,която задържам дълго и съм режимна, че ще отразиш намаление. Хващам се на бас  Wink
Туни...радвам се че, си по- стриктен. Не забравяй и за минута.- "Контрола"! Ето какво имам в предвид- колкото и 3-та фаза да направим, ако щеш и 2-3 години, ако не си променим хранителните навици-тоест да не допускаме прекаляване с яденето, рано или късно пак ще освободим прасенцето...няма начин.Затова те призовавах толкова, по възможност да следваш права линия в килограмите, а това става с утвърдени хранителни навици. Дано си ме разбрал,но ти си умно момче,знам че,да.  Всъщност ти се възхищам на откритостта и искренотта ти. Simple Smile ,както и на Владизнайко. Какво трябва да ти е на сърцето ,душата и ума за да пишеш открито пред толкова жени? За мен е смелост и чистота. За това искам да успееш и съм сигурна че ще , на всички фронтове. Успех на теб и на всички нас    bouquet
Аз за пръв път опитах пангасиус и съм възхитена,  Simple Smile надявам се все пак да успея,независимо от трудностите.
Спокойна нощ на всички  Hug

# 374

Добра вечер

Забелязах новия аватар на Люси - дано проработи  Hug

И видях новото тегло на Тунинга и статията във вестника и друго май не запомних от прочетеното  Embarassed

Да взема да ви нагушкам  Hug  Hug  Hug

И да ви пожелая лека и отслабваща нощ

Общи условия

Активация на акаунт