LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 91 201
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Добре  де,аз не мога  да разбера нещо...
много ясно че  ще  ни пращат чекове  и ваучери(напоследък май-всички имаме такива),
след  като  ние  правиме  поръчка на 15.01,от  Франция тръгва на 10.02 примерно,
а  тука  още  не  е дошла,
трябва  двойни ваучери да  ни пращат,защото  нещата  като  сме  ги поръчали си  ги  е  имало,те  се мотаят там,
ше  им  се  невиди  и  Французите...да не мислят  че  са  само те ааааммммааа хааа,
много ми писна,ама  много #2gunfire #Cussing out май  ще  ги зарезам  скоро

# 451
А защо мислиш,че си им само ти! Joy
Ми то няма как със скоростта на светлината да изпълнят всяка наша поръчка и да я пратят още на същия ден! Whistling
Когато няма намаления,поръчките ми идват за 10-тина дни!Какво повече да искам! Wink

# 452
Анджелина , аз пак, но дали ще може снимка на роклята? Blush

Ще я снимам, ама да си заредя първо батерията на фотоапарата Simple Smile
И преди ли си писала за снимка, аз сега видях  Blush

# 453
  • София
А защо мислиш,че си им само ти! Joy
Ми то няма как със скоростта на светлината да изпълнят всяка наша поръчка и да я пратят още на същия ден! Whistling
Когато няма намаления,поръчките ми идват за 10-тина дни!Какво повече да искам! Wink

хайде по-спокойно ако обичаш...
не мисля  че  съм само аз  но  предполагам че  съм единнствената  от  темата или да  има  още  1-2 момичета,които  чакаме  15  поръчки

# 454
Ето снимките:
http://pebsy.multiply.com/photos/album/2#82

Най-доволна съм от маратонките!Много са меки,леки и удобни! Peace
Якето ми е голямо и ще го продавам!

може ли линк към PUMA-та.. Praynig Praynig

# 455
имате ли неполучени поръчки от 11,01,2009 newsm78

# 456
имате ли неполучени поръчки от 11,01,2009 newsm78

Досега това обсъждахме имаме и от по-ранни дати

# 457
Не си единствената и аз чакам около 20 поръчки и още нищо не е дошло. Пък до ден днешен веднъж не съм се оплакала. Седи си и си чакам, защото рано или късно ще дойдат, няма къде да ходят. Просто търпение му е майката. Peace
А по въпроса за ваучерите и чековете, чакам чек за смешната сума от 1.78Е. Сега водим преговори с французите ако може да го сменят с ваучер, че само разправията по връщането му ще излезе по скъпо от стойността му. ooooh!

# 458
Ето снимките:
http://pebsy.multiply.com/photos/album/2#82

Най-доволна съм от маратонките!Много са меки,леки и удобни! Peace
Якето ми е голямо и ще го продавам!

ще може ли линк към маратонките моля  Peace

# 459
  • Пловдив
Здравейте момичета! След кратко отсъствие от тазитемичка и форума изобщо, ларедутската ми треска ме разтресе пак с пълна сила  Embarassed Хубаво е че днес имам дне известия едно от поща едно от митница.
Задавам един бърз въпрос, моля да ме извините вероятно е питано - виждам че на гърба на известието от митницата има пълномощно, може ли ако го попълня колета да получи мъжът ми, заплаща ли се това допълнително и колко?
Поздрави на всички и успешни покупки!   bouquet

# 460
 Shocked Ама аз по-спокойна никога не съм била! Joy
Просто ми е странно как си мислите,че те могат да се справят за часове или дни с хиляди,милиони поръчки!
Както и да е!Стига спам! Wink

mirella_m3,сега ще ги потърся! Peace
Редактирам се-не ги намирам! Sad

# 461
smile3525Linkata, добре дошъл на Свилен, много да ви радва
може да попълниш пълномощното и с двете лични карти да отиде упълномощителя, преди тук ми вземаха такса 40-50 стотинки /в стара загора визирам/, но вече се познаваме със служителките и не ни вземат за това, че я взема съпруга ми, а е на мое име или обратно  Grinning

# 462
 smile3555
Тази тема се превърна в махленски клюкарник. Айде осъзнайте се малко-ВСИЧКИ ЧАКАМЕ!!!
Ама да виждате Алекс ,Духи или Вече Петя да "реват" непрекъснато колко поръчки и от кога им няма?Ами в крайна сметка нали затова сме тук,за да се "учим" от по одавна поръчващите.Моля ОСЪЗНАЙТЕ СЕ МАЛКО или просто отворете една отделна тема "плакалник" и всеки да си пише от кога и колко поръчки чака. #Cussing out

# 463
  • Пловдив
mini_79, мерси много за пожеланията!  bouquet Благодаря ти и за информацията!

# 464
smile3525Linkata, добре дошъл на Свилен, много да ви радва
може да попълниш пълномощното и с двете лични карти да отиде упълномощителя, преди тук ми вземаха такса 40-50 стотинки /в стара загора визирам/, но вече се познаваме със служителките и не ни вземат за това, че я взема съпруга ми, а е на мое име или обратно  Grinning

А да питам задължително ли е да е с двете лични карти newsm78 за пощата знам,че се носят и двете,но за митницата не съм на 100% сигурна  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт