С Дюкан всички продължават и килограмите си падат - 158

• 28 039
  • 533
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Добър вечер!
Нямам с какво да се похваля и не пиша.
Но не мога да не ви изпратя поздрави от Слабето -  режимна е, макар и още болна. Много работи, но ви целува всичките  Hug
Прочетох и статията - меко казано подигравателна...странно безочие на авторката - хем си изкарва хляба с преписване от форума, хем ни се подиграва  Thinking И аз си помислих, само да беше видяла "133-килограмовата" Иги, щеше да се пръсне на място  Laughing Иги сто на сто е не само по-слаба, ами и по-хубава от нея, пък според мен може и по-добра статия да напише - видяхме, че не й липсва дар слово  Joy
Аби Hug раздвам се, че се появи  Hug

# 391
Момичета, да ви попитам разрешени ли са маслините в диетата?И в ударния режим в крайна сметка яде ли се сирене или не - защото е разрешено в трети етап в книгата, пък някъде четох,че се яде и в ударния.Благодаря ви Grinning

Таня, прочети отново цялата книга......прочети и първата страничка на темата......За протокола - маслини в първа и втора фаза - НЕ, сирене също - НЕ и сега за да не последва въпроса, ама защо, аз прочетох, че сирене може, ще ти отговоря предварително- защото в БГ няма достатъчно обезмаслено сирене пригодно за нашия режим, а пък за маслините то е ясно: маслини=зехтин, а зехтина не е разрешен....и изобщо мазнините..........
А сега Добре дошла и Успех с режима!

GoldenEyeful ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТВОЕТО МЪНИЧКО СЪКРОВИЩЕ newsm59! Да ти е живо и здраво детенцето и да расте под щастлива звезда smile3525!

ПП Прочетох и аз статията(Туни мерси) и съм с противоречиви чувства, но и аз забелязах колко точно е цитиран, всъщност дословно поста на Игибери и някак ми стана едно такова много неприятно. Спомням си и повода по който беше написан този пост, аз тогава правех първи стъпки в темата. Но ми стана неприятно че някой до такава степен се е вживял и следи движението на темата само с единствената цел да изкаже своите леко подигравателни, леко съчувствени и недотам ясни мисли с които не става ясно какво всъщност иска да каже....едно такова дълго писание, пък без послание и никакво съдържание! Само хабене на думи и мастило, като си помислите колко дървета загиват годишно за да може някой да изрази празните си мисли и лишени от съдържание умозаключения на лист безценна хартия!

ПП Хареса ми много изказването на Луси Hug, а и на Игибери Hug!

Пожелавам Ви хубава вечер! Много успех в режима, а и във всичко с което се захванете!

Редакция: mama mima, Просто Жабка доколкото си спомням консумира мед по лекарско предписание! Иначе медът не е режимен!

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 21:51 от Tumba_lumba

# 392
  • Под гъбата
Хелоуууу,
аз се позагубих пак и отново ама като гледам никой не рони крокодилски сълзи за мен.Е надявам се поне да се зарадвате на завръщането на блудната дъщеря  smile3503.
При мен няма нищо ново.Карам си я по дюкански,н0 май се включих към групата на задържащите  newsm78 .Ще я видим тая работа след още два дена.Днес се чувствам една такава ... лекичка ..., но дано и Кантарев така ме почувства  Joy Joy Joy.Ама няма да откажа и ритници ако ви се намират наоколо.
GaliAnn , нека момичетата които имат твоя проблем ти пишат по детайлно, но аз това което съм чела тук е, че не е никакъв проблем.Даже някои ендокринолози препоръчват точно Дюкан, след като са стабилизирали хормоните.Но май е най-добре да си направиш консулт с лекуващия ти лекар  Peace.
djaja , препоръчвам ти да игнорираш всички готови фиксове и бульони!!!Както казваш вътре само един куп Е-та.Аз лично един път само ползвах фикс на маги н(не сега , а тодавна), за пилешка кавърма, но нищо специално, което да не мога да постигна с класически подправки.Ти си решаваш все пак  Peace
Sass, понеже с теб сме започнали заедно и си реших че по теб ще се равнявам Embarassed да те успокоя че и аз съм от задържащите, но си мисля че при мен хормоните играят роля защото както си бях пред МЦ така и си останах. Не дойде и сега не знам кога ще се случи. Не ми се случва за първи път и надявам се нещата да се раздвижат след идването му, когато и да е!
Иначе четох в предишната тема че някой хапват по 1 чаена лъжичка мед мился беше Жабка newsm78, но изкуфелият ми мозък не може да си спомни. От 3 дни пия кафето си сутрин само с 1 чаена лъжичка мед и не се сещам за друго сладко изобщо. Ако е голямо прегрешени го спирам и минавам на вариант Б с подсладителя пак, но от него ми се ще и още сладост Embarassed

# 393
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
mama_mima , Tumba_lumba ти е отговорила....  Hug
Не консумирай мед. Не е режимен.  Peace
Аз го взимам , че имам здравословен проблем и по лекарско направление.
Максимално гледам да го избягвам и само в краен случай да го взимам и то в максимум една лъжичка.

# 394
Сега прочетох статията - еми гадна е и с някакъв гаден подигравателен тон #Cussing out

# 395
Lucie, много ми харесва новия аватар  newsm10 Много да сваляш с него!
celuvkata83, ще има много различни състояния, това не е страшно. Има едно "ламята Спаска" или "вълчи глад", ама и то не е страшно, стига да се засищаш с режимности  Peace
incendio,  welcome книгата можеш да изтеглиш от І страница, там има и линк към рецепти. А за резултат ти за 4 нди smile3501
И аз да се изкажа за статията. Някой вярва ли, че заради една статия(и то както казва Tumba_lumba, без послание и съдържание), журналист ще чете форума и ще попива всичко, имайки предвид темпото на писане  newsm78
А и в началото обяснява, че подхождаме "сектантски към всеки дръзнал да подложи на дребно съмнение режима".  Ако става дума за постта на Иги, аз много му се зарадвах тогава (и сега като го чета пак ми е готин). Ми ТЯ, дамата през половин час молеше за приветствие и търсеше внимание, самосъжалявайки се - то ignor, ignor, ама писва  smile3515  
Аз уж всичко, чета, ама съм пропуснала къде си казала колко кг си била. Ако е вярно  - нямам думи smile3505 - поклон!
Та накрая разбрах, че отишла при "Фиданките", дето хем ядяли шоколад, хем пица, хем пък и добро настроение имали.
А, снимките - на маса били - ами в музей ли да ги правят?
Айде не й се връзвайте  Hug

ПП. Туни, това че не сме във възторг от статията, не значи, че се отказваме от автографите  yes

# 396
МЕСОТО ОТ ГЪЛЪБИ,НО НЕ ДИВИ, А ДОМАШНИ разрешено ли е,
мога ли да ям печени гълъби

Не видях дали е отговорено, затова, без да имам познания по въпроса смея да твърдя, че гълъба е много диетична птица - аз бих яла гълъби!

И Кри -  предай поздрави на Слабето и да оздравява  и  Heart Eyes

Miles - познаваме ли се? Това ли е никът, за който не можах да се сетя на срещата?

# 397
  • Под гъбата
mama_mima , Tumba_lumba ти е отговорила....  Hug
Не консумирай мед. Не е режимен.  Peace
Аз го взимам , че имам здравословен проблем и по лекарско направление.
Максимално гледам да го избягвам и само в краен случай да го взимам и то в максимум една лъжичка.

Ами ще го спирам тогава но въпреки всичко от него се чувствах добре.Бях ти писала преди че имам съвсем сходен на твоя здравословен проблем.Не мога без едно сладко дори и с подсладител на ден а така меда ме засищаше за тази мания EmbarassedМоят доктор е в София и ако трябва да бия път да му обясня за какво иде реч не си струва. В нашия град няма читава лаборатория и не правят такъв тип изследвания за да си видя резултатите след началото на режима. Едно изследване на хормоните ми е свързано с доста средства а тях на този етап предпочитам да ги дам за пържоли Mr. Green

# 398
ПП. Туни, това че не сме във възторг от статията, не значи, че се отказваме от автографите  yes

.. и целувките...  Laughing
пак да помоля- може ли някой да ми изпрати статията, мооля  Flutter

# 399

Miles - познаваме ли се? Това ли е никът, за който не можах да се сетя на срещата?

Да аз съм  Hug
Да ви се похваля че деня след срещичката бях - 0.500 - то било вярно това че след срещичка се сваля  Laughing следващия път пак съм на линия много гот си изкарах   bouquet

# 400
Добър вечер, аз съм от скоро на тази диета от 7 дни и само 2 кг на долу, но понеже попрочетох форума и бих искала да ви попитам много, често ли се проявяват хормонални проблеми?и какви са точно те? свързани ли са с МЦ?

# 401
  • София
.....
GoldenEyeful ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТВОЕТО МЪНИЧКО СЪКРОВИЩЕ newsm59! Да ти е живо и здраво детенцето и да расте под щастлива звезда smile3525!
.....

Тумба-Лумба, благодаря ти! Hug
Лека нощ и много минуси утре! Hug

# 402
Добър вечер, аз съм от скоро на тази диета от 7 дни и само 2 кг на долу, но понеже попрочетох форума и бих искала да ви попитам много, често ли се проявяват хормонални проблеми?и какви са точно те? свързани ли са с МЦ?

Shocked  На никого не са се появили хормонални проблеми в следствие на режима...

# 403
величка,здравей и добре дошла!Не можах да разбера въпроса ти за хормоналните проблеми?От режима не се появяват хормонални проблеми,само в началото МЦ евентуално закъснява или идва по рано няколко дни,но след това всичко се урегулира!! Hug
Влязох в темата на 90 дневната диета-еййййй,ама там всички ги е страх от нас!!!!!Според мен авторката е тази  същата Лумумба,които заедно с Жанета бяха при нас-не издържаха и отидоха в другата тема-за да се забавляват защото ние сме закостенели до мозъка на костите си сектантки консерваторки.хахахахахахахахахаха Mr. Green #2gunfire #Crazy newsm78
Тя Игибери още тогава ги е надушила ,че не сме от една порода и я прокле тази Лумумба-никога да не отслабне!!!!хахахахахах! Joy hahaha hahaha
лицемерки!!Завистнички!!!слабохарактерни жени!!! Mr. Green Mr. Green
Те имат въглехидратчета-както ние протеинчета,и  ....изобщо нямат нищо тяхно-темите ги правят по наш образец,но....яко ни плюят!!!!
Но такъв е живота!!!
Всички да са живи и здрави,но само Дюканките-по слаби!!!
Hug Hug Hug

# 404
Ох, да се изкажа и аз, че не се стърпях. Абе тая журналистка като не й харесват тия форуми и като не ги одобрява, какво търси в тях да се рови, че и дословно цитира. Като не й се нравят, яяяяяяяяяя марш  smile3513

Така, излях си отрицателната емоция. Мен тази вечер ме подгони вълчия глад, какво ми стана не знам, ама изядох света. Сега отивам да лягам, че иначе ще си опустошя запасите за цяла седмица!

Хубава и спокойна вечер от мен!  smile3524

П.П. мименсита, аз си взех есенция шоколад на dolce нещо си, забравих точно как се казваше от Пикадили, ама нещо не ми хареса аромата, биеше повече на нещо средно между марципан и какао.

Общи условия

Активация на акаунт