LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 90 947
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 735
Ако чете тук ЕЛЕНА МАДЖАРСКА ще помоля да ми пише ЛС, имам Митническо известие с нейното име - с моя адрес! Благодаря  bouquet
Сега остава и да почнат да бъркат известията и ще има  #2gunfire
Joy Хаха, в такъв случай, дали случайно някой не е получил известие на мое име - Николина Банкова?!?  hahaha

Много ми е чудно дали са ни разменили колетите ... и изобщо ще получа ли нещо на Митницата с това известие newsm78 Grinning

# 736
  • Варна
Явно пратките много ще закъснеят , защото на поръчка напревена на 23.01.2009 чак на 20.02   в ремб излезе за липсващ артикул. Тепърва ще пътува поръчката още поне 1 седмица. Така , че трябва да сме търпеливи.
А и кога ли ще пристигне ваучера , като нищо може да изпревари поръчката. Mr. Green

# 737
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Днес сутринта си взех от Софийската митница поръчки от 12 и 14 януари. Ако правилно съм разчела са тръгнали от там на 23 и 30.01. правете си сами сметката къде и защо е забяването

# 738
И аз да се похваля: днес взех колет от 15.01.

# 739
  • София
Момичета, искам да питам, някоя от вас поръчвла ли си е тези аксесоари за прахосмукачка? Разбирам, че съдържа голяма четка, 3 тръби, маркуч. Питанката ми е дали евентуално стават за всяка прахосмукачка или са подходящи само за портативна прахосмукачка EUREKA, защото си пише, че са си за нея?
Да питам и за тези дънки-стават ли за дебела жена или са много тесни, стяот като клин и ще е грозно и смешно на дебели крака? 46 номер искам да си поръчам.
Благодаря предварително.

По въпроса с ваучерите, аз лично нищо не им разбирам. Знам при отказ кога, къде и какво трябва да пише, и очевидно на мен са ми отказали артикул за 4 Е, но пък ще ми пращат ваучер за 6.28, което си е доста повече от 5% такса обработка, ма каквото пратят-такова ще си го харча Simple Smile

За протокола, чакам от 22.01. за митница-София. След мнението на Linet придобих надежди за скорошно известие.

# 740
Гащеризончето е от моето албумче.Ето реални снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=284209&pid=7545171
Отгоре на деколтето се отваря доста, чудех се дали не е малко, ама мин. лято взех 94, а е бил на 1г. и половина. Може би да е умалено...на среща съм за размери ако някой пожелае.

# 741
Да помоля  cvettelinka     да даде размери от деколтето до чатала Praynig

# 742
  • София
Да оспамя малко и аз Sad ... За 1 от 4те поръчки бяха само блокирани парите, е вече и тях си ги прибраха а на хоризонта нищо.
Пуснах запитване за 11.01 и 13.01 засега само автоматичния отговор че ще предадат, на който трябва.
На другото ми запитване за 7те% (нямам поръчка пусната с тях, но и при мен така ги смята) ни вест, ни кост

http://www.laredoute.fr/vente-babies-redoute-creation.aspx?produ … 289881#DescDetail
Някъде назад имаше мнение за тези обувки, не се справих много добре с превода та да питам пак
Изкуствена кожа са нали?
Удобни ли са?
Гледам пише че са умалени в мненията  newsm78
успявам да ги намаля с 20 Е, но се чудя 70 лв дали си струват за изкуствена кожа newsm78

# 743
давайте снимки момичета.. да видим какво сте поръчали   bouquet   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 744
Po3u, най-вероятно е да е за митница, защото куфарът е обемен, почти съм сигурна, че ще го сложат в кашонче.

Аз днес получих две пратки за поща - от 21.01 и от 23.01. Едната са я изпратили на 16.02, другата на 20.02. И двете не са за мен, та няма с какво да се похваля. Само да споделя, че датите на теглене на парите и датата на въвеждане на липсите в Рембурса нямат нищо общо с датите на изпращане - за тези двете пратки става въпрос.

уфф и аз чакам куфара... май ще изгубя надежда с нашата митница тука... може и да ми вземат нещата за тях си... хммм че лощо  Sad  newsm78

Това пък откъде ти хрумна  newsm78 Поръчвам от доста време и досега нищо не ми е изчезвало, камо ли пък на нашата митница. Напротив, жената, което работи там, е страхотна и винаги дава информация, дори и по телефона  Peace

# 745
Зная,че много от вас взеха от тези джинси.Моля ако някой е взел 94 да ми даде размери  Praynig

anji78 Чак стресиране....Споделих нещо,което ми направи впечатление  PeaceАко потърсиш с търсачката техните артикули ще излязат само стари колекции.Лично аз съм много доволна от техните неща и благодаря на Stefoni   bouquet че преди време "ми отвори очите".А хич да не е имаме да не кажа всичко тяхно от бельо до обувки Laughing и според мен има разлика в качеството,макар да има и недоволни. Явно си имат причини за това им решение,въпреки,че цените на "новите" артикули не мисля че са по - ниски.А го казах ,защото знам,че има и други майчета фенки на Окау.Ясно е,че това няма да ме спре да пазарувам - моето нали вече си има и медицинска диагноза  Laughing

# 746
mamaB, ето размери: талия - 23; ханш - 34; цяла дължина - 56; дължина от чатала - 36  Hug На мен ми се стурват уголемени  newsm78

# 747
  • Бургас
Относно седемте процента - вчера пуснах поръчка и ми удържаха толкова.Писах им след това и за няколко часа получих отговор - че е грешка в системата им и т.н. и че ще ми възстановят разликата (в случая 1.17 Е  Laughing поръчката ми беше за 60 Е).Според мен не е никаква грешка, вече толкова запитвания са получили, ако имаше нещо да са го оправили.

# 748
Po3u, най-вероятно е да е за митница, защото куфарът е обемен, почти съм сигурна, че ще го сложат в кашонче.

Аз днес получих две пратки за поща - от 21.01 и от 23.01. Едната са я изпратили на 16.02, другата на 20.02. И двете не са за мен, та няма с какво да се похваля. Само да споделя, че датите на теглене на парите и датата на въвеждане на липсите в Рембурса нямат нищо общо с датите на изпращане - за тези двете пратки става въпрос.

уфф и аз чакам куфара... май ще изгубя надежда с нашата митница тука... може и да ми вземат нещата за тях си... хммм че лощо  Sad  newsm78

Това пък откъде ти хрумна  newsm78 Поръчвам от доста време и досега нищо не ми е изчезвало, камо ли пък на нашата митница. Напротив, жената, което работи там, е страхотна и винаги дава информация, дори и по телефона  Peace

хрумва ми...има си причини  Grinning както и да е  Peace

# 749
ВечеПетя Оле че си бърза  Laughing Много,много ти благодаря  Heart Eyes Като сравнявам с други,които имаме май ще са й ок  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт