LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 91 179
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Честито бебче на Linkata! Да е живо и здраво и много много да я радва!

# 466
  • София
Хе хе, то тук става все по весело, и нервните с пистолетите, казват на спокойните да се успокоят  Joy hahaha Joy
Мен пък ми е веселко - вчера си взех една мижава поръчка за поща - направена на 27.01. Не съм гледала къде пише, кога е пусната от Франция. Чакам още няколко за митница, но те вече май всички са от началото на февруари.
Ето малко с … 84;ки: полата е ръст 150 от детската номерация, това е май-късата ми пола до момента и ми е малко странно с нея  Embarassed дънките, след толкова мнения тук от "чудесни са", до "пълен боклук, на живо не бих ги купила" доста ми беше интересно какво ще получа - ами аз съм доволна Simple Smile най-горе в кръста са ми лека широки , но там където са гайките за коланчето са ми добре, та се чудя дали да ги преправям и как  newsm78 а че са ми дълги с 1 педя, няма да го споменавам  hahaha
Трансформера за детето - още не сме му го дали, но снощи в 11 се опитах да го трансформирам в робот, ама не се справих  Embarassed
Честити бебчета, на Туранага_санка и Linkata, но моля ви се, хайде сега да не преврщаме темата в отчетна и да се пуълни с постове, само с по едно честито  Peace

# 467
Вчера питах дали има мами които са взели колети от Стара загора....ама явно няма pliok

Cry niama,niama

# 468
Честито и на Linkata, живи и здрави и много радости в къщи   bouquet

# 469
Хе хе, то тук става все по весело, и нервните с пистолетите, казват на спокойните да се успокоят  Joy hahaha Joy
Мен пък ми е веселко - вчера си взех една мижава поръчка за поща - направена на 27.01. Не съм гледала къде пише, кога е пусната от Франция. Чакам още няколко за митница, но те вече май всички са от началото на февруари.
Ето малко снимки: полата е ръст 150 от детската номерация, това е май-късата ми пола до момента и ми е малко странно с нея  Embarassed дънките, след толкова мнения тук от "чудесни са", до "пълен боклук, на живо не бих ги купила" доста ми беше интересно какво ще получа - ами аз съм доволна Simple Smile най-горе в кръста са ми лека широки , но там където са гайките за коланчето са ми добре, та се чудя дали да ги преправям и как  newsm78 а че са ми дълги с 1 педя, няма да го споменавам  hahaha
Трансформера за детето - още не сме му го дали, но снощи в 11 се опитах да го трансформирам в робот, ама не се справих  Embarassed
Честити бебчета, на Туранага_санка и Linkata, но моля ви се, хайде сега да не преврщаме темата в отчетна и да се пуълни с постове, само с по едно честито  Peace

може ли линк към това  Praynig
http://www.ivanichka.snimka.bg/album.php?album_id=272972&pid=6882011

# 470
Линката - честит Малък вълшебник!
Да ти е жив и здрав и много,много да те радва!!!

# 471
имате ли неполучени поръчки от 11,01,2009 newsm78
И аз чакам от тази дата

# 472
Вижте какво са пуснали пак  Grinning Връщам се да ви чета

# 473
  • Бургас
Иваничка, един съвет от мен - ако смяташ да скъсяваш дънките, първо ги изпери, че и моите ми бяха много дълги, но се скъсиха от прането Rolling Eyes

# 474
получих малко пакетче ,поръчката ме беше от 26/ 01/  .Тръгнала е с 20 дена закъснение от там.
тези  http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-polos-manches-courtes.asp … tegoryid=22905200  хубава материя са  но  едната е по голяма от другата,в смисъл един ръст са но се разминават.И една блузка на Конверс която не  ми харесва много ,доста е тварда и маи ще избелява.Немога да я намеря за да ви я покажа

# 475
здравейте от доста време само следя темичката, благодарение на вас направих няколко поръчки покрай намаленията, за което благодаря. за пръв път ще се осмеля да попитам нещо, с риск да бъда наругана и препратена към първия пост Naughty да попитам какво е нормалното състояние на подарък в кошницата? изпробвах няколко кода за подарък за нов клиент, на някои излиза червен надпис, което означава че не са се хванали, но на един не излиза никакъв надпис. просто самия подарък е в 4ервено в кошницата, но си пише че е наличен, безплатен и т.н.
благодаря предварително

# 476
Момичета имам отказан артикул от поръчката от 13/01 която още не съм получила, но не разбирам какво ще ми изпратят, моля помагайте:

le 05/02/2009  Remboursement somme due 
8,70 ?  Bon d'achat   N° 20090130739474
du 13/01/2009 
le 02/02/2009  ARTICLE MANQUANT 
8,29 ?  Note d'avoir   N° 20090130739474
du 13/01/2009 

# 477
  • Варна
здравейте от доста време само следя темичката, благодарение на вас направих няколко поръчки покрай намаленията, за което благодаря. за пръв път ще се осмеля да попитам нещо, с риск да бъда наругана и препратена към първия пост Naughty да попитам какво е нормалното състояние на подарък в кошницата? изпробвах няколко кода за подарък за нов клиент, на някои излиза червен надпис, което означава че не са се хванали, но на един не излиза никакъв надпис. просто самия подарък е в 4ервено в кошницата, но си пише че е наличен, безплатен и т.н.
благодаря предварително

Не е в червено, в оранжево е. Така трябва да се отбележи, щом е подарък към код. Peace

Линката, честито ти момченце! Да е живо и здраво и много да ви радва винаги!!!

# 478
Момичета имам отказан артикул от поръчката от 13/01 която още не съм получила, но не разбирам какво ще ми изпратят, моля помагайте:

8,70 €  Bon d'achat   N° 20090130739474
du 13/01/2009 
8,29 €  Note d'avoir   N° 20090130739474
du 13/01/2009 

Имаш отказан артикул, по-високата цена е тази с начислени 5 %. Ще ти пратят скоро ваучер по пощата. Поне така правят повечето пъти. А ако случайно е чек - просто ще им го върнеш с молба за ваучер. Но от 13.01, чак на 05.02 са ти го отказали... смятай кога е тръгнала от Франция ....

# 479
и

8,70 ?  Bon d'achat   N° 20090130739474
du 13/01/2009 
8,29 ?  Note d'avoir   N° 20090130739474
du 13/01/2009 

и аз така,а си мислех че вече ще я получавам #Cussing out започвам сега да се ровя какво се прави ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт