С Дюкан всички продължават и килограмите си падат - 158

• 27 999
  • 533
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте банда HugВчера направих 3 мес.с режима и Вас  bouquetОтслабнах 12-13 кг и сега вече съм уж в 3-та.Волята ми обаче отслабна....прегрешенията се увеличават....страх ме е...Всеки ден си казвам стягаи се....и всеки ден се дъня...Пооплаках ви се малко,но наистина имам нужда от надъхване Confused
Ааааа,що така бей?! Я наистина си задай въпроса,дали искаш да си пак на поправителен? А?
Имай предвид,че после ще ти е по-трудно да сваляш....Оганизма "помни".....
Заслужава ли си да се връщаш пак назад,когато можеш да си в четвърта фаза вече,вместо да се връщаш в 1-ва и 2-ра отново и отново? ....'Ми то става нещо кат' "вечният студент".....
Ааааааа,'айде стягай се! Да не вадя тиганя...... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 436
Rally and Betty исках нещо надъхващо да ти кажа, но няма.... защото знам, че дори и тук да ти приказваме, ако ти сама не вземеш решение да си стриктна, няма как да стане... аз бях така като тебе.. именно затова сега се боря отново с няколко килограма, и имай в предвид че при нас които сме свалили 12-13 кг по-лесно се качват отколкото при тези с 20-30 кг.. поне така си мисля... нищо друго няма да кажа, ти сама решаваш... но аз ако бях на твое място щях да се вслушам, ето сега например много съжалявам за миналите си грешки в режима..

# 437
Здравейте,мили мои Hug
Рошавка-не превишавай количеството трици за деня,т.е. 3 лъжици. Освен ,че са богати на фибри, триците са и източник на въглехидрати.Така че,моето мнение е ,че действително триците са причина за задържането ти. За себе си,съм решила да не готвя неща,които са с доза на триците за повече от 1 ден. Обикновено не издържам и посягам на цялото количество и после   Banghead По отношение на подсладителя - много е писано
Rally_and_Betty - първо честита ти месечинка  bouquet Не прави грешката да пропускаш фази от режима.Дюкан си е написал - това е режим с 4 фази ,не две. Всяко отклонение,особено след постигане на желания резултат ще доведе до йо-йо ефекта. В книгата пишеше,не е дословно ,но по смисъл нещо такова: Всяка втора диета се проваля след постигане на желаното тегло И "Постигнатите килограми във втора фаза все още не са ваши". Rally_and_Betty ,помисли заслужава ли си да прецакаш всичко постигнато до тук - брой до 100 ако трябва преди "да се дъниш"  Wink Пиши по-често,на мен поне това ми е стимул.  Hug  newsm10
Дорче,Кри,Люси Hug Hug Hug и на всички останали  smile3525
Пак се отплеснах,хайде по задачи Heart Eyes
tanyamanya -мерси за бузките,ама как ми се ще да ги нямааа  Hug
Усмихвайте се,така килограмите нямат шанс Wink

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 09:28 от mirka*birka

# 438
  • София
Добро утроооо

Мименсита, Мирка Бирка / ох какви сладки бузки имаш/ благодаря относно есенциите
Още не съм прочела всичко, което сте изписали вчера, просто в къщи не винаги успявам да сядам на домашното РС, но бързам да кажа няколоко неща и после пак ще се върна да дописвам

Момичета, не трябва да се настройваме отрицателно - забравете я тази статия!!!
Преди време четох някъде за отрицателните мисли / клетви / ..... това е като бумеранг ....ако имаме лоши мисли и ги изпращаме някъде и ние не знаем къде в случая те се връщат при нас

newsm78 бях забравила този пост на Иги - но тогава признавам си ми хареса - макар и грубо беше доста въздействащо

Не трябва да вземаме живота чак толкова на сериозно - защото както е казал някой по-мъдър от мен - никой не е излязъл жив от него Peace

Виждам как каквито и проблеми да имам - когато някой от близките ми се разболее или има проблеми -нищо друго няма значение

Абии - Ози /Black Sabbath - също/ ми е любимият изпълнител .... ще ходим ние на планина ....с половинките - само да се затопли, че нямам добра зимна екипировка Hug

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 10:23 от tanyamanya

# 439
Момичета разрешете ми да се самонакажа ConfusedРеших от днес до неделя 5 дни П....не ми трябват толкова за сваляне на кг...колкото за трениране на волята...Така ще си знам да не прегрешавам ...иначе 5 дни П.Като си помисля,че 4 мес ми трябват за 3-та фаза и лошо ми става : #CrazyАз за първите 10 дена се дъних 10 пъти..за 4 мес ,ако продължа мога да си върна двойно килцата ooooh!
П.С.Ще пиша по-често обещавам Simple Smile

# 440
ЗДРАВЕЙТЕ БАНДА ...СЕКТАНТКИ.....РИЦАРКИ ...а всъщност просто Дюканки !!!!
по диагоналната система мернах дискусия за статията във вестник Сега ...и я прочетох .... та моето мнение е
МОМИЧЕТА не се ядосвайте ...прословутата авторка на темата си е чист 'воайор" ..и е кристално ясно че е опитала, но не е успяла да влезе в нашата банда ...най вероятно е била от категорията "имам да свалям 3 килограма ...мога ли да чопля семки"...получила си е съответната порция "тигани" и понеже има достъп да пише в медии си е изляла болката от неудовлетворението че е отхвърлена от "бандата" Рицарския орден" и т.н. .... нооооооооооо в едно е права и не е успяла да го скрие ..... ДУХА НА ФОРУМА Е ДОБРОНАМЕРЕН, ЦАРИ АТМОСФЕРА НА  ПОДКРЕПА, ВЗАИМОПОМОЩ ... и определено е жалко и заслужава да "плаче" момичето че не е успяла да стане "ЕДНА ОТ НАС" ....
ИЗВОДА : ПРИВИЛЕГИЯ Е ДА СИ ЕДНА ОТ ПОДОБНА БАНДАТА .... не е достатъчно да имаш на гърба си ..килограми за сваляне ТРЯБВА И ДА СИ ДОБЪР ДОБРОНАМЕРЕН , ОТКРИТ .... това не е "секта " ...а общност от усмихнати подкрепящи се хора, с чисти и добри взаимоотношения ....
Пак започнах да философствам ....а влязох само по силата на навика да ви ПОЖЕЛАЯ ХУБАВ ДЕН ( напук на студеното време ) МНОГО УСМИВКИ .....
да се отчета тази сутрин "кацнах " на цифрата 66,4кг ( килограми на които си чувствам ПЕРФЕКТНО) ...вчера въпреки студеното време и факта че ми се наложи да тичам като луда по софийските улици полузамръзнала от студ получих една камара комплименти и това определено ми повдигна духа и настроението ....малеееееее ставам суетна ....

# 441
  • София
ИХУУУУУУУУУУУУУУ!!!! - 400 грама
Мръднаааааааааа Laughing Twisted Evil Laughing от 3 месеца близо!!!!!!!!!!!!!!!
Музичка, Светлат, Гардения, Риен, Дари68 - аватара проработи! Аби, сега ще го ударя и на туризъм, че и без това подозирам, че г...ът ми ще придобие формата на стола пред компа - пък пресечена местност и баир колкото щеш в мойто село hahaha

Мименсита - аз си взех есенция шоколад от маг. Европа, ама хич не ми хареса ... да не говорим пък за есенцията на Йоткер горчив бадем - развали ми цяла торта на Боби ... е, изядох я ... с отвращение hahaha
Майлс  Hug видя ли, че от срещи се отслабва...
Мушморок   bouquet  хареса ми тона ти! Не се сърди, раздразнението идва от това, че тук никой не одумва другите диети и теми ... пък в тях все ни дъвчат и дискутират ...  Mr. Green
Сисли  Hug по-добре я маани тая нутела, пък била тя и режимна! Все подозирам, че в сухото мляко  маслеността се отнася за грамажа на разтворено с вода, може и да бъркам ... ама предпочитам да не рискувам...
Коте Hug, що си толкоз многословна?
Филюдката  Hug не си докладвала отдавна!
Ванеса Йо  Hug

И понеже вече се олях ... само искам да подчертая : ако не беше този форум, надали бих устискала  близо 8 месеца ... при това задържане! Ако не беше вашата подкрепа, отдавна щях да съм заплюскала банички и да съм задрънкала, че режима не струва ...

А колко приятели намерих, и с колко стойностни личности се запознах!

Обичам ви! Heart Eyes

ПП връщам се да си поправя линийката, бях вече забравила как се прави ... и ще отчитам и грамчета, да знаете!

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 09:48 от Lucie

# 442
Здравейте Всички,отдавна не съм се вясвала,но ви попрочитам редовно.Аз в петък ще направя месец с режима,но от десетина дни ту имам +1кг,ту -1 и така си се боря с него.Може би защото това са кг.на които съм била доста дулго време.Режимна съм,а и като чета вас знам,че всичко ще е наред и ще тръгнат кг.надолу.Пожелавам на всички приятен ден и бъдете режимни не се изкушавайте.
 Hug Hug Hug

# 443
Лучия,Цоци Hug Hug Hug
Мирка Бирка-благодаря ти много!!!И аз се съмнявахв това,но явно съм пропуснала че триците съдържат и въглехидрати!!Отново благодаря-ще се поправя!! Laughing Laughing Embarassed Embarassed

# 444
Lucie така съм понеже не съм ви чела от 2 теми newsm78 много бързо напредвате с темите
Волята ми я няма никаква!!! Затрупана съм с работа!!! Embarassed
Абе ужас
Обаче моя ми даде стимул да се стегна. Може да ми се отвори парашута да си дойда до БГ, а за мен това е голям стимул Hug
Може ли някой да ми прати въпросната статия че ми стана любопитно моляяя

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 09:52 от cote

# 445
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Привет на всички.   bouquet
Днес не помръдвам , ни + , ни - .  Peace
След малко ще ходя да си видя изследванията , дали са в норми.  Confused

Люси , браво за минуса.  Hug
Поднови и аватар и линийка и тръгна Кантарев.  Laughing

Честито на всички с минуси и месечинки.   bouquet

# 446
  • София
Добро утро!
Ренка, браво за взетият изпит, продължавай само така! smile3501
На Риен и на Луси, честити нови аватари и минусчета!
Мименсита, пийвам си кафенцето всяка сутрин с удоволствие! Честито ти минусче!  Hug
Няла, Мастерче, Викито честити минуси момичета  Hug [!
Рали и Бети, стегни се чудесни резултати си постигнала, не ги загърбвай!  Grinning

Специални благодарности на Айнур за рецептите за сирене и кашкавал. Сиренето стана страшно вкусно и дори мойте двамата, дет не искаха да ядат от моите режимни неща, снощи и днес сутринта добре си хапнаха. Даже детето ме помоли да му направя сандвич със сиренце за училище!   chef   bouquet   Hug
На статията не обръщам внимание, важното е,че слабеем и се поддържаме!
Лек и минусов ден на всички! newsm03

# 447
Абе не сте чак такива кучки на квито се прайте  Joy
Благодаря че сте ме разбрали.
Междо другото аз за седмица иневерявам на наща си диета и правя вашия ударен режим.Снощи правих разни тричави и режимни хлябове за да пробвам рецепти ама нещо  Sickмай ще карам на мръвите само.Аз видях мног рецепти от един друг форум,пускам ви го може и да ви върши работа.http://biblioteka.biberonbg.com/index.php?section=22&page=-1
Успех дами и нема се плашите зора е за всички я. Hug

# 448
     Здравейте , бандитки !
 При мен няма ново , всичко е по старо му от към кг , дано като свърши МЦ то да има раздвижване!  Crossing Arms
 Честито раздвижване на Лусито , Браво страшна воля имаш !  Hug
  И аз за съжаление съм както Рошавката , много често се изкушавам да прекалявам с трицките и ще се поправя !  Embarassed

Хубав ден прекрасни, че работата ме натиска ще ви наблюдавам  newsm51

# 449
Люси- newsm10 Много ти се радвам на минуса! Браво на теб! Заслужаваш го, при толкова търпение и кантара не устоява  Hug
Цоциsmile3501 чудесен пост
Rally_and_Betty  - не мисли колко време за какво ти трябва. Щом започнеш да си поставяш срокове,нещата зациклят. И при мен е така. Люси/дано не се лъжа/ беше казала,че се замаяла от бързото сваляне,та и аз така и сега си плащам,ама туй то
Жабче-стискам палци всичко с изследванията да е наред

Общи условия

Активация на акаунт