С Дюкан всички продължават и килограмите си падат - 158

• 28 023
  • 533
  •   1
Отговори
# 405
...........Според мен авторката е тази  същата Лумумба
..........тази Лумумба

Рошавка Hug Laughing, Lulumba беше, Lulumba..........Че и ника и наподобява на моя по звучене Rolling Eyes Thinking Crossing Arms! Joy Joy Joy

ПП По повод някои от въпросите, много ми липсва fractal с нейния заплануван тест Naughty!

Редакция: Рошавка права сиии.......и аз оня ден си мислех какво стана с Меги, Елан....напоследък Стел пък се изгуби от хоризонта...........

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 23:38 от Tumba_lumba

# 406
да,Тумбичка права си  Hug HugЛулумба
Мацки,кой правеше списъка от 01.01.2009-дайте да преброим оцелелите пилци на Дюканският клон!
Имаше едно момиче Лепидоптерия-ако греша ме поправете-изобщо не я виждам напоследък!!
Имаше и една Меги,една Елан-новички бяха,но много активни и те сякаш се загубиха

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 23:09 от рошава

# 407
 Дзак Simple Smile !

Идвам само да ви пожелая - Лека нощ !
                                               Hug Peace

# 408
  • Варна
Ай стига бе...

Статията не е злонамерена. И е подигравтелна да ви кажа ли защо?

Има много хора, които не знаят какво е да ти тежат мноооого килограми.
Има много хора, които не знаят какво е да търсиш подкрепа.
Има много хора, които не ползват интернет като възможност за връзка с реални хора.

Момичето е в тези три категории - и не знае за какво става дума. А като външен наблюдател, много вярно е уловила как изглеждаме отстрани!!! Дори и да е провокатор на спора с Иги, работела е. Нека не проявяваме сектантство, прочетохме още една гледна точка - това е.

ПП Само за протокола, аз съм от тези в четвърта фаза, пиша в темата от август 2007 - видяхме вече и две, и двеста - тая точно статия нищо не е.

Кри, моите почитания - много мразя да не съм съгласна с теб.

# 409
Здравейте... Hug
Толкова много сте изписали Shocked В началото започнах да си записвам какво на кого искам да отговоря и в крайна сметка си забравих листчето на работа ooooh! Ама нали знаете, от липсата на въглехидрати е  smile3534
Аз тази сутрин бях с 400 гр надолу. Ей.. толкова време църках, че задържам.. Сега като тръгнаха надолу кг взех да се плаша, че ми харесва всеки ден минус и утре ако няма.. Rolling Eyes
Вчера бях писала, че имам проблеми със сухота в гърлото. Днес ходих да си направя изследвания. Ще станат готови утре. За всеки случай ми направиха едно бързо боцване на пръста за кръвна захар- 5,2 на гладно. Казаха ми, че горната граница е 6,2.. Само че аз се притеснявам.. Само подладител дето си позволявам и толкова близо до 6,2.. Но няма да се навивам. Ще видим утре какво ще излезе. Ще докладвам..
А между другото Стелхен беше писала, че няма да я има известно време (до колкото помня 1 седмица)..
Хубава вечер на всички.. Hug

# 410
Аз пак изпуснах скандала, я някой да ме светне набързо на лични или в скайп.

Завърнах се. Някой да не ме забеляза? И даже имам намаление в теглото.
От аватара ще да е... Laughing / апропо тои си го спретах съвсем собственоръчно в Шопа/

# 411
  • Варна
Риен, добре дошла отново - явно екзорсистът е минал и у вас, слава Богу!

Ето линк, след като Тунинг получи шорткът от тази статия, после Мирка Бирка му предоставила цялата:

]http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=374500.msg10297596#msg10297596]

Редактирам се, доста по-късно

в темата за 90-дневната диета става ясно, че там се е загнездил "източникът". Lulumba -която тук отнесе доста "упреци" (меко казано)

В края на 33 тема за 90-девната диета дюканската (нашата) тема е отнесла доста "благословии". Mr. Green Дори бивши дюканки, вече се причкисляват към... абе който иска да чете.

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 01:05 от Dorchester

# 412
А добра ви вечер Дюкянки.Влезнах в темата по повод прословутата статия,аз съм от "ония веселите дето плющят шоколад в 90-дневния режим"  Laughing.Е и аз не я удобрявам,без значение  дали пише простотии или суперлативи,все пак всеки е направил своя избор и ще си пише където си иска кво ги интересува тях та ни спрягат.Но понеже има цитиран пост на една от вас и реших да се разгледам из темата ви.Вие си знаете че ви се носи славата на големи злобарки и змии Mr. Greenтова не е нещо ново,аз няма мнение по въпроса защото не ви познава.Все пак уважава всички които се борят с тъпите телеса,но иксам да помоля нещо-
Рошава недей така с толкова злоба да ни плюеш.
И не е необходимо да ни кълнете,някак си просташко е.Все пак всеки е с една идея да е слаб и красив нали?!
Нормално е да ви е писнало от ежедневните тъпизми като от рода маслини и сирене може ли(аз дето не съм на дюкян знам че неможе)ама то и при нас е така.Вяко стадо си има черни овци.Не ни слагайте всички под един знаменател,гадно е.
Успешно слабеене на всички.

# 413
  • София :(
  Добро утро  Hug

Да ви прошепна само, а вие да си траете да не се разчуе, моят кантар пак тръгна надолу  smile3505. А сега тихичко да не чуе, че го хваля, че миналия път само що го похвалих и зацикли.

Красив, усмихнат и режимен ден ви пожелавам, с много минуси и добри резултати  Hug

# 414
Добро утро слънчица
Мименситка благодаря за прекрасното кафенце.Вече си го пиивам.
Всяка сутрин се чудя защо ми е студено,а то било,защото съм змия.Толкова време да не разбера newsm78 newsm78
Момичета при вас същото ли е.И вие ли сте студенокръвни Joy Joy Joy
Ама пак си ви обичам  love001  love001  love001
И хапя много рядко  angel008
Мименсита забравих.Честито намаление.

# 415
добро утро дюканчета, мименсита чудесно кафенце,но аз утре ще си го взема Grinning
абе направих пореден провал с тая дюканска нутела,може ли някой да ми пусне наистина вкусна и изпробвана рецепта  и ако може да не е  с киселото мляко Tired

# 416
# 417
Добро утро момичета!Мерси за кафенцето,аз вече си го пия в момента.Днес бай кантарев е малко под 60-те кг.Дано да продължавам все така.Лек и отслабващ ден ви желая.Ако можете да споделите какви витамини пиете по време на диетата.Аз пия в момента само брена мая,ама се замислям дали да не си купя някакви комплексни витамини/ама какви?/Благодаря предварително.  bouquetПо-късно пак ще надникна тук във форума.

# 418
Добро утро,сладури!

Урааа,днес съм -800 гр,след преживения ужас от вчера!

Пак съм изпуснала някакви  спорове,връщам се да чета,заслужава ли си?

Усмихнат ден!

# 419
  • Sofia, BG
Добро утро, сладури

Аз съм около 75.7 тия дни, изоставам малко от моите 'колежки' по кг  Mr. Green
Статията - какво да ви кажа - при толкова мат'рял от тоя подфорум и толкова време, прахосано в четене можеше да стане далеч по-интересно и забавно четиво..Нещо не и се е получило на авторката..

mu6morok good posting  Peace

това много ми хареса  hahaha
Вие си знаете че ви се носи славата на големи злобарки и змии Mr. Greenтова не е нещо ново,аз няма мнение по въпроса защото не ви познава.

Лек ден, кобрички  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт