LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 90 885
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 840
Здравейте,

Чета ви вече 3 седмици,но досега не съм писала.Регистрирах се и направих 3 поръчки съответно от 08,10, и 17.02.Днес пристигна тази от 10.02 на поща 1,600 кг.Ето и линк към снимките http://www.snimka.bg/album.php?album_id=346477 + чанта Паладиум подарък.Всичко вече е обсъждано.В описанието на снимката има размери и моето мнение за продуктите.

Благодаря на основните фигури във форума,които са така добри да отговарят на всички и са систематизирали толкова добре нужната информация,за да може такива като мен да пазаруват от Ла Редут. Hug

# 841
здравейте
разбирам че на всички ви е писнало от ненужни въпроси в този форум
само да ви  кажа че съм чисто нова тук
реших да си поръчам разни неща от тоя сайт,сама, при условие че незнам бъкел френски и си направих 3 поръчки от които нито една не е пристигнала.първата беше на 16.01.09г. и така досега си помагах преводача на гугъл, но той превежда малко несвързано, и след като днес получих поредното писмо от тяхна страна полудях тотално. за какво иде реч незнам. моля ако някой може и иска да ми помогне
благодаря

# 842
Тъй като не съм поръчвала досега маратонки от La Redoute, а съм чела, че се взема по-голям номер, това важи ли и за моделите на Nike? Харесaх този модел , а и искам да се възползвам от намалението, но се колебая точен номер или +1 да поръчам.
Моля за съвет по-опитните! В описанието на модела не е указано дали е умален.
Линкът е http://www.laredoute.fr/vente-studio-low-leather-de-nike.aspx?pr … e=true#DescDetail

# 843
Момичета,

Имате ли много отказани артикули в получените пратки. Аз получих една пратка и от 4-ри неща в нея, имах 1 отказано. Сега чакам още 2 пратки и кой знае колко неща ще ми откажат!!! Ужасна е тази работа с отказването
Ами.. за статистиката..
От 30 поръчки средно с по 20 артикула - имам може би .. 8 отказани. Макс. 10, но не съм сигурна за последните.
Т.е. за 600 бр. 10 отказани.. Simple Smile

# 844
  • Чукарландия
Благодаря, дано!

# 845
  • Бургас
здравейте
разбирам че на всички ви е писнало от ненужни въпроси в този форум
само да ви  кажа че съм чисто нова тук
реших да си поръчам разни неща от тоя сайт,сама, при условие че незнам бъкел френски и си направих 3 поръчки от които нито една не е пристигнала.първата беше на 16.01.09г. и така досега си помагах преводача на гугъл, но той превежда малко несвързано, и след като днес получих поредното писмо от тяхна страна полудях тотално. за какво иде реч незнам. моля ако някой може и иска да ми помогне
благодаря
Ами, не си копнала писмото, за да помогне някой Wink Ако знаеш английски, пусни преводача от френски на английски, малко по-смислен е преводът Peace Иначе, има време да ти пристигнат поръчките, щом първата е от 16.01.
И кому е нужно това делене на нови и стари Tired За мен 80% от пишещите в темата са нови, защото я следя от първата тема и поръчвам от 4- 5-та някъде. Човек, ако има малко желание да се поразрови и да прочете, ще се оправи и без бъкел френски да знае; да не говорим, че в момента 95% от нужната ви информация е сдъвкана и изплюта в първия пост, което не беше точно така преди две години и пак си получавахме поръчките тия, дето на френски знаехме само "бонжур" Mr. Green Моля, не вадете пистолетите Crazy
В интерес на истината, на тези намаления доста се забавиха поръчките и народът се изнерви Tired; на предишните три намаления никога не съм чакала поръчка повече от 20-тина дни, но пък и преди година и половина като видех в пощата пакет от Ларедут си знаех, че е моят, а сега сме много маймуни на клона Wink

# 846
Момичета ,знам ,че е малко дълго ,но бихте ли ми казали с 2 думи какво ми кзват с това писмо,дане би да имама отказан артикул тъй като още чакам поръчка от 18 януари,благодаря!(преводача нещо не го разбрах Embarassed
Après analyse de votre compte client, nous avons décidé de vous verser aujourd’hui une Prime-Achat d’un montant de 23?*. Il nous a paru tout à fait normal de récompenser votre fidélité à La Redoute, depuis le 09 décembre 2008 . Et nous avons aussi pensé que vous apprécierez un petit coup de pouce côté budget !

Votre prime de 23?* dès 46? d’achats, est valable sur tous les articles non démarqués du PRET-A-PORTER et du LINGE DE MAISON. Et en plus, à titre exceptionnel, vous en profitez aussi sur LES MARQUES. Connectez-vous vite sur laredoute.fr pour vous offrir le meilleur des collections Printemps-Eté 2009 à petits prix avec le Code Offre Spéciale : 74020.

Et en remerciement de votre commande, vous aurez le plaisir de découvrir dans votre colis, un magnifique CADEAU Bagagerie & Maroquinerie GRATUIT.
Aussi, profitez dès aujourd’hui de votre prime-achat

# 847
Тъй като не съм поръчвала досега маратонки от La Redoute, а съм чела, че се взема по-голям номер, това важи ли и за моделите на Nike? Харесaх този модел , а и искам да се възползвам от намалението, но се колебая точен номер или +1 да поръчам.
Моля за съвет по-опитните! В описанието на модела не е указано дали е умален.
Линкът е http://www.laredoute.fr/vente-studio-low-leather-de-nike.aspx?pr … e=true#DescDetail

Според мен си отговарят на номера, имам Найк и ми е добре

# 848
Моми4ета слу4и ми се не6то много странно ,като пусках поръ4ка ми излезе един надпис
за отказване на поръ4ката ,пратиха ми смс, за неуспе6на транзакция ,а имам мейл за поръ4ката ,4е е готова ,ко6ницата ми е празна ве4е  newsm78
за пръв път ми се слу4ва  #Crazy На някой друг такава лудост да му се е слу4вала  ooooh!

Аз нямам СМС известяване, но миналата година веднъж няколко пъти опитвах да си пусна поръчката и непрекъснато ме отхвърляше. Накрая се обадих в банката да питам да не би случайно да имам в повече блокирани пари, че не ме пуска да си направя поръчката... Отговорха ми, че в същия ден от Ларедут няколко пъти са правили опити да изтеглят (или блокират) пари но опитите са неуспешни. После момичетата тук мисля, че коментираха, че в Редут ползват няколко ПОСа и ги редуват, та е възможно в момента когато си пробвала да си пуснеш поръчката и те е отхвърлило, оттогава да ти е отчетена тази неуспешна транзакция по картата...  newsm78

# 849
marty24, това е код за намаление .Прочети тук се обсъжда .

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=372993.msg10314187#msg10314187

# 850
  • Sofia
Момичета,

Имате ли много отказани артикули в получените пратки. Аз получих една пратка и от 4-ри неща в нея, имах 1 отказано. Сега чакам още 2 пратки и кой знае колко неща ще ми откажат!!! Ужасна е тази работа с отказването
Ами.. за статистиката..
От 30 поръчки средно с по 20 артикула - имам може би .. 8 отказани. Макс. 10, но не съм сигурна за последните.
Аз пък от 6 поръчки имам 11 отказани артикула за 89е.Не е приятно.4 артикула са ми отказани още в 1-вата поръчка-12.01.Докато я обработят на 30.01. им е свършило всичко.
Получила съм само 1 поръчка- от 20.01.Писах им най-учтиво  да съберат всички суми ,които ми дължат и да ми изпратят чек да си го осребря.Не искат.Щели да ми пратят ваучери.А аз не искам да пазарувам известно време от тях.Тези ваучери са ми блокирани пари.От САЩ ми пристигна поръчка за 5 дни, тези ги чакам вече 44.Благодарят ми за търпението.А за миналата година- и тогава ми се забавиха по 1,5-2 месеца нещата- и зимата, и лятото.Явно за 6е доставка- толкова.

# 851
Благодаря, shaia!  Hug

# 852
Моля за малко помощ с размерите. Praynig
С мерки 98/75/98 кой номер от тази рокля трябва да си поръчам, като искам да не стои съвсем по мен, а леко широка (като на снимката).
http://www.laredoute.fr/vente-robe-active-wear.aspx?productid=32 … 6&prodcolor=1

И някой има ли представа тази материя ramie дали се разпуска като лена? newsm78

# 853
момичета,може ли някой да ми каже палтенцето edeis дали си отговаря на номера

# 854
Момичета,

Ами.. за статистиката..
Аз пък от 6 поръчки имам 11 отказани артикула за 89е.Не е приятно.4 артикула са ми отказани още в 1-вата поръчка-12.01.Докато я обработят на 30.01. им е свършило всичко.
Получила съм само 1 поръчка- от 20.01.Писах им най-учтиво  да съберат всички суми ,които ми дължат и да ми изпратят чек да си го осребря.Не искат.Щели да ми пратят ваучери.А аз не искам да пазарувам известно време от тях.Тези ваучери са ми блокирани пари.От САЩ ми пристигна поръчка за 5 дни, тези ги чакам вече 44.Благодарят ми за търпението.А за миналата година- и тогава ми се забавиха по 1,5-2 месеца нещата- и зимата, и лятото.Явно за 6е доставка- толкова.
Би трябвало да пращат чекове, човек може да не иска да си купува други неща от тях. Хем не изпращат каквото трябва, хем и парите ти блокират - хитра работа. Някой знае ли дали взимат пари за доставка, когато си приспаднеш с ваучер поръчката???? #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт