С Дюкан всички продължават и килограмите си падат - 158

• 28 015
  • 533
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Добро утро на всички!  Hug
Момичета, не бива заради една статия да се изпокарваме с всичките си "съседи" от другите теми.  Laughing Едните лапат шоколад, другите - равиоли  Joy важното е да се слабее  Laughing
Доре  Hug няма нищо лошо, че не мислиш като мен  hahaha Просто останах с гадно чуство след прочитането на статията. Това, че авторката си няма и понятие какво е да си дебел, както ти смяташ, не й оправдава тона. Имаше и други статии (колко вече дори не помня....), повечето бяха срещу режима, без да засягат форума. А имаше и точно за нас, да си припомним статията в Жената днес, която е на светлинни години като качество. За съжаление я нямам, някой от по-старите ако я е запазил, може да я пусне, заслужава си.  Laughing Но - няма смисъл да подклаждаме огъня, преживяваме и тази статия и продължаваме в шеги и закачки да отслабваме  Laughing
Мушморок  Hug
Ванеса  Hug
Пепелянка, забравих за витамините да ти кажа  Crazy Според Дюкан бирената мая е абсолютно достатъчна  Peace Ако имаш крампи в мускулите на краката - може да добавиш магнезий.

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 07:43 от krikri

# 421
  bouquet  bouquetДобро утро  сладки дами
  mimensita ---БЛАГОДАРЯ за хубавото кафе   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
И днес нямам  минусчета  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes От петък минавам на П дано тогава се раздвижи кантара
На всички с поводи поздрав на всички с минуси радвам ви се   bouquet  bouquet  bouquet
Аз съжалявам че избухнах но като я прочетях бях бясна Толкова е хубаво че я има  тази възможност Интернет да напишеш да потърсиш подкрепа и помощ и да има кой да ти я даде и то напълно безплатно Една прекрасна възможност до създадеш нови приятелства И вместо да подкрепяме такива форуми ние веднага намираме начин да плюем Това сме ние българите щом има нещо хубаво веднага се мъчим да го развалим
Аз ще ви кажа за мен защото съм нова при вас откакто започнах да отслабвам с вас се чувствам много по мотивирана и отговорна и знам че ще се справя с кг Благодаря ви че ви има  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 07:55 от mihi69

# 422
  bouquet
Привет, момичета-кокичета, и не само!
Браво на вас! Такъв ентусиазъм и подкрепа в начинанието са уникална рядкост в наши дни. Дерзайте! Радвате ме всички и да си призная честно - от известно време "открадвам" по малко кураж от форума тук.
Няма и 10 дни откак започнах да спазвам режима. Резултатът е отличен. Желая ви прекрасен ден!  Grinning

# 423
Добро утроооо и хубав слънчев ден желая на всички  Hug Heart Eyes нямам кантар и немога да се изтегля , а днес е моя трети ден  Rolling Eyes ще имам достъп до кантара в петък вечер , а съм изключително любопитна кво се случва ....ама ще чакам , кво да се прави......  айде по едно замечтано кафенце и от мен  Hug

# 424
          ДОБРО УТРО.
   Ей,хора устоях на изкушенията тези два дни,
   на 23 синчето  навърши 12 год.Можете да си представите
   какви вкуснотии,снощи кръшелниците идваха (нали се опрощаваме тази седмица),
   и те милите торти ми носят.ОБАЧЕ АЗ ЖЕЛЯЗНА ,нищо не накусих.Иначе при мен
   нещата са в процес на опознаване на тялото с новите му килограми newsm12.
   Между другото  ДЕБЕЛА ЗМИЯ НЯМА .ТАКА ЧЕ ТРЯБВА ДА СВИКВАМЕ С НОВОТО
   СИ АМПЛОА.Айде че се отплеснах.
    ЛЕКА ИОТСЛАБВАША. Hug Hug Hug Hug Hug

# 425
Четох,четох,големи вълнения,но статията не ми се отвори,та не можах да си  създам собствено мнение,ако може дайте я на лични!

# 426
  • при моите деца .....
ДОБРО УТРО!
Минавам да се разпиша, да ви изчета, да не му изпусна края.
Режимна и да много ми е студено, постоянно ми е студено.
На всички с минусчета - честито.
На останалите - днес и утре да се активизира метаболизма и да регистрират и те.
Хубав ден и слънчево настроение!

# 427
Ихаааааа,днес Кантарев показва ,че досега съм свалила 7 и 700
 newsm44 newsm44 newsm44
Мнооого съм доволнаааааа newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

Добро утро!
(забравих даже да поздравя  hahaha hahaha hahaha)

Днес за обяд имам още от пилето със зеле
А за вечеря ще спретна един миш-маш и вътре ще сложа малко бяло пилешко месце....

# 428
Здравейте, сладури!   bouquet
Как сте днес? За съжаление не съм видяла още тази прословута статия, довечера освен от вкъщи.
Иначе да се ПОХВАЛЯ, снощи поради определени причини  Grinning не вечерях и днес съм с голяяяям минус -900 гр.  Shocked Shocked !
Благодаря на "определените причини"  Hug Hug
И дано още да смъквам за напред   Praynig
Поздрави на Ренка за успеха!
Олекващ ден и много  Hug Hug Hug

# 429
Добро утро! Hug

Дайте статията от Сега да прочета моля! Praynig tatianka@abv.bg

Кри Hug

О Аби Hug

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 09:20 от tatianka

# 430
Люси, готин аватар!  smile3521  А защо не пробваш да раздвижиш метаболизма с една разходка в пресечена местност? Hug

Кри и Дори   newsm51

Мушморок  newsm10

Няла, докато ти кажа, че няма смисъл, ти си прочела поредната буря в чаша вода.  yes

Министърката  smile3501

Татянка  Hug

А относно статията - момичета, не си хабете енергията за глупости!  Hug

Една приятна песен за разсънване. Англоговорящите могат да се на … адят и на текста.  Hug

Рали и Бети, извади си най-дебелата снимка и я сложи на видно място в кухнята. Направи си ревю с най-дебелите си дрехи. Ако имаш записи с дебелата ти, изгледай ги. Трета фаза е по-трудна, но никой няма да ти каже "браво", ако се издъниш. Каква ще се уважаваш повече - устояла на пет шоколада и три кифли или наяла се и с впити дрехи? Извинявай за леко бойната подкрепа! Разбирам те болезнено добре. Надявам се след мен някой да те погали, след като аз те изритах към албумите и волевата част от теб.  Hug

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 09:07 от Abrakadabra

# 431
Здравейте банда HugВчера направих 3 мес.с режима и Вас  bouquetОтслабнах 12-13 кг и сега вече съм уж в 3-та.Волята ми обаче отслабна....прегрешенията се увеличават....страх ме е...Всеки ден си казвам стягаи се....и всеки ден се дъня...Пооплаках ви се малко,но наистина имам нужда от надъхване Confused

# 432
Добро утро! kaffeetrmker_2
Тук съм, само хвърлям по едно око и не ми остава време да пиша.
Статията прочетох - стори ми се безинтересна.
Както е казала Abrakadabra - не си хабете енергията за глупости!   Hug

# 433
  bouquet  bouquetЗдравей Rally_and_Betty и аз преди 5 месеца бях свалила16кг но пренебрегнах 2-3 фаза и ето ме пак от нисък старт
Не прави тази грешка моля те Режима и е направен за да минеш през всички фази това не е случайно Не прави моята грешка
Тръгвам на работа лек ден на всички и до после  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 434
здравейте,мацки!! Hug Hug
Въпреки моя 4 месечен стаж искам да се посъветвам с вас:Напоследък имам чувствмото ,че прекалявам с кексчето с овесените трици+посладителя.Аз го правя с 2 чаени чаши трици-т.е за 4 дена,но го изяждам за 2 дена.Мисля,че по голямото количество трици няма да ми навреди кой знае колко,но въжможно ли е да задържам от него????? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт