LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 90 970
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 960
  • Перник
Имам едно питане към майките  с  дечица на Годинка  и 7-8 месеца,
кой номер  обувки взимате.

Не видях някой да ти е отговорил. Синът ми е 1 год. 8 мес. В момента пантофите /ефтините гуменки при албанците/ са 24 и са ок, но ги носи с тънко чорапче. Пролетта смятам да е пак с кецовете, които носихме и есента /тези, дето ги имаше и в розово, и в червено, черно, синьо и др., от вътрешната стана с ципче/. Пак са 24. Но за лятото мисля да му взема 25, пък ще видим. Ако искаш изчакай и друг да даде мнение. Мисля, че крачето на сина ми расте малко по-голямо от другите деца.

И така, и така пускам пост, за първи път ще си позволя да изкажа негативно мнение. По принцип не съм привърженик на острия тон, но на последък темата наистина е станала ужасна. Като започнах да я следя /преди година/, го правех с голямо желание и любопитство. Беше ми и много приятна, и много полезна. Много от покупките ми са успешни, благодарение на споделените тук мнения. Когато мога да помогна и аз се включвам. От три дни чета за тоя код 23 от 46 или нещо подобно. За него се пита на всяка страница Twisted Evil . А си има отделна тема за това Tired Чакам да си получа колетите и мисля да поспра, временно. Хем да не си пълня главата с безмислени мнения, хем да поспестя някой лев Embarassed Но ще видим, де Party

# 961
ДейзиГ , примерно писмо мисля, че видях някъде на последните страници от темата.
А за липсващия артикул - пишеш им на адреса, който Алекс е посочила в първия пост, най-вероятно ще ти отговорят, че ще ти изпратят ваучер и това ще ти се появи и в Mes remborsements  Peace

# 962
 на мен пък ми направи впечатлени, че на поръчки до 50е доставката е 5 е а над 50 става 6е. ии с процентите май е същото...но не съм си играла да проверявам  newsm78 ще поогледам  Peace

# 963
Много сте любезни, няма що! Тук ако попиташ нещо..направо ще те изядат.
Просто съм нова, това е, а да чета 100-тици страници с обяснения кой какво си е поръчал и какъв размер - НЕ БЛАГОДАРЯ!

Значи ти не можеш да четеш назад, обаче стотиците потребители да четат едни и същи питания на всички нови потребители и да им отговарят, така ли, поне направи ли си труда първия пост да прочетеш и отвори ли линковете дадени в него ?  ooooh!

# 964
  • Бургас
на мен пък ми направи впечатлени, че на поръчки до 50е доставката е 5 е а над 50 става 6е. ии с процентите май е същото...но не съм си играла да проверявам  newsm78 ще поогледам  Peace
Последните ми две поръчки с начислени 7% са 14,90 и 72,02, а пък доставката зависи от други фактори, не от сумата-гаранция, така че в случая теорията ти не е вярна  Peace

# 965
По въпроса със  7 % такса ето какво ми отговори Сабине;
Hi,

These forwarding charges have been modified since February 17th and are at present at 7 %.

Best regards.

# 966
  • Пловдив
Здравейте, отдавна не съм писала тук. Чакам поръчка от 11.01.2009 година. Писах, питах, отговор не получавам. То вече два месеца ще станат. Знам, че поръчките се бавят, но вече ми се струва прекалено голямо закъснението. Вече ми се изчака чакалото. Чакам и още една от 27.01.2009 и нея я няма.
Аз във вторник си взех поръчката от т11,01 от митницата. Беше тръгнала от Франция на 27,01.

# 967

Сина ми е на 1 г. и почти 8 месеца, пантофите са му 23 № и са му малко големи. Навън излиза с 24№, когато е с дебел чорап и 23, когато е с тънък. Дано съм била полезна.

# 968

Извинявам се, че отговарям вместо dely, ама не се сдържах:
Имам  я в тъмно зелено, даже в момента съм с нея, много съм доволна  Peace
Ето и линк: http://www.laredoute.fr/vente-gilet-col-chale-la-redoute-essenti … &numberpage=1
На тази от снимката  в албумчето цветът май е mauve Simple Smile
Благодаря    bouquet
и аз я имам, много съм доволна.

# 969
  • Пловдив
А пък мойта дъщеря е на 1г9м и от Ларедут носи обувчици №22 със стелка 14см.  Peace

# 970
http://www.laredoute.fr/vente-jean-slim-femme-entrej-83-cm-bas-1 … &numberpage=1

А тези някой има ли ги снимани в синьо?  Rolling Eyes

# 971
Здравейте,някой ходил ли е до пощата в Плевен да даде някакво инфо? Hug

# 972
  • София

Не видях някой да ти е отговорил. Синът ми е 1 год. 8 мес. В момента пантофите /ефтините гуменки при албанците/ са 24 и са ок, но ги носи с тънко чорапче. Пролетта смятам да е пак с кецовете, които носихме и есента /тези, дето ги имаше и в розово, и в червено, черно, синьо и др., от вътрешната стана с ципче/. Пак са 24. Но за лятото мисля да му взема 25, пък ще видим. Ако искаш изчакай и друг да даде мнение. Мисля, че крачето на сина ми расте малко по-голямо от другите деца.

И така, и така пускам пост, за първи път ще си позволя да изкажа негативно мнение. По принцип не съм привърженик на острия тон, но на последък темата наистина е станала ужасна. Като започнах да я следя /преди година/, го правех с голямо желание и любопитство. Беше ми и много приятна, и много полезна. Много от покупките ми са успешни, благодарение на споделените тук мнения. Когато мога да помогна и аз се включвам. От три дни чета за тоя код 23 от 46 или нещо подобно. За него се пита на всяка страница Twisted Evil . А си има отделна тема за това Tired Чакам да си получа колетите и мисля да поспра, временно. Хем да не си пълня главата с безмислени мнения, хем да поспестя някой лев Embarassed Но ще видим, де Party
А пък мойта дъщеря е на 1г9м и от Ларедут носи обувчици №22 със стелка 14см.  Peace
Благодаря много,
предполагам че  момичнцата са  с по-малко краче,
ние  нямаме още 10м.
и 18 номер ни  е малко голям,
а вчера кпих  на  малката много красиви ботушки за догодина,
от 160лв.бяха намалени на 50 и не  се  сдържах Tired
и сега се притесних да не  са малки защото взех 21 номер,и имам още време да ги сменя

# 973
Според мен ако имаш възможност ги смени за 22.

# 974
Според мен ако имаш възможност ги смени за 22.

Аз пък смятам че 21 даже ще са и малко големи за тази зима, защото моята щерка крачето и растеше от сезон на сезон с най-много 2 номера.

Общи условия

Активация на акаунт