LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 90 920
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте,попаднах на един сайт от ларедута пак.......но незнам дали става да се пазарува от този сайт,дали има доставка до Б-я.....та моля някой ако има инфо да даде
http://www.sarenza.com/chaussure-puma-femme

аз и аз го гледах и мислех да поръчвам тези
http://www.sarenza.com/adidas-originals-stan-smith-round-w-lea-s … 50509-p0000013036

от там но ги намерих в ларедута с 1 евро по скъпи...те бяха намалени де в саренцата Simple Smile
нещо не се зарибих  Peace

# 781
  • Балчи-Варна
Здравейте,попаднах на един сайт от ларедута пак.......но незнам дали става да се пазарува от този сайт,дали има доставка до Б-я.....та моля някой ако има инфо да даде

http://www.sarenza.com/adidas-originals-stan-smith-round-w-lea-s … 50509-p0000013036

от там но ги намерих в ларедута с 1 евро по скъпи...те бяха намалени де в саренцата Simple Smile
а имаш ли представа как се пазари от там?кодове за намаление?доставка до Б-я?цена на доставката?   питам защото много ми куца френскияяяяяяя  Embarassed

# 782

а имаш ли представа как се пазари от там?кодове за намаление?доставка до Б-я?цена на доставката?   питам защото много ми куца френскияяяяяяя  Embarassed

ох да ти кажа не съм се задълбочавала...иначе аз с езика нямам проблем, но не ми  се стори оферта затова... разглеждах го и сравнявах цени и не видях да са по добри...затова така. съжалявам, че не съм ти полезна  Peace

# 783
Много големи тези закъснения  ooooh! от 21.01 нямам пратката да не говоря за другите  Mr. Green

# 784
аз днес се осъзнах че поръчката която чакам е от 02,02...  ooooh! че е и от намаленията... тей към април може да получа нещо ако не ми ги откажат артикулите...  Sad даже си мисля вече че тази която пуснах само от новата колекция ще я изпревари..  newsm78 не бързам ама само се моля да не ми откажат артикули само това... не съм останала гола и боса.. ама да няма липси  Praynig  Praynig

дано има повече ивестия вече , че да се успокои малко народа  Party

И ДА ПИТАМ МАЦКИТЕ КОИТО ПОЛУЧИХА КУФАРА СИВО И РЕЗЕДА КОЙТО Е...НА МИТНИЦА ЛИ??? ПУСНАЛА СЪМ ГО САМО С ЕДНИ МАРАТОНКИ...АМА НЯКОЙ СПОМЕНА ЧЕ Е ГОЛЯМ И НА МИТНИЦА?? ДАЛИ???

# 785
Благодаря за бързия отговор Velesa. Няма нужда от размери, защото ми се струва много голяма XXXL. Твоят мъж по бг. номерация кой номер  носи?
Ками ризата не е Софт Грей!
Сега ги погледнах БГ ризите на мъжа ми и видях, че са 45/46 или ХХЛ. Обаче това пак не е критерии, защото наложих 2 от тях върху ларедутската риза и се оказа, че едната българска е около 2 пръста по-широка, а другата българска е колкото ларедутската. Иначе съм му взимала 5 ризи от сайта и всичките са му ок.  То има значение и кой, как предпочита да му седят дрехите. Моя мъж обича да му е по-свободно, но в никакъв случай не му изглеждат големи тези ризи.

# 786
Тъй, получих писмо дали съм харесвала нещо дето съм напазарувала. Е как да им отговоря  newsm78 На смиката ми хареса, но на живо не съм го и помирисала още  Confused Или пък да очаквам утре известие  Mr. Green
Днес проверих на митницата нямаше нищо за мен  Cry

# 787
Привет ! От митницата си взех поръ4ка от 29.01 ,а от 21.01 о6те я няма .Снимки по-късно 6те дам.Имам въпрос,ако някой има Л от тази риза искам да я заменя за М.За6тото М на мъжо е тясна

http://www.laredoute.fr/vente-chemise-a-capuche-tipster.aspx?pro … tegoryid=48239105

# 788
аз днес се осъзнах че поръчката която чакам е от 02,02...  ooooh! че е и от намаленията... тей към април може да получа нещо ако не ми ги откажат артикулите...  Sad даже си мисля вече че тази която пуснах само от новата колекция ще я изпревари..  newsm78 не бързам ама само се моля да не ми откажат артикули само това... не съм останала гола и боса.. ама да няма липси  Praynig  Praynig

И ДА ПИТАМ МАЦКИТЕ КОИТО ПОЛУЧИХА КУФАРА СИВО И РЕЗЕДА КОЙТО Е...НА МИТНИЦА ЛИ??? ПУСНАЛА СЪМ ГО САМО С ЕДНИ МАРАТОНКИ...АМА НЯКОЙ СПОМЕНА ЧЕ Е ГОЛЯМ И НА МИТНИЦА?? ДАЛИ???
и аз го бях пуснала само само с едни маратонки мъжки и беше около 2.700 кг

# 789

и аз го бях пуснала само само с едни маратонки мъжки и беше около 2.700 кг

и от къде го взема... поща или митница? това ми беше въпроса  newsm78   bouquet

# 790
Днес получих отговор за поръчката от 14.01 - била тръгнала на 30.01 и да я чакам до края на месеца.

Писах им второ писмо за таксата 7%, защото на първото от 17.02 никой не благоволи да ми отговори и аз с Reply на това с входящия номер на запитването ми писах пак.
Обясних им, че смятам да сезирам европейският комисар за защита на потребителите и френското министерство на търговията, защото е абсолютно незаконно да имат упоменати 5%, а да начисляват 7%. Написах им, че не смятам, че е грешка а умишлено въвеждане на потребителите в заблуждение и явен опит за измама. Причината: ако е било грешка, са имали достатъчно време да я оправят, а те не са и не ми отговарят въобще, т.е опитват се да мамят клиентите си и да им надвезмат нерегламентирано суми. 
И получих не един, а два автоматични отговора на писмото си...  Laughing
А да видим! Чакам ги до края на седмицата да ми отговорят и наистина ще се оплача!

# 791
  • Варна
А откъде да намеря номер на поръчка? Искам да пратя мейл на Сабине.
Намерих Simple Smile

# 792
Много големи тези закъснения  ooooh! от 21.01 нямам пратката да не говоря за другите  Mr. Green
аз чакам от 21.01 и от 22.02 те са тук колетите ама нашите си ги мотаят поне аз така мисля защото онзи    ден    получих един колет от 21.01 които е тръгнал от там на 28.01  и беше малък

# 793
  • близо до морето
Shelii, ще те помоля да пишеш на български и да спазваш правилата на форума, които го изискват!
  Съжалявам момичета, просто имах проблеми с компютъра, но вече го оправих!  ooooh! Извинявайте!

# 794
sis7, да права си затова сме, да си помагаме. Но не е готов и затова се въздържах да го пусна. А ,мненията както казах ги ползвах за да стане по добър и пълен блога. Но ще се радвам занапред  който иска да оставя своя коментар за дрехите който си е закупил от Ларедут. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт