С Дюкан всички продължават и килограмите си падат - 158

• 27 995
  • 533
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте!

Статията ми хареса - много леко и забавно четиво е, дори смятам, че направи реклама на форума, сега да се държим, че ще дойде новата вълна отслабващи и най-добре се заредете с трици, че ще изчезнат като нищо! Joy

Lucie , ами щом е въпрос на аватар и лентичка...защо не се сети по-рано, бре! Hug

Хубав ден на всички!   Nature Sunny

# 451
Добро утро! Мерси за кафенцата Simple Smile

Lucie и Rien, много готини нови аватарчета!

За статията - доста повърхностна, но общо взето журналистите като няма за какво да пишат - хоп в бг-мама и поне една страничка препис е готова - дали за диети, дали за експериментите на Лионес за заквасване на кисело мляко.

За съскането - аз съм отскоро тук и не съм останала с такова впечателение:)

На всички с минусчета - честито! Аз също днес се събудих -200.

Връщам се да чета, че забравих какво щях да пиша .....

# 452
  • София
Момичета, здравейте! По-късно ще се разпиша по-подробно, но сега имам една молба-въпрос към вас. Моля ви, споделете от личен опит коя от рецептите за пилешки дробчета е най-вкусна - да не са воднисти, нито пък сухи. Довечера ще правя дробчета за пръв път и смятам да нахраня по дюкански цялото семейство, затова ми е особено важно да е вкусно, че и без това само мрънкат, че не им готвя, а не искат да ядат от моите "буламачи". Tired

# 453
 HugЗдравейте на всички ,пиша много рядко ,къде може да се види статията  ще я прочета с голям интерес  Simple Smile?
да се отчета тази сутрин "кацнах " на цифрата 66,4кг ( килограми на които си чувствам ПЕРФЕКТНО) ...вчера въпреки студеното време и факта че ми се наложи да тичам като луда по софийските улици полузамръзнала от студ получих една камара комплименти и
Цоци студа има пръст май в тая работа с минуса и комплиментите ,а не мислиш ли ? Grinning

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 10:40 от FEN

# 454
Добро утро момичета и момче!3 дни не съм влизала в форума ,а то станало много интересно !Едвам успях да ви прочета диагонално.Честито на всички с минуси -видях Луси ,Туни ,Цоци и други  ама ги забравих от толкоз четене.
Аз пък вчера направих първия си месец с вас ! Благодаря за подкрепата  Hug.Продължавам напред.Сега да ви се оплача :МЦ ми закъснява вече 3-ти ден ,а съм на противозачатъчни и не би трябвало да се получава така .Днес съм с ужасни пристъпи на болка от стомашната област някъде,не постоянни а на импулси.Май ще се ходи по доФтури ,ама следващите 3 дни съм по цял ден на работа ,няма начин да отида ,дано издържа до петък че не ми се ходи вечерта в спешното.
А сега ще поработя и после ще прочета и аз прословутата статия.Лек ден от мен  Hug

# 455
  • София
Люси - браво !!! Ами да беше го сменила това прасе по-рано .....ехей сега вече ще тръгне надолу

Жабке - кажи после дали всичко е наред  Hug

Мирка -Бирка - аз пък искам малко дупе и твоите бузки  Joy Joy Joy

# 456
Lucie ............. ПОЗДВАЛЕНИЯ за мръдналата стрелка на кантара .... това е то ...една машина няма повече ИНАТ от нас самите ....

Клер...душо мила аз лично немога да ти помогна с дробчетата ...всички тук ме знаят каква "СТРАШНА ГОТВАЧКА ' съм .... май скоро ще им бъде издадена официална домашна заповед да не пипам копчетата на печката ....

mirka*birka  Hug Hug

Комета ...в началото на режима и аз имах аномалии с МЦ ... и даже успях да стигна до гинеколожката която ме успокой ( жената се беше постарала да се запознае с режима ), че организма ми реагира на новото положение ...различен хранителен режим , свалени килограми и т.н. ...и ми каза че тези аномалии ще отшумят ...ииии така стана

# 457
Момичета, здравейте! По-късно ще се разпиша по-подробно, но сега имам една молба-въпрос към вас. Моля ви, споделете от личен опит коя от рецептите за пилешки дробчета е най-вкусна - да не са воднисти, нито пък сухи. Довечера ще правя дробчета за пръв път и смятам да нахраня по дюкански цялото семейство, затова ми е особено важно да е вкусно, че и без това само мрънкат, че не им готвя, а не искат да ядат от моите "буламачи". Tired
Измиваш добре дробчетата,проверяваш всяко едно дали няма забравена някоя жлъчка неизрязана(едно зелено балонче ,намира се под дробчето).Добавяш сух джоджен,черен пипер(ако си в ПЗ дни слагаш и 1-2 домата от консерва),магданоз 1/2 връзка,1 ч.ч. вода.Объркваш добре и изсипваш всичко в плик за печене.Завързваш и слагаш в суха тава.Тавата с плика слагаш в загрята на 150 гр фурна.Печеш на около 180-200 градуса.Посоляваш след като са готови вече(иначе солта извлича сока им и стават по-твърди)
После  при сервирането можеш да полееш отгоре кисело мляко с 1-2 скилидки пресован чесън.
Стават сочни и вкусни дробчетата....

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 10:52 от TheNMaster

# 458
     Здрасти банда!
   Специални благодарности на КРИКРИ,за отзивчивостта и загрижеността!!!  bouquet
   ЛУСИ,браво,сладур.Адмирации за постигнатото понижение!!! smile3501 smile3501 smile3501
   Къде зачезнаха Гулбенур,Блумхен,Айнур newsm17,ФЕЕЛГООД,честита ти месечинка на патерици  bouquet,ФИЛЮДЧее, smile3534 smile3534

# 459
  • Варна
Здравейте!  Hug
Люсиии, браво за минуса!   bouquet
Честито и на всички останали с месечинки и минусчета!   bouquet
Веси, стискам палци всичко с теб да наред!  Heart Eyes
За Варненската среща не съм се записала. На 7.03. имам изпит (Блумче, приготвяй палците Hug )и ще се постарая след това да се присъеденя - много ми се идва. Уточнено ли е мястото вече? Не съм чела всичко - признавам си без бой.  Embarassed Фийлгудче, честита месечинка на патерица.  Heart Eyes Все така да продължаваш - до достигане на целта.
При диагоналното ми четене не срещнах Айнурчето... Душка, как си?  Hug
Лепи липсва, да. Монро и тя се загуби... Силвърфокс също забегна...
музичка,  Hug , гулбенур,  Hug.
Смайлис, пиши по-честичко!  Heart Eyes

рошавка, ето го списъка до 18.01.(че след това бях в отпуск и остатъка е на домашния компютър Mr. Green)
iv_mikova
shanel1982
One
milena4ko
EVA x 2
Meril
Mausbeni
Redjinaa
Петинка
Ronito
мами 73 цвети
Dolores
Lusita
Denichkata
jujus1
vivolina_1979
bubolino
venka_linka
valentina_p
babka_jabka
elenna_dim
sass
МЕРЕЛИН
Lapence
polina7979
ianushkaa
Elena_T
Cica
geri1977
happymammy
carmelina
FoxMamma
Djuli
Anita_79
Meril
Pepena
emilia.st
meggyv
Rosna rosa
krasi_tv
nad_tab
janeta*
Котка в лодка
Kristina23
Desitka*
L_O_V_E
Kamence
Пепи1975
GoldenEyeful
Niandre
Gabi
Setakap
Geri1109
Kalinchita
Джиа
Unique
Ivetunka
Tini7
Bibety
Клер
Nin4eee
vaniaSH79
pepa_ilkova
63
élan
Флучия
Ива&СиЕ
Lara_sun
Дес
Bariksto
69
AlexHristova
Eti9
с.м.н.

Хубав и усмихнат ден на всички!

# 460
Здравейте банда!
Не съм писала много отдавна, защото при мене новини няма имах голямо задържане около 3 месеца и реших да мина в трета, просто не издържах, обаче в трета качих 2кг. и сега с нови сили влизам във втора, защото така не става.
Люси - браво ти успя да мръднеш кантара надявам се и аз да успея няма да се предавам, макар да признавам, че ми е трудно след такова задържане.
Моята приятелка Магнолия с която бяхме на срещата обаче държи яко и има естествено резултати, на другата среща непременно ще се явим в цялата си прелест.
Мименсита - направих всички рецепти, които ми каза на срещата страшни са и доста се разнообразих с тях, надявам се да се видим на следващата среща.
Лек и отслабващ ден.

# 461
По нова ТВ Гала разговаря с един човек, който много интересно говори за мазнините - вижте ако можете.

Искам да допълня, че това, за което говорят се отнася за начина на живот - диетите и отслабването са друго нещо - всички знаем, че нанасяме на тялото си щета като го караме да отслабва.Ние го правим по възможно най-безвредния начин.Мое мнение!

# 462

рошавка, ето го списъка до 18.01.(че след това бях в отпуск и остатъка е на домашния компютър Mr. Green)
...

мен нещо сте ме пропуснали  Wink

# 463
МАМА МАМИСИМА, надявам се нещата да се размърдат надолу ! Поздрави на теб и Ноли! Вдъхнахте ми мноооого кураж и увереност на предната среща Simple Smile   bouquet  bouquet
Люси, честито минусче и дано скоро те зарадват и нови Simple Smile
  Hug

# 464
 Добър ден! Simple Smile
 Вчера си приготвих дюкански хляб, стана много вкусно. Благодаря на Тумба Лумба  за прекрасната рецепта.
 След това и кремче си правих, но малко ми дойде подсладителят и не стана много сладко. Другият път се на-
 дявам да е по-добре. Не мога да намеря рецептата за дюканска майонеза, ако някой може да ми помогне
 бих била благодарна. Един линк на лична би бил достатъчен. Благодаря, предварително !
  Лек и отслабващ ден !  Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт