С Дюкан всички продължават и килограмите си падат - 158

• 27 984
  • 533
  •   1
Отговори
# 465
Марчелка Hug, аз съм регистрирана на 18.01.2009г., някъде следобед, ама май си ме пропуснала в списъка Sad, или този е до 17. 01. включително, а от 18.01. нататък ще има продължение........ Grinning...........

# 466
Какъв е този списък с дата 18.01- датата на моя имен ден Simple Smile

# 467
Хайде да пием по нещо режимно за здравето на Зеленкото и Калинчо
Как са те? Някой даваше информация за тях  baby_neutral
Всички, които не се видяхме в "списъка",  да не питаме поотделно ЗАЩО. Предполага се, че ни има в остатъка, който е на домашния компютър на Марчелка  Peace
Да почерпим балкона, да не кажат после, че сме негостоприемни Hug
emili7497, Gardenia, el_vi, ЦвеTи, ВИКИТО, Янич, инеса, shushy80, celuvkata83, maia_at, Атена, nin4eee, grandmama, просто ЖаБкА, vesy1, azlana, vesela_, veneras, iglikapan, ssolano, magina, тяя, agik, stef33 (+ 6 Скрит/и) и 14 Гости преглежда(т) тази тема.

# 468
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
tanyamanya , Мирка , изследванията ми са  ooooh!
кръвната захар профила ми е ок
сутрин - 5 , обяд - 5.3 , вечер - 5.2 , но урината ми е
кетони - 3.9 ++ (даже два плюса)
Забраняват ми месо и след десет дена пак на урина.
Незнам кво да правя , то и без това от към здраве съм пълна разруха.  Confused
Незнам кво да пиша повече , явно от това ми е и все гадно.... незнам.

Дали да не продължа с трета олекотена и без месо , а само риба.  Peace
Кво ще кажете , рибата не ми е забранена.  Peace

Току  що говорих пак с доки и тя каза месо НЕ , риба ДА.  Peace
Та дали да не си продължа режима , но само с риба и зеленчуци.  newsm78

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 11:30 от просто ЖаБкА

# 469
Здравейте, Здравейте Simple Smile От вчера всъщност и аз съм вече на тази диета. Казвам от днес понеже много се колебаех м/у Аткинс и тази диета и вчера изядох 5 сварени яйца малко маруля с краставичка и една суха пържолка, но после видях че трябва първите дни само месо да се яде. И днес съм си взела да ям кисело мляко "Роса" - 0,1 % и бяло пил.месо. Simple Smile

Много искам да сваля към 10 кг, но меко казано се плаша да не си ги върна после. Има ли дами, които са приключили с тази диета да ми дадат малко кураж.   Praynig

# 470
incendio , mirka*birka , ВИКИТО , ив микова   bowuu  най-хубавото на една добра новина и радост е, когато е споделена  Hug

Сега по същество.. има ли място на пейката на 6-тичкитее  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ох, най-сетне... такава радост е .. тия дни са ми много щастливи отвсякъде .. пожелавам на ВСИЧКИ същата радост и удовлетворение от себе си каквито получавам аз тия дни  Praynig
Обичам ви, лами, змии и гущерчета   bouquet  Предложение за заглавие - С ДюкЯн от лами, бързо бързо ставаме фини змии  hahaha

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 12:08 от Renka

# 471
По повод изследванията на Просто Жабка-възможно ли е да имаш завишени кетони,без да имаш признаци за това(дъх на ацетон).Има ли начин да се разбере без изследвания,ако се чувствам добре трябва ли да си правя профилактични изследвания.Извинявам се ако се е коментирало по-рано.

# 472
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
По повод изследванията на Просто Жабка-възможно ли е да имаш завишени кетони,без да имаш признаци за това(дъх на ацетон).Има ли начин да се разбере без изследвания,ако се чувствам добре трябва ли да си правя профилактични изследвания.Извинявам се ако се е коментирало по-рано.

Незнам , аз от няколко дена имам само сухота в устата. Колко и вода да пия все ми е суха. Даже и нощно време ми се налага да пия вода.  Thinking
Давах на 12.01. изследвания и бяха ОК , сега само урината - кетони са ми зле , но ще карам без месо и след 10 дена пак на изследване.  Peace

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 11:43 от просто ЖаБкА

# 473
SummerGirl___ здравей  Hug и аз съм тука трети ден, моята цел също е 10 килца, пожелавам успех на всички ни и смятам че ако сме упорити ще постигнем всичко   bouquet

# 474

Здравейте,
   Просто Жабка,забранено ти  е само месото ,тогава риба ,извара и мляко можеш.
   ПИЙ ВОДА 3л. ЧАЙ МЕНТА, ЖЪЛТ КАНТАРИОН,МАЩЕРКА.
   SummerGirl никакъв Аткинсън САМО ДЮКАН .Шока от свалените килограми не е толкова голям.
  Целувки и тръгвам на работа(скоро май ще я сменям взеха много да ме нервят)  bouquet

# 475
Та дали да не си продължа режима , но само с риба и зеленчуци.  newsm78[/i][/b]

newsm10
До второ нареждане от лекар.

# 476
Gardenia благодаря мила много за почерпката.Тъкмо ми напомняш че изобщо забравям за водата и това не добрееееееее Whistling
Иначе при мен кантара от 2 дни не мърда Confused
Но аз си знам че след свалени 6 кг за една седмица е съвсем нормално сега да има малко почивка.
Пожелавам прекрасен ден на всички- без никакви прегрешения ейййййй, че ще има #Cussing out
и утре всички да се похвалят с желаните минусчета и дано и аз да съм сред тях Praynig

# 477
  • София
tanyamanya , Мирка , изследванията ми са  ooooh!
кръвната захар профила ми е ок
сутрин - 5 , обяд - 5.3 , вечер - 5.2 , но урината ми е
кетони - 3.9 ++ (даже два плюса)
Забраняват ми месо и след десет дена пак на урина.
Незнам кво да правя , то и без това от към здраве съм пълна разруха.  Confused
Незнам кво да пиша повече , явно от това ми е и все гадно.... незнам.

Дали да не продължа с трета олекотена и без месо , а само риба.  Peace
Кво ще кажете , рибата не ми е забранена.  Peace

Та дали да не си продължа режима , но само с риба и зеленчуци.  newsm78

Има и вегетарианци на режима на Дюкан,така че според мен можеш спокойно да си продължиш,а и щом са ти казали ,че може риба-идеално.

# 478
  • София
Жабке, щом доки е казала, че може рибка, хапвай си я нея. Пък и други режимни нещица можеш да хапваш!
Дано след 10 дена всичко да е ОК.  Praynig Hug  Hug

# 479
Жабче-доколкото знам/докторско чадо съм Blush/ ,кетоните могат да се увеличат при занижен прием на течности,при спазване на диети,при намален инсулин - тогава организмът разгражда собствените си мазнини ,за да акумулира глюкозата,необходима за нормален начин на живот,за ежедневните ни енергийни потребности. Дано го написах правилно - това е,което са ми обяснявали дофтурите у нас. Според мен трябва да увеличиш водата,не течностите,а чистата вода-напарви я поне 3 л дневно.Мини известно време на риба и морски деликатеси,намали газираното/ако пиеш/ и ограничи или напарво изхвърли подсладителите /виж това не ми е ясно как ще стане -аз поне не го мога/ С теб съм Hug Имай в предид,че нормалното тегло е важен фактор за правилното функциониране на организма. Така че не се отказавй,ако трябав олекоти или забави нещата. Видях че,са го писали ,но идеята за плод е добра,поне според мен
Renka-супер попадение е предложението със заглавието newsm10
TheNMaster брилянтна идея за дробчета в плик newsm51 До сега все ги правех едни сухи,преседливи ... Е, как да не те обича човек!
Tanyamanya-това с д...то ако може съвсем да го намалим ,няма да е зле Wink
Кали08-слабеенето е в голям застой,ама след изпълнениета с глюкозата е разбираемо.Търпение му е майката.  Peace А за 31.03 - оффф ще кажа

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 11:57 от mirka*birka

Общи условия

Активация на акаунт