LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 90 937
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 720
Без паника -добре.Не се паникьосвам,но нещо взе много да ми писва  smile3511 newsm61.Вчера се занимавах да им пиша да ми пращат ваучер вместо чек на поръчка, която си мислех че вече ще получа от 1.2.,а днес и това, че другата от 9.1 може би е изгубена и сега наново писане за ваучер.Е гати пазаруването  newsm11 като накрая изхарчвам сумати пари и не получавам нищо освен ваучери,лудо чакане и писане с Французи.Като не могат да се организират защо ги приемат всичките тези поръчки????????

според мен изчакайте още малко момичета! аз имах поръчка също от 09.01., която е пристигнала на митница Варна в събота, а известието ми за нея дойде чак днес!!! Peace
така, че едва ли са изгубени поръчките, по-скоро според мен се бавят и би трябвало да ви пристигнат тази седмица! Hug

# 721
Всичко , което полух е коментирано, но нали трябва да се похваля:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=346279

Тази блузка как е? Мисля да я поръчам за подарък и да не се изложа  Simple Smile  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=346279&pid=10757688  И размери ако може

# 722
Благодаря ти за линка Kpuccu.  Отзиви ще дам задължително  Peace.   Мамата от който албум дадох линка беше писала че е много хубаво. Дано да е така,защото на нейните снимки изглежда още по-добре. само за размера още се чудя  Thinking

# 723
  • София
Леле, дами, страхотни сте!
На мен ми се наложи да пътувам до Варна, и съответно преди да замина минах профилактично през пощата, пък още по-профилактично - през митницата. Нищо. Беше 16 февруари, жената каза че едва два пакета от 30 са дошли и било рано. Като се прибрах, днес пак ходих до пощата да видя за известие и нямаше нищо. Най-сетне седнах пред компютъра и какво да видя - поръчките закъсняват. Слава богу ,че вече се запритесних. Имам едно запитване към вас:
като съм поръчала 3-4 блузки (потничета и една детска ризка, 2 чифта обувки (детски и дамски) и куфара подарък, дали мислите, че ще иде на митница? Нямам представа колко ще излезе като тегло и обикалям като муха без глава в обедните почивки......Simple Smile

Благодаря предварително и желая БЪРЗО ПРИСТИГАНЕ на колетите Simple Smile

# 724
Моля за помощ! Днес си взех дебитната карта VISA НА ПИБ и вкарах по сметата пари. Трябва ли да я активирам за интернет разплащания или мога веднага да пусна поръчка? Предварително Ви благадаря.

# 725
Моля за помощ! Днес си взех дебитната карта VISA НА ПИБ и вкарах по сметата пари. Трябва ли да я активирам за интернет разплащания или мога веднага да пусна поръчка? Предварително Ви благадаря.

Пускаш веднага.

# 726
Po3u, най-вероятно е да е за митница, защото куфарът е обемен, почти съм сигурна, че ще го сложат в кашонче.

Аз днес получих две пратки за поща - от 21.01 и от 23.01. Едната са я изпратили на 16.02, другата на 20.02. И двете не са за мен, та няма с какво да се похваля. Само да споделя, че датите на теглене на парите и датата на въвеждане на липсите в Рембурса нямат нищо общо с датите на изпращане - за тези двете пратки става въпрос.

# 727
Без паника -добре.Не се паникьосвам,но нещо взе много да ми писва  smile3511 newsm61.Вчера се занимавах да им пиша да ми пращат ваучер вместо чек на поръчка, която си мислех че вече ще получа от 1.2.,а днес и това, че другата от 9.1 може би е изгубена и сега наново писане за ваучер.Е гати пазаруването  newsm11 като накрая изхарчвам сумати пари и не получавам нищо освен ваучери,лудо чакане и писане с Французи.Като не могат да се организират защо ги приемат всичките тези поръчки????????

според мен изчакайте още малко момичета! аз имах поръчка също от 09.01., която е пристигнала на митница Варна в събота, а известието ми за нея дойде чак днес!!! Peace
така, че едва ли са изгубени поръчките, по-скоро според мен се бавят и би трябвало да ви пристигнат тази седмица! Hug

дано и аз бих предпочела да дойде.

# 728
zlatkanik благодаря ти много.

# 729
Po3u, според мен ще ти е за митницата, че куфара тежи и е големичък.

някой приде два дни искаше линк за една бяла жилетка от снимките ми:
http://www.laredoute.fr/vente-gilet-boutonne-jersey-pur-coton.as … 6&prodcolor=3
сега пак са я пуснали, но само номер 46/48, аз много си я харесвам и за тези пари си заслужава определено! Peace

# 730
Po3u, най-вероятно е да е за митница, защото куфарът е обемен, почти съм сигурна, че ще го сложат в кашонче.

Аз днес получих две пратки за поща - от 21.01 и от 23.01. Едната са я изпратили на 16.02, другата на 20.02. И двете не са за мен, та няма с какво да се похваля. Само да споделя, че датите на теглене на парите и датата на въвеждане на липсите в Рембурса нямат нищо общо с датите на изпращане - за тези двете пратки става въпрос.

уфф и аз чакам куфара... май ще изгубя надежда с нашата митница тука... може и да ми вземат нещата за тях си... хммм че лощо  Sad  newsm78

# 731
Po3u, според мен ще ти е за митницата, че куфара тежи и е големичък.

някой приде два дни искаше линк за една бяла жилетка от снимките ми:
http://www.laredoute.fr/vente-gilet-boutonne-jersey-pur-coton.as … 6&prodcolor=3
сега пак са я пуснали, но само номер 46/48, аз много си я харесвам и за тези пари си заслужава определено! Peace

аз бях но аз съм 34/36... тъпо... пък и снощи пуснах една поръчка...мале то като гледам ще я чакам към май месец и то ако не се изчерпат якенцата ми...много ще ме е яд(пъ дали ще ми станат е отделен въпрос, че са от детските номерации)  Peace

# 732
Здравейте,момичета. Simple Smile
Разбрах, че снощи е коментиран моят блог.Но първо искам да уточня някой неща.
1. блога беше започнат в началото на година с идеята да е полезен на мен и прителките ми който пазаруваме от Ларедут
2.след това с оглед, че имам доста свободно време, което се чудех как да запълня реших да правя общи поръчки за София и от там сметнах, че ще е от полза и за тези който поръчват чрез мен
А защо не съм го пуснала до този момент в форума? Отговора е много прост.
Все още блога не е придобил вида който искам да има за да бъде напълно полезен и функциониращ.
А и по още една причнина не съм го пуснала тук. Защото в началото на намаленията на Алекс същои дойде тази идея.Но неискам да има кавги кой откого и тем подобни.Мисля че двата блога взаимно може да се допълват.
А по въпроса, че някой  от вас са си познали мненията. Да наистина съм копнала някой .Но всичко е било с цел за артикулите да има по точна информация.

А за тези който следят поръчките.Днес взех от митница от 22.01 и казаха че имало много колети дошли от Франция и се очаква до края на идната седмица да се нормализират нещата и да си получим колетите. Peace

Последна редакция: пн, 09 мар 2009, 08:18 от Tatti

# 733
Момичета в пощата в Младост-4 имаше поне 7-8 ларедутски пакета Peaceименца не видях Crazy

# 734
Благодаря ти за линка Kpuccu.  Отзиви ще дам задължително  Peace.   Мамата от който албум дадох линка беше писала че е много хубаво. Дано да е така,защото на нейните снимки изглежда още по-добре. само за размера още се чудя  Thinking

Да ,само цвета в албума не ми хареса, но има и още три цвята..ние имаме такова за лятото от Щатите само че нагоре е потник, не блузка като това и изглежда много удобно..Аз точно за размера се чудих изатова ще го поръчам малко по нататък..да видя  колко ще порасне, че дърпа по 3-4см ан месец малкия Laughing

Общи условия

Активация на акаунт