Хубави детски книги от не толкова известни автори

• 115 703
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Моята дребна се влюби в "Тетрадка за приказки". Тя по принцип е голям книголюб.
Браво на малките автори! Има страхотни попадения. Има три-четири дечица, на грамотността на които могат да завиждат доста възрастни.   bouquet

# 631
"Бягай, обичам те"! Да, любима ми е, даже си я чета и сега понякога ... Но е за доста по-големи деца.

# 632
"Анн от фермата Грийн Гейбълс" ми беше любимата, не ами обожаваната книга като дете...

# 633
"Аз, баба, Илико и Иларион" - Нодар Думбазе - грузински автор. Много, много хумор в книгата, по грузински.

# 634
  • Sofia
"Аз, баба, Илико и Иларион" - Нодар Думбазе - грузински автор. Много, много хумор в книгата, по грузински.
Ей това е тъкмо по темата.
Жалко, че не я намирам книгата в нета, иначе не бих се поколебала. Много обичам авторите от бившите съветски републики, както и народното им творчество - уникални.
По повода се сетих да покажа тези хубави книжки:

В детството ми съм ги чела от приятелка и много ги харесвах, та сега съм много щастлива, че се сдобих с тях!  И трите снимки са линкове, за да може да прочетете заглавяита или приказката, ако ви се прииска.  Grinning

# 635
  • София
Тези приказки ги помня - Финист, ясен сокол, Малхуан. За пореден път се убеждам, че трябва да се хвана и да разровя книгите при баба/дядо и да видя какво ще излезе от там.

# 636
Издирвах я от дъъъъъъъъъълго време за един приятел, който искам да зарадвам, много любима му е била!! Уж ми я пазят на едно място, но още не съм я взела..

Аз се включвам с

# 637
  • София
"Вилервале в Южното море" на Бенгт Даниелсон вече казана ли е (а може и аз да съм я предложила вече  Embarassed)?

# 638
  • Sofia
бъръльо-бъръльо, в 1я пост на темата от известно време има списък с книгите посочвани тук.  Simple Smile

# 639
  • София
 Embarassed
Не искам да ти казвам от колко време не съм отваряла първия пост  Laughing Само цъкам, като видя, че има нов отговор, да си попълня липсите.

# 640
  • Sofia
Пък аз до не много отдавана я дъвках тази тема многократно от край до край, понеже с израстването на детето и набавяйки си тези за най-малката възраст, всеки път нови заглавия забелязвах, които преди това не ми бяха приоритет.  Laughing  Та така... вече не я предъвквам, поизпълних си списъка от нея и сега и аз само новите отговори следя. Simple Smile

# 641
Браво на малките автори! Има страхотни попадения. Има три-четири дечица, на грамотността на които могат да завиждат доста възрастни.   bouquet

Eх, че хубаво! Рони, ако детето си напише своя приказка на последните страници, нали ще ни я пратиш?
Новите ги събираме засега в онлайн-библиотека, с тенденция да мислим за втори том Simple Smile

# 642
Може би в продължението ще се включим, Анда. Все пак е дребна дребната. Не че не мога да й подслушам някоя нейна игра и да си водя записки, но ми се ще да си я съчинява целево. Simple Smile

# 643

Eх, че хубаво! Рони, ако детето си напише своя приказка на последните страници, нали ще ни я пратиш?
Новите ги събираме засега в онлайн-библиотека, с тенденция да мислим за втори том Simple Smile
Т
Записвам се и аз. Може ли повече инфо за ТЕТРАДКА ЗА ПРИКАЗКИ ?!!!!

# 644
Истории, писани от деца. От много умни деца. Красиво оформени и илюстрирани, както и редактирани много качествено. Специално мен ужасно много ме усмихват. А на малката й харесват определено.
Вече май не издават детски книжки, в които да няма поне 2-3 правописни грешки. Ей това как ми боде очите ...  Whistling
Все пак по вкус и цвет таварищ нет, както се казва. От моята гледна точка плюсовете са много. Ще чакам да се преиздадат "Направи си приказка" и "Умножение без уморение".

Общи условия

Активация на акаунт