Хубави детски книги от не толкова известни автори

• 115 705
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Рони, пуснахме книгата на коректор и я четохме около три пъти - ако сме изпуснали нещо, кажи да го оправим другия път. На едно-две места сме оставили детинските думи нарочно, но явно нещо друго има.
"Направи си сам приказка" го пускаме пак по Коледа, за "Умножение без уморение" мислим за догодина.

# 646
Това са много радостни вести, Анда.   bouquet
(Наистина сте направили много добра корекция. Нямам забележки, а не съм специалист в областта.  Peace
Просто ми се набиха в очите големи издателства, които са напускали адаптираните класики с толкова грешки, че наистина ме оставят безмълвна.)

# 647
  • София
А тази книжка - ТЕТРАДКА ЗА ПРИКАЗКИ - къде може да се намери?  newsm78
В Хеликон не ми излза, в Пингвините - също.

ПС. Нали за тази книжка става въпрос -> http://knigabg.com/index.php?page=book&id=29737

# 648
Взехме я от Буктрейдинг, В Спасова.  Peace

# 649
# 650
  • София
Взехме я от Буктрейдинг, В Спасова.  Peace
Мерсаж много Simple Smile
Имам удобен такъв Simple Smile
Че покрай Коледа се опитвам да намеря подходящи и интересни заглавия.
За каква възраст е тази книжка? 4-5?

# 651
Аз се уплаших, защото до последно изскачаше по нещо (а все пак деца са ги писали, нормално е да има много правопис за чистене Simple Smile)
Сега подготвяме семейните издания за подаръци на двете баби - нали оставихме празно място децата да си пишат своя приказка, Анчето ги е отпочнала запасите, даже веднъж без малко да изпратим една "дорисувана" в книжарниците Simple Smile

v_spasova, от 4-5 до 12 някъде е възрастта на авторчетата в нея - предполагам, че и за читателите важи Simple Smile

# 652
Зависи от детето, явно. Моят дреб е почти годинка по-малка от твоята госпожица и в момента точно тази книжка й е любима.  Peace

# 653
  • София
Зависи от детето, явно. Моят дреб е почти годинка по-малка от твоята госпожица и в момента точно тази книжка й е любима.  Peace
Значи трябва да се хареса тогава. Надявам се де.
Моята пък покрай брат си само се 'бебосва' и му дърпа бебешките книжки с твърди корици - искала тях да й чета... Чакам да мине поредния особен период.

# 654
Ето една НАПЪЛНО НЕИЗВЕСТНА авторка  Simple Smile една мама, която е започнала да записва приказките, които сама измисля за детето си!! една приятелка ни каза Блога и на мен ми харесаха много Grinning
www.theskateboardcity.blogspot.com

# 655
между другото вчера ги открихме и бяха само 3, днес виждам, че е написала още...да видим утре..може да има нови

# 656
Ето една НАПЪЛНО НЕИЗВЕСТНА авторка  Simple Smile една мама, която е започнала да записва приказките, които сама измисля за детето си!! една приятелка ни каза Блога и на мен ми харесаха много Grinning
www.theskateboardcity.blogspot.com

Ама, че са сладки тези приказки! БРАВО НА ТАЗИ МАМА!!  bouquet А картинките "илюстрации" колко са сладки!

# 657
Мнооого сладки. Мерси за линка Sunglasses

# 658
Записвам се и аз тук, много интересни книжки обсъждате   bouquet

# 659
Здравейте! Много идейна темичка!  smile3523

Общи условия

Активация на акаунт