LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 91 139
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 75
Искам да попитам протекторите за матраци задължително ли трябва да съвпадат с размерите на матрака? Питам, защото матрачето, което взехме за легълчето на бебето е с по-нестандартни размери - 70/100 см. - и такъв размер протектор не мога да открия... Thinking
Според мен размер 60/120 от тези с ластиците ще ти свърши работа, в смисъл, че дори по ширината да е по-тясно от матрака, ластиците са достатъчно разтегливи, за да се захванат за матрака и да задържат протектора.

# 76
Туранага Санка, честито момченце! newsm30

Искам да попитам протекторите за матраци задължително ли трябва да съвпадат с размерите на матрака? Питам, защото матрачето, което взехме за легълчето на бебето е с по-нестандартни размери - 70/100 см. - и такъв размер протектор не мога да открия... Thinking
Според мен размер 60/120 от тези с ластиците ще ти свърши работа, в смисъл, че дори по ширината да е по-тясно от матрака, ластиците са достатъчно разтегливи, за да се захванат за матрака и да задържат протектора.

Да, не е нужно да са точно с р-рите на матрачето - няма проблем, поръчвай смело от 60/120 Peace!

# 77
  • Пловдив
sis7, да освен, че не ми се променя статуса от note d'avoir, за втория ми отказан артикул не виждам и 2-ри ред с 5-те%(не че съм за тези стотинки, честно казано ми е все тая дали ще ги получа)  Wink
Ще се появи. На мен винаги се появява след около седмица.
както вече казах може и да не ти се появи,сега си погледнах ваучера от ноември,спомням си че тогава им бях писала писмо да им искам номера на мейла и то като си прибавих 5 %,после си получих ваучера и по пощата и си бяха прибавени и в него,както казах така и не ми се появи втори ред,не се шашкайте много,това е информация която се въвежда ръчно и понякога пропускат или се забавя доста. А и да допълня че от опита който имам (3 ваучера,което хич не е много) писмата са ми ги пращали в деня в който ми пускат и инфото в мес рембоус...... затова и казах че е хубаво веднага да им се пише,ако сумата е по голяма,да не ви пратят чек и после да се разправяте с връщане,освен ако не искате да си го ползвате . Peace

Процентите се промениха на 7% от 17.02,на 16-ти си бяха 5 % (не че е важно но Брадата първо подсказа,а после и алекс го констатира  Peace)
Стихия предния ваучер ми е пуснат на 11.02 и дойде на 17.02,така че не е много време за чакане,сега вече чакам и този от 19.02 Simple Smile

# 78
Я, моля помагайте!
http://www.laredoute.fr/achat-autour-du-jean-enfant.aspx?categor … sa:autour_du_jean
Тази блузка с презрамките и трите копченца, която е в ляво, някой да я е виждал в сайта? Или е само на рекламата на новата им колекция?

# 79
Е и какво, ако е с редутски одежди (макар, че и на мен не ми се вярва), не виждам нищо лошо и тя е човек като нас.
Да бе , представям си я как цъка кодове да си намали сандалките с няколко евро и как с треперещи ръце отваря пощенската кутия за известие...Сигурно и във форума пише.Я да си каже коя е.Сори за спама, не се сдържах.

hahaha    Joy

Joy Joy
едва ли е със сандалки от 5 Евро  

# 80
# 81
  • Пловдив
Я, моля помагайте!
http://www.laredoute.fr/achat-autour-du-jean-enfant.aspx?categor … sa:autour_du_jean
Тази блузка с презрамките и трите копченца, която е в ляво, някой да я е виждал в сайта? Или е само на рекламата на новата им колекция?
не е ли това http://www.laredoute.fr/vente-tunique-bebe-fille-active-wear.asp … tegoryid=57737221
опсссс изпревариха ме  Embarassed

# 82
Това е! Благодаря! Ама е бебешкааааа  Cry
Нито за Виктория ще стане, нито за мен. А толкова ми хареса...

# 83
За протекторите и аз да попитам...детското легло ни е 190/120,чаршафи с ластик и 140/190 пасват,нали се подмушват (много интересна дума Blush ),но от този тип протектор с ластиците ако не взема точния р-р на матрака (тъй като няма такъв),а взема 140/190 дали ще стане...или ще се огъва кофти по краищата,тъй като е по-голям newsm78

Туранага Санка,честито синче!Наборче Hug

# 84
  • На морето!
Е и какво, ако е с редутски одежди (макар, че и на мен не ми се вярва), не виждам нищо лошо и тя е човек като нас.
Да бе , представям си я как цъка кодове да си намали сандалките с няколко евро и как с треперещи ръце отваря пощенската кутия за известие...Сигурно и във форума пише.Я да си каже коя е.Сори за спама, не се сдържах.

hahaha    Joy

Joy Joy
едва ли е със сандалки от 5 Евро  
Защо пък да не е, вече доста бг "звезди" съм виждала облечени в Редутски дрехи. Надето е жена като всички нас,защо и тя да не си  запълва свободното време вечер с онлайн шопинг или пък да е наистина като повечето от нас- редовен клиент, поръчващ повече за спорта, отколкото от нужда.

# 85
Само едно малко спамче от мен.Току що гледах новините учените са доказали че shpopping манията е болестно състояние.Мислете му момичета  smile3506

Хайде и аз да оспамя.
Аз сядам задължително пред компютъра със шоколад. Гледахме с мъжо новините и той заключи, че съм толкова тежък случай, че: "Виждаш ли, дори и шоколадът не ти помага"...  Mr. Green

# 86
  • гр. Пловдив
За протекторите и аз да попитам...детското легло ни е 190/120,чаршафи с ластик и 140/190 пасват,нали се подмушват (много интересна дума Blush ),но от този тип протектор с ластиците ако не взема точния р-р на матрака (тъй като няма такъв),а взема 140/190 дали ще стане...или ще се огъва кофти по краищата,тъй като е по-голям
Може ли линк към тях?  Praynig

# 87
zwetellina,ами ето 1 2 .....на първа страничка в поста на vicks ги фиксирах и аз Wink

# 88
И пак да питам: някой да е срещал олекотена завивка по-тънка от 200 г/м2?
Искам да купя за лятото, но у нас е много топло...  newsm78

# 89
Както и предположих от цвета зависи и дали блузките ще са с копченца или без  Peace
Както казах , нашите са в сиво-лилавата гама и са без копчета. За 94 става въпрос  Peace

Общи условия

Активация на акаунт