Варненска мартенска :)

• 15 160
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро!
Гадно време .... май ще завали  Cry Искам на разходкаааааа  newsm45
Отиван да си направя кафе, че инак ще умра ... пък и звяра е гладен Simple Smile

# 211
Възможно е  Hug
Количка чиполино -он -роул./синьо-зелена/
Зверо е с червено яке и зелена шапка Laughing

Днес май няма да става за разходка Thinking
Да, бях видяла такава количка, триколките ги забелязвам.
Аз съм също с триколка - Чиполино Деста в тъмносиво и червено, а бебка още не се вижда особено много в количката Laughing

# 212
Да, бях видяла такава количка, триколките ги забелязвам.
Аз съм също с триколка - Чиполино Деста в тъмносиво и червено, а бебка още не се вижда особено много в количката Laughing

А аз със сигурност нищо не съм видяла -щото съм като кон с капаци Joy
Следващия път ме спъни и ще те видя Laughing

# 213
ILINA- НЕДЕЙ да вадиш сливиците...така още пове4е отваряш гърлото!
препоръ4вам ти алерголог д-р Петришка в Градска болница - св.Клементина се казва.отиди за консултация- джипи-то да ти даде талон!!!! но се обади предварително за час!!!Голямото ми моми4е също хъркаше и доста се разболяваше-но специалист УНГ - д-р Янкова- каза- няма смисъл от махане на сливиците ! явно това се израства.поне до 7 година !споко...!!!а в Трявна наистина е хубаво !!! ние бяхме в хотел Сезони - над град4ето е !!

ВЕРЖИ - знам ккаво си преживяла - каката няколко пъти дърпа малкото- все в процеса на игра ,но не осъзнава,4е тя е по- крехка и като се нанаде вой..познай...давам й Панадол след това ,за да не я боли и обикновено след като се наспи - е забравила !!!

# 214

ВЕРЖИ - знам ккаво си преживяла - каката няколко пъти дърпа малкото- все в процеса на игра ,но не осъзнава,4е тя е по- крехка и като се нанаде вой..познай...давам й Панадол след това ,за да не я боли и обикновено след като се наспи - е забравила !!!

В този случей обаче не е могло да се разминат без лекарска намеса Tired

# 215
За съжаление изтървеш ли децата за малко от поглед и правят някоя беля или се наваняват, и каквото и да направиш понякога не се разминава без лекар. Тази моя приятелка, с която ще идваме на 8-ми март има син на почти година и той вече започна с цицините и големите бели, не му се разминават и шамарчетата от време на време Peace

DZ ти ли се казваш Диляна, скоро бях прочела един пост, в който се споменаваха имена.
Питам защото и аз оригинално съм Диляна, а иначе Диди Grinning

# 216
Добро утро Grinning

днес го дават облачно,но без валежи,ха да видим Laughing

Веси,не знам какво да те посъветвам ,лекарите си знаят най - добре,преди няколко дни,на Теодор един познат детенцето му са оперирали от трета сливица,пак така хъркало не можело да спи,сега е добре Simple Smile

ами и аз бях в морската по това време,но ние се подвизавахме,на детския кът и летния театър,без количка сме,моя нали е пешеходец Laughing бях с бяло яке,черни ботуши,а Теди с синьо яке,синя шапка,син шал,сини джинси Mr. Green абе целия в синьо беше Laughing

ай де и аз да ви се оплача,цяла нощ сънувах разни кошмари ooooh! Тедито се буди на два пъти с истеричен рев,погнаха ни пак зъбите,и в 7 сутринта се кукна,пуснах му тв-то и аз си полегнах и спах до 9 и 15 Crazy

# 217
Здравейте аз съм една мама от Варна  Simple Smile може ли да се присъединя към вас?

# 218
добре дошла  bouquet

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 10:23 от Морска

# 219
Добре дошла на новата мама!  Hug

Момичета да ви се похваля! Тази сутрин моят мъж се прибира от нощна и ... носи ми кокичета! набрал ги някъде по път /той работи в Девня/ Така мило ми стана  Heart Eyes Пък той не е от най -романтичните щото.

Ох, айде стига съм се лигавила ами да излизам, че нещо взе да се показва сланцето Simple Smile

# 220
  • Откъм Варната
Възможно е  Hug
Количка чиполино -он -роул./синьо-зелена/
Зверо е с червено яке и зелена шапка Laughing

Дилянке ама вие още ли ползвате количка  newsm78

# 221
снощи снимах Тедката,много е смешен как е почнал да позира на апарата Joy http://s282.photobucket.com/albums/kk249/pisito1983/?action=view … ture992922260.jpg

# 222
Дилянке ама вие още ли ползвате количка  newsm78

Ти как мислиш Whistling Като се измори и иска да го нося ooooh!Днес смятам да пробвам без ,но ми се струва че ще остана без ръце ooooh!

DZ ти ли се казваш Диляна, скоро бях прочела един пост, в който се споменаваха имена.
Питам защото и аз оригинално съм Диляна, а иначе Диди Grinning

Мда приятно ми е Hug

# 223
  Добро утро на всички Laughing
 welcome на новата мама.
 Вън е слънчево май ще имаме късмет за разходка. Дано се задържи така времето.
 Вале малкия Теди като е пешеходец не се ли изморява. Аз се чудя моя как ще е лятото като изобщо не иска в количката. А все пак до нас е 30 мин пеша.
 Май ще се налага да подкарвам колата. Едни опреснителни курсове ли да карам.
 Голям е веселушко Теди Joy Точно си позира.

Браво за кокиченцата, това са наистина мили жестове.

# 224
Прибрахме се  Sad В наше село много духа, направо ще ме отвее с количката. Пък аз така се зарадвах тази сутрин на слънцето ....

Общи условия

Активация на акаунт