С Дюкан всички продължават и килограмите си падат - 158

• 28 046
  • 533
  •   1
Отговори
# 375
  • София :(
  Здравейте всички  Hug
Хвърлих едно око на прословутата статия, посмях се на плиткия ум на авторката и също като mihi69 и пожелах някои "хубави", тежки и обли неща, пък за проклетия и моите клетви хващат декиш, дори и след отмяна, та ще я посрещаме тук скоро, скоро, струва ми се  hahaha, ама както ние си знаем, с препратка към първа страничка, през носа ще и излезе тарикатлъка  Joy
 tanyamanya, една колежка преди няколко дни ми взе от Кауфланд есенция коняк, на DolcePrima, каза че е имало и някаква за сладкиши, но била на ванилена основа и я прескочила. Аз имам и една горчив бадем, ама никак не ми се понрави, а преди мнооого теми се коментираше и есенция шоколад, ако някой се е добрал до такава, да казва бързо от къде  Praynig
 Момичета, кокичета, стига с тези маслини, сирена, фиксове, миксове и други подобни безподобия, ще им дойде и на тях, поне на някои, времето, но нека за сега си повисят по рафтовете в магазините. Колкото до "шунката" на Тандем с до 3% мазнини, вземах си 2-3 пъти, за ей така, между другото, но една щафетка я зобя десетина дни, до две седмици. Предпочитам едно сурово пушено телешко филе, което намирах само в Т-маркет, но последните няколко пъти го няма  Cry
 Хайде хубава и отслабваща нощ от мен, че този път се отплеснах  Hug

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 20:31 от mimensita

# 376
Добър вечер лейдис , имам едно леко запитване - днес хапнах много по-малко от вчера, особено сега на вечеря- направих си много хубава скумрия с магданоз и оцетец и отделно кремче от извара обаче всичко ми остана - това временно явление ли е или- както пише и в книгата- наистина апетита изчезва? Все пак това е едва вторият ми ден на режима  Thinking

# 377
  bouquet добре заварили, дами...
 Peace

# 378
Момичетаааа, Тунии ... място не мога да си намеря от радост! Взела съм си контролното по икономика (Sick) , за което ми стискахте палци на 16-ти  newsm44 newsm44 newsm44  
п.с. нямам търпение да се похваля на всички  Blush  на 28.03 пак да ми стискате палци- явно помага  Laughing
и да не е съвсем спам- целувке, не се тревожи, мила.. един ден ще ти се яде повече, друг-  по-малко. Протеините намаляват апетита и засищат  Hug

# 379
  • при моите деца .....
Да се изкажа за статията - би била полезна една такава статия, но нещо тона не ми допада тона и стила (признавам си, че отгоре-отгоре я прегледах).
Аз съм щастлива, че открих форума, помогна ми когато имах нужда.
В компания се сваля по-приятно! Ето това трябваше да напишат, че човек среща подкрепа, че приятелствата са не само виртуални....

Лека вечер!

# 380
Момичетаааа, Тунии ... място не мога да си намеря от радост! Взела съм си контролното по икономика (Sick) , за което ми стискахте палци на 16-ти  newsm44 newsm44 newsm44  
п.с. нямам търпение да се похваля на всички  Blush  на 28.03 пак да ми стискате палци- явно помага  Laughing
и да не е съвсем спам- целувке, не се тревожи, мила.. един ден ще ти се яде повече, друг-  по-малко. Протеините намаляват апетита и засищат  Hug

не съм ти стискала палци, ама честито  Grinning

# 381
Люси, нов аватар... Hug ти си боец, ще стане. Промени схемата, при мен подейства.
Иги, чироз такъв Wink, тъкмо на срещата говорихме и виж как се появи медийно Hug
Рошавка gydi, след празниците идвам на проверка!
Боби73, много ми допаднаха пържените филийки  bouquet
Аз допринасям днес с -200 гр за общото количество изхвърлена  мас.
Лека и отслабваща! За всички много Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 23:44 от Dari68

# 382
извинявайте за вероятно тъпото питане,  Blush ама що за чудо е това прословуто дюканско кексче  newsm78
аз съм малко боса в диетуването, щото до сега не ми се е налагало, и сигурно бая има още за питане  Blush
бтв. от 4 дни съм на дюкан, обаче съм на г..а на географията и тук за тоя доктор никой не е чувал  Confused за книжките и дума не може да става...  Sad та се информирам он-лайн  Blush

# 383
Renka-браво! Това си е добра новина   bouquet
Mimensita, Tanyamanya - взимала съм си есенция шоколад на Д-р Йоткер,точно от Kaufland-Овча купел. Последно там имаше, но на мен ми е прекалено силна-въпрос на вкус
По повод статията - аз съм писала и в подписа си -Който се смее,по-лесно слабее! Така,че не обръщайте внимание на дребните душици и гледайте с усмивка на написаното. Човек,който няма волята и силата да се бори за мечтите си, злобее,опитва се да манипулира и в крайна сметка,сам си вреди. Такива хора,обикновено, остават самотни и нещастни.
Обичам ви и  се радвам,че ви има Hug
Хайде, лека и минусова вечер от мен Heart Eyes

# 384
 incendio---Довре дошла и от мен започваме с еднакви кг   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Високо съм 169 -А те и от къде си  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 21:10 от mihi69

# 385
mihi69  Grinning
здрасти, прочетох малко назад и те видях и теб - късмет ти пожелавам със свалянето... ти на каква височина се бориш за 59кг Shocked?! ако не е тайна, разбира се Blush

# 386
  • София
Вие четете статии,а аз се тъпках  ....ама яко,оказа се че протеиновия ден е много вкусен-
 та какво консумирах-- три кофички мляко с трици-2 лъж
                                       две яйца,200 гр.извара
                                       3 кюфтета телешки/на тефлон/
                                        2 лъц.горчица
                                        1 скумрия на тефлон
 Е това е ,утре ще видя сигурно един голяямм плюс.По-добре да си лягам.... Mr. Green

# 387
Момичета,не се ядосвайте на статията.Ние вече свикнахме да ни плюят по медиите.Ту ни изкарват безмозъчни поради липса на въглехидрати/пък ние си ядем макар и ограничено количество/,ту сме озверели от нагъването на мръвки/че то пък кои ли не яде месо/.А пък ние си знаем,че сме красиви и мили чаровници.
Затова момичета нека се обичаме  love001  love001  love001
А на всички които плюят по нас smile3534 smile3533 smile3534

# 388
 МЕСОТО ОТ ГЪЛЪБИ,НО НЕ ДИВИ, А ДОМАШНИ разрешено ли е,
мога ли да ям печени гълъби

# 389
Имам въпрос дали има някоя/й с проблеми на щитовидната жлеза и как влияе диетата на хормоните.

Майка ми. Сваляше по-бавно. В началото почти незабележимо с постоянно връщане назад - свали 1 кг, качи 1 кг. После пак го сваля на грамчета... Възрастта също имаше значение, но тя прояви завидна воля и постоянство и въпреки всички демотивиращи фактори, успя.
Щитовидната жлеза влияе пряко на отслабването, защото по време на сън, от нея се секретира хормонът, който отговаря за нивата на хормоните, стимулиращи метаболизма и съответно - отслабването. Затова едно от негативните последствия от безсънието е именно напълняването.

Таняманя, имаш много, ама много специални поздрави от мъжа ми.  smile3521 Хареса те още преди да те види като му казах, че днес си ни поздравила с Ози. Като добавих, че обичаш и планините...  newsm53

Общи условия

Активация на акаунт