Холандска тема - 31

• 25 055
  • 274
  •   1
Отговори
# 165
Тони, аз съм ходила на курсове в Норд студео и бях супер доволна. Не исках като дойда нищо да не вдявам на холандски.  ОТ ИЧС не бях чула добри отзиви, затова избрах тях. Препоръчвала съм го и на други познати.
За работа пак поватрям, че няма практика се изисква  сертификат за владеене на езика. На интервюто се разбира колко го владееш и дали е достатъчно за да те наемат. До сега моя опит и този на познати показва това.
Аз лично вместо да инвестирам пари в изпита за получаването на този ертификат, бих инвестираа сумата в по-добър курс. За мен, чесно казано е малко безмислен.

# 166
Добро утро. Hug
Аз съм си пак ранобудна. Laughing
Вчера отиваме на нашия китайски ресторант,забелязох аз ново момиче зад бара..и на входа ,като ни посрещаха,но не обърнах внимание.Идва сервитёрката на масата,и понеже ме знае като Меги...ме пита как ми е цqлото име.И се оказва,че на новото момиче също и викали Меги,само че тя била Маргарита Joy.Та така..имаме си българско попълнение. Laughing
Като сме се разговорили за сертификати...аз в скоро време си очаквам дипломата за А2.
Сега се оглеждам или за холандски-А3,или за шивашки курс(че мъка с кройките #Cussing out)...а може и двете,знае ли човек.
През една къща от нашата,жената гледа деца...и останах  Shocked,като ми каза за колко на час(холандка е..и от доста години с това се занимава)-2 евро .Та хем ми е близо,хем и евтинко....сега остана да си намеря курстчетата.До нас има 2-е Албедаkолеж...и все се каня да проверя какво предлагат. Thinking

# 167
Добро утро!
Мегън, то и ние отдавна сме на крак, ама рисуваме знайчета с бортъл .  Laughing Отглеждам един бъдещ Дали.  Joy
Много евтино гледане бе. Аз под 5 не съм срещала. Явно има здрави нерви жената.
След А2 е Б1 за езика май.
Ох, на мен пак почна да ми се гади при мисъл за китойско, мъжа ми хич не е радостен и само хляб ми се яде.  Пк ще ставам слон. hahaha  Crossing Arms
Милена, къде се губиш?

# 168
Здравейте момичета Hug
Намирам ви в добро здраве,в Амстердам намерих магазин в ,който продават бълг.лютеница вафли Боровец и т.н
Ако някой се интересува мога да дам кординати.

# 169
  • NL
Привет момичета.
Мопси и аз покрай бременността отказах китайското та до ден днешен не взимаме повече.
За детегледачките ние намерихме една чрез марктплаатц-10 евро на час.През това време обаче се оказа,че една моя позната с малко дете също търси още едно за гледане и сега там я водиме.Добре,че е за един час,че иначе скъпичко.Но пък да чукна на дърво сме доволни а и е при познати все пак.
Меги успех с курсовете.Аз засега съм само с шофьорските  но по-натам ще се огледам и за някакъв фотографски но са доста цифра ooooh! та трябва много да слушкам Laughing
Лека от мен.

# 170
Малка почерпка от мен, че ми е ред и ми се пада, днес се подмладявам с още една година  Grinning

# 171
fata morgana , честит рожден ден!
 да си здрава, много усмихната и обичана! нека се сбъдват мечтите ти!

весел празник и наздраве!
Hug Hug Hug  bouquet

# 172
Фата Моргана,весел празник Hug  bouquet  bouquet.Крепко здраве и много щастливи моменти   bouquet

# 173
Фата Моргана, чести рожден ден! Бъди здрава и много щастлива!

# 174
Милика, ако беше по-близо щях да те поканя на един фото уъркшоп. Една приятелка организира. Попаднах случайно в много артистична среда. Аз артист съм само по душа, обичам да гуляя. Ама в състоянието, което съм сега  и това вече не мога да правя. Та за нищо не ставам вече.  hahaha Ох, лошо ми е. Sick

# 175
  • Там,където се събуждам щастлива.
Fata Morgana,
Честит Рожден Ден и от мен!
Желая ти много здраве и мнооооого сбъднати мечти.

# 176
Много рожденни дни, много нещо Hug

Честит рожден ден на Фата-моргана и на звездичка (на патерици), да не се отырвете от здраве, кысмет и любов!!!!  bouquet

За сыжаление последните няколко месеца выобще не ми остава време да седна пред компютыра в кыщи и се оказа, че сым изпуснала новини и за раждания и за бременеения. Остава сега някоя и да сыобщи, че ще става и баба и сывсем ще затворим крыгыт. Joy

# 177
Мерси за пожеланията, девойки!  Hug Аз съм гроги, направо ми изпиват всичките силици напоследък, все се утешавам, че е само период  Tired Пък днес една позната ми пожела отново да съм станела мама  ooooh!  Joy

# 178
Фата Моргана, а малко закъснение, но от сърце- Честит Рожден Ден! Hug
Бъди здрава, щастлива и обичана! Много сбъднати мечти!

# 179
Фата Моргана- и от мен най-хубави пожелания за рождения ти ден,много здраве,любов и благополучие на теб и близките ти хора!

Напоследък нямам много вереме за форума,започнах пак да плувам и да си подготвям нещата за фирмата,дето мисля да правя скоро.Та да кажа заплуването.Много внимавах да не объркам съблекалните пак и най-внимателно влязох в женската.И чувам в съседната кабинка един мъж пее ли пее.... и после разбрах,че лятото са правили ремонт и са разменили местата на дамската и мъжката съблекалня ooooh!.Мъжът ми каза,че ще ми купи очила за плуване с диоптри,че все ми се случвам случки с неочакван край.

В Хага има оше един магазин за бг- продукти.

магазин "Българска роза"

Beeklaan 240a
2562 AS Den Haag
tel 070-331 69 08

Отивам да си прибера детето от великденската закуска.До скоро!

Общи условия

Активация на акаунт